Brutal Assault 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Brutal Assault 2019
no i za tydzien bilety drozeja. chociaz wiecej niz 10 euro raczej nie podniosa to lepiej miec dyche w kieszeni.
Guilty of being right
- uglak
-
- postuje jak opętany!
A to dlatego na Virus zabraklo czasu...
Właśnie przeciągnąłem złotą kartą, ale powiem szczerze, że gdy ujrzałem towarzystwo z żurnala mód nie poczułem się dobrze. Wolę kozy i barany.

- ultravox
- zahartowany metalizator
Może gdyby ich inaczej ubrać, ale tak to na żadną modę się raczej nie łapią ;)
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zasadniczo trzeba być czujnym. mimo wszystko.535 pisze:Właśnie przeciągnąłem złotą kartą, ale powiem szczerze, że gdy ujrzałem towarzystwo z żurnala mód nie poczułem się dobrze. Wolę kozy i barany.

Poro
-
- postuje jak opętany!
Mocarny skład w tym roku jak dla mnie. Na razie wychodzi że 22 zespoły łapią się do absolutnego minimum do zaliczenia, kilka kolejnych do grupy "chciałbym". A sporo nazw jeszcze do sprawdzenia, coby potem nie pluć se w brodę, że była okazja i przegapiłem. Będzie ciężko :)
Swoją drogą ciekawe co wywalą na wtorek w tym roku.
Swoją drogą ciekawe co wywalą na wtorek w tym roku.
- Self
- rasowy masterfulowicz
No u mnie te z dwadzieścia parę by wyszło, może nawet ze trzydzieści. W tym kilka strzałów, które BARDZO bym chciał zobaczyć i jeszcze nie miałem okazji (Elektryczny Czarodziej, Cult of Luna, Wormed, Demolition Hammer, Monster Magnet). Jeżeli już coś miałoby mnie przekonać do powrotu do Jaromierza po 4 latach to właśnie te huncwoty. Chyba że przypierdolą jeszcze jakimiś szczałami.
Jestem ciekaw, co wyjdzie z tego setu Hellhammer czy tam Triumph of Death - jestem jednocześnie zachwycony jak i zaniepokojony.
A no i Meat Spreader może być dobre. :D
Jestem ciekaw, co wyjdzie z tego setu Hellhammer czy tam Triumph of Death - jestem jednocześnie zachwycony jak i zaniepokojony.
Co? Robią piąty dzień? Czy ma być tak jak bodajże w 2010 zaczynali z czwartym dniem - tzn. że we wtorek ma być taka rozgrzewka z zespołami z dupy?neuro pisze:Swoją drogą ciekawe co wywalą na wtorek w tym roku.
-
- postuje jak opętany!
W tamtym roku chyba pierwszy raz zrobili tą rozgrzewkę. We wtorek byli Suicidal Tendencies :)Self pisze:No u mnie te z dwadzieścia parę by wyszło, może nawet ze trzydzieści. W tym kilka strzałów, które BARDZO bym chciał zobaczyć i jeszcze nie miałem okazji (Elektryczny Czarodziej, Cult of Luna, Wormed, Demolition Hammer, Monster Magnet). Jeżeli już coś miałoby mnie przekonać do powrotu do Jaromierza po 4 latach to właśnie te huncwoty. Chyba że przypierdolą jeszcze jakimiś szczałami.
Co? Robią piąty dzień? Czy ma być tak jak bodajże w 2010 zaczynali z czwartym dniem - tzn. że we wtorek ma być taka rozgrzewka z zespołami z dupy?neuro pisze:Swoją drogą ciekawe co wywalą na wtorek w tym roku.
- uglak
po raz pierwszy na terenie festiwalu, bo chyba dwa razy bylo poza terenem festiwalu ze scena w postaci Red Bullowego tour busa.
Guilty of being right
Dopiero przed chwilą zacząłem szczegółowo analizować skład tegorocznej edycji i odkryłem, że na plakacie widnieje nazwa Manes. Tym bardziej jestem zaskoczony, że widziałem już dwa pożegnalne koncerty tej kapeli, deklarującej od tamtego momentu, występy jedynie w Norwegii. Czyżby po fantastycznym występie na Blastfest, kilka lat temu, wstąpił nowy duch? Może jednak powód znajduje się bliżej ziemi. Tak , czy owak znakomicie.
Po cichu liczę także na udział Hexvessel. Przesłanki są. Pierwsza słaba, Hexvessel i Ved Buens Ende wystąpią na festiwalu w Niemczech, kilka tygodni wcześniej, a nie od dziś wiadomo, że panowie się wspierają. Druga mocniejsza. Zeszłoroczne półtora koncertu Grave Pleasures porwało nie tylko widownię, ale także samego Mata. I jest jeszcze trzecia. Dwa wolne terminy, na dwa letnie festiwale i akurat w sierpniu. Także jest duża szansa. Gdyby jeszcze udało się to.
[youtube][/youtube]
Jak dla mnie może ten fragment cyknąć nie zdejmując pelerynki i kapelutka.
Po cichu liczę także na udział Hexvessel. Przesłanki są. Pierwsza słaba, Hexvessel i Ved Buens Ende wystąpią na festiwalu w Niemczech, kilka tygodni wcześniej, a nie od dziś wiadomo, że panowie się wspierają. Druga mocniejsza. Zeszłoroczne półtora koncertu Grave Pleasures porwało nie tylko widownię, ale także samego Mata. I jest jeszcze trzecia. Dwa wolne terminy, na dwa letnie festiwale i akurat w sierpniu. Także jest duża szansa. Gdyby jeszcze udało się to.
[youtube][/youtube]
Jak dla mnie może ten fragment cyknąć nie zdejmując pelerynki i kapelutka.
-
- postuje jak opętany!
Na DHG chyba nie ma co liczyć. Ale nie tam, to później w Krk się zobaczy.
Nie liczę na DHG. Nic takiego nie napisałem. Liczę na powyższe wykonanie. Co w przypadku spotkania VBE z Hexvessel będzie możliwe.
- pr0metheus
- uglak
pewnie jeszcze conajmniej z miesiac zanim podadza (chociaz w tym roku zaczeli zmieniac strategie co do aktualizacji skladu, wiec moze i tutaj czeka nas zmiana).
Guilty of being right
- pr0metheus
no to chyba oleje ta wycieczke, bo i tak nie ma pewnosci ze beda jednodniowe bilety
niech to miejsce niebawem zniknie
Nie ma pewności , ale raczej nie będzie. Nie ma pewności kto kiedy zagra. Ostatnio pozmieniali tydzień przed rozpoczęciem. Nie ma też żadnej pewności , czy zagra w ogóle. I nie ma także żadnej pewności , że wtedy gdy podejmiesz decyzję będą jeszcze bilety. Przynajmniej w oficjalnej dystrybucji. Więc jeżeli jesteś zdesperowany żeby coś zobaczyć walisz w ciemno, kupujesz karnet i organizujesz wyjazd z uwzględnieniem wszelkich konsekwencji i ryzyka, że będziesz tylko na Therion. Jeżeli nie jesteś na to przygotowany, olej temat . Pozdrawiam. Wuj.pr0metheus pisze:no to chyba oleje ta wycieczke, bo i tak nie ma pewnosci ze beda jednodniowe bilety
- pr0metheus
Dzięki wuju.
Hellhammer zatem posłucham w grudniu po południu
Hellhammer zatem posłucham w grudniu po południu
niech to miejsce niebawem zniknie
- uglak