Vetala ‎– Retarded Necro Demential Hole LP

uderz tutaj..może się uda....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Vetala ‎– Retarded Necro Demential Hole LP

06-06-2019, 13:46

Chce ktos? Stan idealny.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

Re: Vetala ‎– Retarded Necro Demential Hole LP

06-06-2019, 19:49

Widze Maćku ze koncert Jamiroquai odmienił Twoje życie. Bleki na sprzedaż , do Byczyny nie jedzie. Teraz tylko rurki na dupę i pluszowy kapelusz na głowę :)
Co do vetala, tego gowna słucha tu może 5 osób i wszyscy posiadamy płyty, komu to chcesz ożenić? :))
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

06-06-2019, 19:56

pr0metheus pisze:Widze Maćku ze koncert Jamiroquai odmienił Twoje życie. Bleki na sprzedaż , do Byczyny nie jedzie. Teraz tylko rurki na dupę i pluszowy kapelusz na głowę :)
Co do vetala, tego gowna słucha tu może 5 osób i wszyscy posiadamy płyty, komu to chcesz ożenić? :))
Maciek , chyba leki przestał spożywać i temu misiu się odmieniło. W Byczynu , meldujemy się do godz 12tej, ogólnie szykuję się
degrengolada full wypas patologia. Pacząc na obecne, teraźniejsze spożycie, boję się że zapomnę nawet namiotu....
Awatar użytkownika
maciek z klanu

07-06-2019, 12:14

pr0metheus pisze:Widze Maćku ze koncert Jamiroquai odmienił Twoje życie. Bleki na sprzedaż , do Byczyny nie jedzie. Teraz tylko rurki na dupę i pluszowy kapelusz na głowę :)
Kurwa chciałem to sprzedać żeby właśnie mieć na bilet do Byczyny hehe nawet jakiś odzew był szt 1. Dalej lubię. I nie wkurwiaj mnie z jamiroquai ahahhagaga choć to zabawne
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
ODPOWIEDZ