DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

03-06-2019, 08:46

dobry płyt, tak mógłby brzmieć ostatni Satyricon
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: DARKTHRONE

03-06-2019, 10:30

Lucek pisze:
Triceratops pisze:No w sumie tak, jak wyzej napisal kolega czarodziej. Zrobilem jak George Michael wskazal - Listen without predjudice, nie wiem skad te placze, chyba po prostu sa wyscigi kto pierwszy z siebie zrobi idiote wydajac werdykt w polowie 2 kawalka.

chyba ci apaszka uciska na stulejke, nie mędrkuj kurwa,
kurwa lucjan, od 2o lat lecze sie u urologa bez skutku a ty mi przez internet wszystko wyleczyles jednym kliknieciem. Poradz mi jeszcze cos na pryscze i hemoroidy
woodpecker from space
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

Re:

03-06-2019, 11:14

Skaut pisze:dobry płyt, tak mógłby brzmieć ostatni Satyricon
No wlaśnie , gitary brzmią zajebiście ... Wie ktoś czego używa Nocturno??? Brzmi jak Marszal dopalony kostką .
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

03-06-2019, 11:22

ozob pisze:Czytajac to forum czasem odnosze wrazenie, ze Darkthrone dalej ma sie bardzo dobrze po znakomitych latach 90-tych, ze Morbid Angel wstal z kolan i powrocil z plyta gadna dawnych klasykow, ze Immolation jednak nie wpierdala wlasnego ogona tylko wciaz zaskakuje, itd. (:
Dobre odnosisz wrażenie. Tak właśnie jest.
dobry kościół to kościół spalony
535

03-06-2019, 11:51

To prawda. Ostatnia płyta Immolation to potęga.
Awatar użytkownika
nicram

03-06-2019, 12:00

535 pisze:To prawda. Ostatnia płyta Immolation to potęga.
+ tryliard.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

03-06-2019, 12:16

ozob pisze:Czytajac to forum czasem odnosze wrazenie, ze Darkthrone dalej ma sie bardzo dobrze po znakomitych latach 90-tych, ze Morbid Angel wstal z kolan i powrocil z plyta gadna dawnych klasykow, ze Immolation jednak nie wpierdala wlasnego ogona tylko wciaz zaskakuje, itd. (:
Wszystko się zgadza,dokładnie tak jak napisałeś.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Triceratops

Re: Re:

03-06-2019, 12:49

vicek pisze:
No wlaśnie , gitary brzmią zajebiście ... Wie ktoś czego używa Nocturno??? Brzmi jak Marszal dopalony kostką .
ezdrummera, potwierdzone info
woodpecker from space
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

Re: Re:

03-06-2019, 13:17

Triceratops pisze:
vicek pisze:
ezdrummera, potwierdzone info
Perkusja na bank .
byrgh
zahartowany metalizator

03-06-2019, 13:22

Teraz będą bez końca pierdolić to samo, bo chcą być fajni. Nie reaguj nawet ;]
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

03-06-2019, 13:50

lol
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

03-06-2019, 13:54

Mol pisze:
lol
Proszę elaboruj.
byrgh
zahartowany metalizator

03-06-2019, 13:58

Mogę się podpisać.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

03-06-2019, 14:47

Wyrobieni sluchacze, niegdysiejsza elita mowiac co jest good albo bad po prostu od 20 lat nie myje uszu lub zyje sentymentami. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

03-06-2019, 14:52

smooker pisze:
Mol pisze:
lol
Proszę elaboruj.
wiele razy pisalem co sadze na temat ostatnich plyt Immolation.
Obrazek

Obrazek
535

03-06-2019, 14:54

Dzisiejsza młodzież postarzająca się sztucznie w sieci. Mentalni wiecznie narzekający starcy nie potrafiący się cieszyć muzyką, pierdolący że kiedyś to było a dzisiaj już nie ma że liczą się tylko reh, promo demo albo jedynka...z czasów gdy w najlepszym wypadku walili w pieluchy. Dej se spokój ozdob, po co te żale? Przecież nie musisz tego , ani słuchać, ani czytać.
Awatar użytkownika
nicram

03-06-2019, 15:39

535 pisze:Dzisiejsza młodzież postarzająca się sztucznie w sieci. Mentalni wiecznie narzekający starcy nie potrafiący się cieszyć muzyką, pierdolący że kiedyś to było a dzisiaj już nie ma że liczą się tylko reh, promo demo albo jedynka...z czasów gdy w najlepszym wypadku walili w pieluchy. Dej se spokój ozdob, po co te żale? Przecież nie musisz tego , ani słuchać, ani czytać.
Dokładnie. Mistrzem takiego malkontenctwa, wiecznych narzekań i rozczarowania jest kolega Vulture, któremu chyba nic się już nie podoba. I ciągle narzeka i narzeka. Do wszystkich takich kolegów mam prosty przekaz - słuchaj tego co Ci się podoba i przestań pierdolić o tym co Ci się nie podoba. No może raz i wystarczy. Ja też chciałbym żeby kiełbasa smakowała jak 25 lat temu. Ale nic na to nie poradzę. Dam jednak radę znaleźć coś zjadliwego i w tych trudnych czasach. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

03-06-2019, 17:28

535 pisze:Dzisiejsza młodzież postarzająca się sztucznie w sieci. Mentalni wiecznie narzekający starcy nie potrafiący się cieszyć muzyką, pierdolący że kiedyś to było a dzisiaj już nie ma że liczą się tylko reh, promo demo albo jedynka...z czasów gdy w najlepszym wypadku walili w pieluchy. Dej se spokój ozdob, po co te żale? Przecież nie musisz tego , ani słuchać, ani czytać.
Alez slucham chocby po to, aby sobie wyrobic opinie.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

03-06-2019, 17:31

nicram pisze:
Dokładnie. Mistrzem takiego malkontenctwa, wiecznych narzekań i rozczarowania jest kolega Vulture, któremu chyba nic się już nie podoba. I ciągle narzeka i narzeka. Do wszystkich takich kolegów mam prosty przekaz - słuchaj tego co Ci się podoba i przestań pierdolić o tym co Ci się nie podoba. No może raz i wystarczy. Ja też chciałbym żeby kiełbasa smakowała jak 25 lat temu. Ale nic na to nie poradzę. Dam jednak radę znaleźć coś zjadliwego i w tych trudnych czasach. :-)
Ghost przecież uważa za objawienie xdxdxd
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
535

03-06-2019, 17:43

ozob pisze:
Alez slucham chocby po to, aby sobie wyrobic opinie.
W porządku i rób to dalej jeżeli masz ochotę. Tylko nie wiem w jakim celu skupiasz się na postawach i wyborach innych słuchaczy, zamiast poprzestać na samej muzyce? Zresztą już to wałkowaliśmy przy okazji Mayhem. Nie ma sensu zaczynać całego procesu od nowa.
ODPOWIEDZ