DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DARKTHRONE
kurwa lucjan, od 2o lat lecze sie u urologa bez skutku a ty mi przez internet wszystko wyleczyles jednym kliknieciem. Poradz mi jeszcze cos na pryscze i hemoroidyLucek pisze:Triceratops pisze:No w sumie tak, jak wyzej napisal kolega czarodziej. Zrobilem jak George Michael wskazal - Listen without predjudice, nie wiem skad te placze, chyba po prostu sa wyscigi kto pierwszy z siebie zrobi idiote wydajac werdykt w polowie 2 kawalka.
chyba ci apaszka uciska na stulejke, nie mędrkuj kurwa,
woodpecker from space
- dzik
- zahartowany metalizator
Dobre odnosisz wrażenie. Tak właśnie jest.ozob pisze:Czytajac to forum czasem odnosze wrazenie, ze Darkthrone dalej ma sie bardzo dobrze po znakomitych latach 90-tych, ze Morbid Angel wstal z kolan i powrocil z plyta gadna dawnych klasykow, ze Immolation jednak nie wpierdala wlasnego ogona tylko wciaz zaskakuje, itd. (:
dobry kościół to kościół spalony
- nicram
+ tryliard.535 pisze:To prawda. Ostatnia płyta Immolation to potęga.
all the monsters will break your heart
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Wszystko się zgadza,dokładnie tak jak napisałeś.ozob pisze:Czytajac to forum czasem odnosze wrazenie, ze Darkthrone dalej ma sie bardzo dobrze po znakomitych latach 90-tych, ze Morbid Angel wstal z kolan i powrocil z plyta gadna dawnych klasykow, ze Immolation jednak nie wpierdala wlasnego ogona tylko wciaz zaskakuje, itd. (:
- Triceratops
Re: Re:
ezdrummera, potwierdzone infovicek pisze:No wlaśnie , gitary brzmią zajebiście ... Wie ktoś czego używa Nocturno??? Brzmi jak Marszal dopalony kostką .Skaut pisze:dobry płyt, tak mógłby brzmieć ostatni Satyricon
woodpecker from space
- vicek
Re: Re:
Perkusja na bank .Triceratops pisze:ezdrummera, potwierdzone infovicek pisze:No wlaśnie , gitary brzmią zajebiście ... Wie ktoś czego używa Nocturno??? Brzmi jak Marszal dopalony kostką .Skaut pisze:dobry płyt, tak mógłby brzmieć ostatni Satyricon
-
Teraz będą bez końca pierdolić to samo, bo chcą być fajni. Nie reaguj nawet ;]
- Mol
- smooker
- w mackach Zła
Proszę elaboruj.Mol pisze:lol535 pisze:To prawda. Ostatnia płyta Immolation to potęga.
-
Mogę się podpisać.ozob pisze:Czytajac to forum czasem odnosze wrazenie, ze Darkthrone dalej ma sie bardzo dobrze po znakomitych latach 90-tych, ze Morbid Angel wstal z kolan i powrocil z plyta gadna dawnych klasykow, ze Immolation jednak nie wpierdala wlasnego ogona tylko wciaz zaskakuje, itd. (:
- ozob
Wyrobieni sluchacze, niegdysiejsza elita mowiac co jest good albo bad po prostu od 20 lat nie myje uszu lub zyje sentymentami. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Mol
wiele razy pisalem co sadze na temat ostatnich plyt Immolation.smooker pisze:Proszę elaboruj.Mol pisze:lol535 pisze:To prawda. Ostatnia płyta Immolation to potęga.
Dzisiejsza młodzież postarzająca się sztucznie w sieci. Mentalni wiecznie narzekający starcy nie potrafiący się cieszyć muzyką, pierdolący że kiedyś to było a dzisiaj już nie ma że liczą się tylko reh, promo demo albo jedynka...z czasów gdy w najlepszym wypadku walili w pieluchy. Dej se spokój ozdob, po co te żale? Przecież nie musisz tego , ani słuchać, ani czytać.
- nicram
Dokładnie. Mistrzem takiego malkontenctwa, wiecznych narzekań i rozczarowania jest kolega Vulture, któremu chyba nic się już nie podoba. I ciągle narzeka i narzeka. Do wszystkich takich kolegów mam prosty przekaz - słuchaj tego co Ci się podoba i przestań pierdolić o tym co Ci się nie podoba. No może raz i wystarczy. Ja też chciałbym żeby kiełbasa smakowała jak 25 lat temu. Ale nic na to nie poradzę. Dam jednak radę znaleźć coś zjadliwego i w tych trudnych czasach. :-)535 pisze:Dzisiejsza młodzież postarzająca się sztucznie w sieci. Mentalni wiecznie narzekający starcy nie potrafiący się cieszyć muzyką, pierdolący że kiedyś to było a dzisiaj już nie ma że liczą się tylko reh, promo demo albo jedynka...z czasów gdy w najlepszym wypadku walili w pieluchy. Dej se spokój ozdob, po co te żale? Przecież nie musisz tego , ani słuchać, ani czytać.
all the monsters will break your heart
- ozob
Alez slucham chocby po to, aby sobie wyrobic opinie.535 pisze:Dzisiejsza młodzież postarzająca się sztucznie w sieci. Mentalni wiecznie narzekający starcy nie potrafiący się cieszyć muzyką, pierdolący że kiedyś to było a dzisiaj już nie ma że liczą się tylko reh, promo demo albo jedynka...z czasów gdy w najlepszym wypadku walili w pieluchy. Dej se spokój ozdob, po co te żale? Przecież nie musisz tego , ani słuchać, ani czytać.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ghost przecież uważa za objawienie xdxdxdnicram pisze:Dokładnie. Mistrzem takiego malkontenctwa, wiecznych narzekań i rozczarowania jest kolega Vulture, któremu chyba nic się już nie podoba. I ciągle narzeka i narzeka. Do wszystkich takich kolegów mam prosty przekaz - słuchaj tego co Ci się podoba i przestań pierdolić o tym co Ci się nie podoba. No może raz i wystarczy. Ja też chciałbym żeby kiełbasa smakowała jak 25 lat temu. Ale nic na to nie poradzę. Dam jednak radę znaleźć coś zjadliwego i w tych trudnych czasach. :-)535 pisze:Dzisiejsza młodzież postarzająca się sztucznie w sieci. Mentalni wiecznie narzekający starcy nie potrafiący się cieszyć muzyką, pierdolący że kiedyś to było a dzisiaj już nie ma że liczą się tylko reh, promo demo albo jedynka...z czasów gdy w najlepszym wypadku walili w pieluchy. Dej se spokój ozdob, po co te żale? Przecież nie musisz tego , ani słuchać, ani czytać.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
W porządku i rób to dalej jeżeli masz ochotę. Tylko nie wiem w jakim celu skupiasz się na postawach i wyborach innych słuchaczy, zamiast poprzestać na samej muzyce? Zresztą już to wałkowaliśmy przy okazji Mayhem. Nie ma sensu zaczynać całego procesu od nowa.ozob pisze:Alez slucham chocby po to, aby sobie wyrobic opinie.535 pisze:Dzisiejsza młodzież postarzająca się sztucznie w sieci. Mentalni wiecznie narzekający starcy nie potrafiący się cieszyć muzyką, pierdolący że kiedyś to było a dzisiaj już nie ma że liczą się tylko reh, promo demo albo jedynka...z czasów gdy w najlepszym wypadku walili w pieluchy. Dej se spokój ozdob, po co te żale? Przecież nie musisz tego , ani słuchać, ani czytać.