ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
- zahartowany metalizator
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Bo każdy satanista to zwolennik dzieci i LGBT, wszystko jasne.
- Stoigniew
o naiwności... mowa o tych co myśleli że to już definitywny koniec.TheDude pisze:I znowu pierdolone festyny, dożynki, jakieś gale w tv i będzie kaska na paliwo do malutkich i ekologicznych samochodzików panów muzyków :)
to była kwestia czasu, zespół nie "rozpada" się po to żeby siedzieć cicho w kapciach przed kominikiem :) poza tym gdzieś tam kiedyś stary Cugowski biadolił że jego artystyczna emerytura ta jakieś grosze, więc ja ich rozumiem, hehehe.
ja na ten przykład czekam cierpliwie na nową płytę Sleja :D
-
[youtube][/youtube]
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
to chyba najlepsze podsumowanie.Dodawanie komentarzy do tego filmu jest wyłączone
Guilty of being right
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
Tak przy okazji, czy tylko mi na jej widok zbiera się na rzygi? Gdyby tak trafiła do tematu o laskach w tym niekorzystnym dla niego okresie, bez wątpienia dzierżyłaby palmę pierwszeństwa.
-
Codziennie jakiś świeży content:
https://www.stefczyk.info/2019/05/21/sk ... w-profilu/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.stefczyk.info/2019/05/21/sk ... w-profilu/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Co powiedziałbyś o ludziach, którzy na nią głosują? Ja nie znajduję słów.byrgh pisze:Tak przy okazji, czy tylko mi na jej widok zbiera się na rzygi? Gdyby tak trafiła do tematu o laskach w tym niekorzystnym dla niego okresie, bez wątpienia dzierżyłaby palmę pierwszeństwa.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Zdaję sobie sprawę żeś lowelas i każda przed tobą targa majty przez głowę, szacun więc xd, joł , elo.byrgh pisze:Tak przy okazji, czy tylko mi na jej widok zbiera się na rzygi? Gdyby tak trafiła do tematu o laskach w tym niekorzystnym dla niego okresie, bez wątpienia dzierżyłaby palmę pierwszeństwa.
Weź jednak pod uwagę, że to kobiecina nie pierwszej młodości a młodość i piękno zanika wraz z wiekiem.
Przygotuj się więc Adonisie, że kiedyś, o ile dożyjesz lat średnich nawet, ktoś kiedyś na twój widok pierdolnie pawia i spierdoli w popłochu, krzycząc "ależ ten frajerzyna jest brzydki".
Jebać żuli.
-
https://www.tysol.pl/a32661--Jest-pani- ... schroniska" onclick="window.open(this.href);return false;Pacjent pisze:Co powiedziałbyś o ludziach, którzy na nią głosują? Ja nie znajduję słów.byrgh pisze:Tak przy okazji, czy tylko mi na jej widok zbiera się na rzygi? Gdyby tak trafiła do tematu o laskach w tym niekorzystnym dla niego okresie, bez wątpienia dzierżyłaby palmę pierwszeństwa.
Genialna jest :D
-
https://www.tysol.pl/a32642--video-Jace ... o-tego%21-" onclick="window.open(this.href);return false;
:D
:D
- Triceratops
Ja bym powiedzial: madrzy, swiatli, oswieceni, prawdziwi nowoczesni europejczycy, tacy wyborczy nergalePacjent pisze:Co powiedziałbyś o ludziach, którzy na nią głosują? Ja nie znajduję słów.byrgh pisze:Tak przy okazji, czy tylko mi na jej widok zbiera się na rzygi? Gdyby tak trafiła do tematu o laskach w tym niekorzystnym dla niego okresie, bez wątpienia dzierżyłaby palmę pierwszeństwa.
woodpecker from space
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
dogs were disappointed but understanding.byrgh pisze:https://www.tysol.pl/a32661--Jest-pani- ... schroniska" onclick="window.open(this.href);return false;Pacjent pisze:Co powiedziałbyś o ludziach, którzy na nią głosują? Ja nie znajduję słów.byrgh pisze:Tak przy okazji, czy tylko mi na jej widok zbiera się na rzygi? Gdyby tak trafiła do tematu o laskach w tym niekorzystnym dla niego okresie, bez wątpienia dzierżyłaby palmę pierwszeństwa.
Genialna jest :D
Guilty of being right
-
Nergal na pewno jest nią zafascynowany :)Triceratops pisze:Ja bym powiedzial: madrzy, swiatli, oswieceni, prawdziwi nowoczesni europejczycy, tacy wyborczy nergalePacjent pisze:Co powiedziałbyś o ludziach, którzy na nią głosują? Ja nie znajduję słów.byrgh pisze:Tak przy okazji, czy tylko mi na jej widok zbiera się na rzygi? Gdyby tak trafiła do tematu o laskach w tym niekorzystnym dla niego okresie, bez wątpienia dzierżyłaby palmę pierwszeństwa.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- moonfire
Mieszkałem z tą panią w jednym mieście, na szczęście miasto już zmieniłem. :)Pacjent pisze:Co powiedziałbyś o ludziach, którzy na nią głosują? Ja nie znajduję słów.byrgh pisze:Tak przy okazji, czy tylko mi na jej widok zbiera się na rzygi? Gdyby tak trafiła do tematu o laskach w tym niekorzystnym dla niego okresie, bez wątpienia dzierżyłaby palmę pierwszeństwa.
- Triceratops
Takie same wysokie czolo, z pewnoscia.Pacjent pisze:Nergal na pewno jest nią zafascynowany :)Triceratops pisze:Ja bym powiedzial: madrzy, swiatli, oswieceni, prawdziwi nowoczesni europejczycy, tacy wyborczy nergalePacjent pisze: Co powiedziałbyś o ludziach, którzy na nią głosują? Ja nie znajduję słów.
woodpecker from space
- Lukass
No i już wiemy, jak kolega wybiera polityków, na których warto głosować. Ryj niewyjściowy, chujowe animacje. Przeca wiadomo, że lepiej jebnąć spot z policyjnym blekhołkiem (dobrze, że nie dałn). Swoją drogą, daleko ta pani od Zadrugi odeszła, oj daleko. Ciekawe zjawisko.byrgh pisze:Tak przy okazji, czy tylko mi na jej widok zbiera się na rzygi? Gdyby tak trafiła do tematu o laskach w tym niekorzystnym dla niego okresie, bez wątpienia dzierżyłaby palmę pierwszeństwa.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Pudło, nie wybiera wcale :) Czemu mieszasz mnie w ogóle do polityki? Nie mam z nią nic wspólnego, a wypowiadam się w tej chwili o kobiecinie wyłącznie w kategoriach estetycznych. Wyjątkowo mnie obrzydza i tyle. Kwestia wizualna.
Ostatnio zmieniony 21-05-2019, 23:17 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lukass
Może i słusznie.byrgh pisze:Pudło, nie wybiera wcale :)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?