Szczególnie demo!!!!hcpig pisze:Bloodcult, znasz GENIALNE Reverorum in Malacht?
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEATHSPELL OMEGA
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
ależ jesteś zajebisty i kontrowersyjnyBloodcult pisze:Katolicyzm > black metal
-
Podajcie proszę jakiegoś linka.maciek z klanu pisze:Szczególnie demo!!!!hcpig pisze:Bloodcult, znasz GENIALNE Reverorum in Malacht?
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- SODOMOUSE
Po pierwsze to Reverorum IB Malacht i mają swoją stronę na bandcamp. Tylko tam dość bieda. Pewnie na YT jest więcej.
Ostatnio zmieniony 25-05-2019, 21:16 przez SODOMOUSE, łącznie zmieniany 1 raz.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- hcpig
[youtube][/youtube]
Krytykujesz wierzenia kolegi forumowicza a co mają w tym zakresie do zaoferowania zespoły metalowe jako alternatywa? NIC.Heretyk pisze:ależ jesteś zajebisty i kontrowersyjnyBloodcult pisze:Katolicyzm > black metal
Yare Yare Daze
- Erkropka
- rozkręca się
Dokładnie kurwa.
- ozob
- zahartowany metalizator
Jakby nie patrzec black metal wywodzi sie od katoliczymu. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Mistrz
- postuje jak opętany!
Na razie jestem po dwóch przesłuchach, ale czuję w kościach, że to jedna z najlepszych rzeczy, jakie nagrali. Prawdopodobnie płyta roku 2019.
Niemała w tym zasługa tekstu. To chyba najbardziej publicystyczna płyta DsO, ale może być też i najbardziej profetyczną.
Słucham dalej i trwam w modlitwie.
Niemała w tym zasługa tekstu. To chyba najbardziej publicystyczna płyta DsO, ale może być też i najbardziej profetyczną.
Słucham dalej i trwam w modlitwie.
-
W sensie kaczyzmu?ozob pisze:Jakby nie patrzec black metal wywodzi sie od katoliczymu . (:
-
- postuje jak opętany!
Ta płyta, jak chyba żadna ich poprzednia, pokazuje jak wielką szkodą jest, że nie grają koncertów. Podoba mi się luz tych nagrań, momentami niemal ma się wrażenie że to zahacza o improwizację... Oczywiście duża w tym zasługa brzmienia, które ten element uwypukla. Z dobrym perkusistą koncertowym na żywo by niszczyli.
W teksty muszę się wczytać jeszcze.
W teksty muszę się wczytać jeszcze.
-
Na FAS-ie np. na perkusji gra Goro z Mortal Kombat, więc na przearanżowaniu ten materiał mógłby sporo stracić :)
-
- postuje jak opętany!
Lars Urlich dałby radę :) No ale to nie ten próg podatkowy, musieliby tańszej alternatywy szukać. I coby nie szukać daleko, taki Darkside by się nadał, z Aspą są kumple, zgadaliby się. Sam Mikko to na żywo potwór. Już nawet jebać to DSO, mógłby częściej sztuki CB grywać...byrgh pisze:Na FAS-ie np. na perkusji gra Goro z Mortal Kombat, więc na przearanżowaniu ten materiał mógłby sporo stracić :)
- vicek
Gra automatbyrgh pisze:Na FAS-ie np. na perkusji gra Goro z Mortal Kombat, więc na przearanżowaniu ten materiał mógłby sporo stracić :)
-
Skoro są momenty, które ogarnęłaby wyłącznie czteroręka osoba, to co mogłem mieć na myśli? ;]vicek pisze:Gra automatbyrgh pisze:Na FAS-ie np. na perkusji gra Goro z Mortal Kombat, więc na przearanżowaniu ten materiał mógłby sporo stracić :)
- vicek
Wiem ze to miales na mysli , ale i tak musialem to napisac.byrgh pisze:Skoro są momenty, które ogarnęłaby wyłącznie czteroręka osoba, to co mogłem mieć na myśli? ;]vicek pisze:Gra automatbyrgh pisze:Na FAS-ie np. na perkusji gra Goro z Mortal Kombat, więc na przearanżowaniu ten materiał mógłby sporo stracić :)
- ultravox
Nie wiem czy na "Fas..." gra automat, nie można tego wykluczyć. Zaprogramowanie tak skomplikowanych partii to jednak dość mozolna praca i w gruncie rzeczy prościej by było wynająć kompetentnego muzyka i poedytować później jakieś fragmenty, niż wklepywać to wszystko od A do Z. Chyba, że ktoś ma bardzo dużo wolnego czasu ;) Koniec końców liczy się efekt, więc tak naprawdę nie ma większego znaczenia czy zagrała to ośmiornica czy komputer.
- hcpig
Kintaro.byrgh pisze: Skoro są momenty, które ogarnęłaby wyłącznie czteroręka osoba, to co mogłem mieć na myśli? ;]
Yare Yare Daze
- SODOMOUSE
^ ja, tak to widzę. :)neuro pisze:Lars Urlich dałby radę :) No ale to nie ten próg podatkowy, musieliby tańszej alternatywy szukać. I coby nie szukać daleko, taki Darkside by się nadał, z Aspą są kumple, zgadaliby się. Sam Mikko to na żywo potwór. Już nawet jebać to CB, mógłby częściej sztuki GRUNT grywać...byrgh pisze:Na FAS-ie np. na perkusji gra Goro z Mortal Kombat, więc na przearanżowaniu ten materiał mógłby sporo stracić :)
NYCHTS
- vicek
Gra automat na sto procent patrz brzmienie blach ... ,gdyby mial grac zywy perkman musialby dogrywac niektore rzeczy . (nie da sie grac walac w werbel, tomy i sporo talerzy na raz)ultravox pisze:Nie wiem czy na "Fas..." gra automat, nie można tego wykluczyć. Zaprogramowanie tak skomplikowanych partii to jednak dość mozolna praca i w gruncie rzeczy prościej by było wynająć kompetentnego muzyka i poedytować później jakieś fragmenty, niż wklepywać to wszystko od A do Z. Chyba, że ktoś ma bardzo dużo wolnego czasu ;) Koniec końców liczy się efekt, więc tak naprawdę nie ma większego znaczenia czy zagrała to ośmiornica czy komputer.
-
Na Fas jest automat i mając na uwadze to, co Francuzi z Aosoth zrobili na "trójce", nie robi to aż takiego wrażenia. Bo TAK: na trzeciej płycie Aosoth gra automat! ;)