Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale
Drugi sezon Amerykańskich Bogów, ktoś widział. Utrzymali formę?
-
- zahartowany metalizator
A ktoś twierdził, że dokument?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
No ale bliskoSkaut pisze:dobry, ale należy pamiętać, że to nie dokument.maciek z klanu pisze: Heretyk łykaj Czarnobyl. Zajebiście dobry.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Jak dla mnie jest porównywalny (obejrzane 2/3 sezonu). Może trochę bardziej powolny. Na minus brak Gillian.Wasyl pisze:Drugi sezon Amerykańskich Bogów, ktoś widział. Utrzymali formę?
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
w ogóle nie blisko, śmiem twierdzić nawet, że tylu ofIar nie było, a już na pewno nie krwawiły od promieniowania. Rozumiem sensacyjną otoczkę, ale momentami jest zbyt przerysowana. No ale taka konwencja i w zasadzie przecież nie o trupy tutaj chodzi.maciek z klanu pisze:No ale bliskoSkaut pisze:dobry, ale należy pamiętać, że to nie dokument.maciek z klanu pisze: Heretyk łykaj Czarnobyl. Zajebiście dobry.
Coś tam było! Człowiek!
- WaszJudasz
Re:
Na pewno? Zostało przecież odnotowane, że osoby, które zmarły bezpośrednio na skutek promieniowania, miały na ciele rozległe oparzenia. A skoro krwawienie z błon śluzowych zdarza się nawet po zwykłej radioterapii...Skaut pisze: a już na pewno nie krwawiły od promieniowania
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- weteran forumowych bitew
Re:
Skaut pisze:w ogóle nie blisko, śmiem twierdzić nawet, że tylu ofIar nie było, a już na pewno nie krwawiły od promieniowania. Rozumiem sensacyjną otoczkę, ale momentami jest zbyt przerysowana. No ale taka konwencja i w zasadzie przecież nie o trupy tutaj chodzi.

-
- rozkręca się
Również polecam, akcja wartka, masa fajnych, abstrakcyjnych motywów i świetna gra aktorska.wonsz pisze:
zaskakująco fajne,
- pr0metheus
Zdecydowanie tak!!Wasyl pisze:[V] pisze:
rozpierdol
bardzo dobrze sie oglada. duza robote dla zageszczenia klimatu robi swietnie dobrana muzyka
niech to miejsce niebawem zniknie
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re:
ogólnie to nikt tam nie umarł, ziomeczkuSkaut pisze: w ogóle nie blisko, śmiem twierdzić nawet, że tylu ofIar nie było, a już na pewno nie krwawiły od promieniowania. Rozumiem sensacyjną otoczkę, ale momentami jest zbyt przerysowana. No ale taka konwencja i w zasadzie przecież nie o trupy tutaj chodzi.
- nagrobek
Skaut był i widział, nikt nie krwawił w szpitalach
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz

Zmarnowany potencjał. Zapowiadał się nieźle, jednak ilość błędów i zwyczajne przynudzanie sprawiło, że dałem spokój po czterech odcinkach.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

no cóż mimo pierwszego odcinka o którym pisałem wcześniej jest

;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- dzik
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie no przeciez Jim pokazał kciuk w góre ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Wróciło Black Mirror! Ja co prawda dopiero wieczorem odpalę nową, trzyodcinkową serię (w dodatku pewnie ledwie leden odcinek), ale się jaram mocno.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Black Mirror to jedna z najlepszych rzeczy w temacie seriali, jaką wyprodukowano ostatnimi laty. Co gorsza, choć przerysowane to wszystko, to jednak jak najbardziej realne w najbliższej przyszłości (choć niektóre rzeczy już się dzieją). Mnie najbardziej rozwalił odcinek świąteczny, masakra! Na nowy sezon zacieram łapki, mam nadzieję, że będzie trzymał poziom pozostałych.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Na ogół omijam szerokim łukiem tych wszystkich superbohaterów, ale ten serial to zupełnie inaczej podany temat. Komentarze narratora rozwalają! :D Po dwóch odcinkach jestem zdecydowanie na tak.Joypi pisze:Również polecam, akcja wartka, masa fajnych, abstrakcyjnych motywów i świetna gra aktorska.wonsz pisze:
zaskakująco fajne,
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
dla mnie to może być najstraszniejsza rzecz jaką widziałem, i wszystkie horrory,gory i thillery to przy tym jest pikuśPlagueis pisze:Mnie najbardziej rozwalił odcinek świąteczny, masakra!