DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DARKTHRONE
Cały czas o Mamie, ty mój szparagowy bonzo. Jakie waruneczki? Hotel, czy raczej przyczepka?
Kto jest hanką, a kto nocturnem? Bo jeszcze nie wiem czy obrazić twoją starą.maciek z klanu pisze:Uwielbiam ich kłótnie są jak fenriz i nocturno culto
- nagrobek
- zahartowany metalizator
zajebiscie to jedzie.
Nie sądzisz jednak, że trochę zbyt miętko? Nie mam regulacji, tylko pokrętło głośności i jednak nie jest to klasyczne deklarowane pleasure, nie mówiąc o obsessed... Surowizna w okolicach wiosna w skali hunger. Letnio. New Model Army nawet na Winter kasuje ich już wstępem.nagrobek pisze:zajebiscie to jedzie.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Masz bóle dupska i w tym temacie marny frajerze?535 pisze:Cały czas o Mamie, ty mój szparagowy bonzo. Jakie waruneczki? Hotel, czy raczej przyczepka?
Nie wiem gdzie robisz najlepiej swoim klientom, hotel czy przyczepka? Sam ich o to spytaj życiowa cipo.
Zawsze możesz się tutaj pochwalić, zapijaczony miśku.
Jebać żuli.
Życiowa cipo, napisał faciu, dorobkiewicz napierdalający brukselkę do skrzynek. Weź się sztanga nie kompromituj, bo i tak już narobiłeś siary. Wielicki wilku. Pogromco brudasów. Strachu na stare baby.
- nagrobek
nie wiem. może i trochę miętko ale pije piwa niealkoholowe oczywiście i wszystko mi się ładnie klei do koszuli, nie mam większych potrzeb, oczekiwań na ten moment. nicram twierdzi, ze na jesień stężeje niby, zobaczymy.535 pisze:Nie sądzisz jednak, że trochę zbyt miętko? Nie mam regulacji, tylko pokrętło głośności i jednak nie jest to klasyczne deklarowane pleasure, nie mówiąc o obsessed... Surowizna w okolicach wiosna w skali hunger. Letnio. New Model Army nawet na Winter kasuje ich już wstępem.nagrobek pisze:zajebiscie to jedzie.
a nie, jeżeli przy bezalkoholowych piwach to u mnie też się klei. Nie tylko do koszuli. Choć ponoć koszula najbliższa ciału. Jak widać nie u wszystkich.nagrobek pisze:nie wiem. może i trochę miętko ale pije piwa niealkoholowe oczywiście i wszystko mi się ładnie klei do koszuli, nie mam większych potrzeb, oczekiwań na ten moment. nicram twierdzi, ze na jesień stężeje niby, zobaczymy.535 pisze:Nie sądzisz jednak, że trochę zbyt miętko? Nie mam regulacji, tylko pokrętło głośności i jednak nie jest to klasyczne deklarowane pleasure, nie mówiąc o obsessed... Surowizna w okolicach wiosna w skali hunger. Letnio. New Model Army nawet na Winter kasuje ich już wstępem.nagrobek pisze:zajebiscie to jedzie.
- nagrobek
nwn forum, skumaj dude
Po prostu trułe spid sejtanic. Ja jestem zwyczajnym miłośnikiem Chojraka bezalkoholowego. Polecam.
- nagrobek
rozumiem i pozdrawiam wielickie rejony
-
- mistrz forumowej ceremonii
ostatnie co słyszałem od nich to the cult is alive i foad. super płyty, takie wyluzowane, dobre do piwa i zgodne z tradycją. wszystko co wcześniej - wielbię. co tam się później działo nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć. ale żeby sie obrzucać gównem na jakimś popierdolonym forum to serio trzeba nie mieć życia
- Bloodcult
Dobrze że nam to napisałeś, przynajmniej wiemy że Ty masz życie...
-
spierdalaj
- Bloodcult
- Skaut
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Circle The Wagons warto posłuchać. Opinie są skrajne, co na ogól jest wskazówką, że płyty może być ciekawa i można posłuchać, żeby własne zdanie sobie wyrobić. Dużo fajnych hiciorów tam jest, nie jest to czas stracony, w przeciwieństwie do słuchania Arctic Thunder albo - kto ten album jeszcze pamięta? - Dark Thrones And Black Flags.Heretyk pisze:ostatnie co słyszałem od nich to the cult is alive i foad. super płyty, takie wyluzowane, dobre do piwa i zgodne z tradycją. wszystko co wcześniej - wielbię. co tam się później działo nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć
Najfajniejsze "nowe" Darkthrony to jak dla mnie The Cult Is Alive i Circle the Wagons, pozostałe to taka lektura dodatkowa. No FOAD może jeszcze ewentualnie idzie odpalić raz na rok. Reszta do kosza, z wyłączeniem nowej, bo jej jeszcze nie słuchałem.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- hcpig
Masz coś do NWN forume?nagrobek pisze:nwn forum, skumaj dude
BTW martwi mnie stan psychiczny kolegi Heretyka, to już nawet nie jest mentalna emerytura tylko krok dalej.
Yare Yare Daze
- maciek z klanu
Do tego chyba za dużo alkoholu a za mało masturbacjihcpig pisze:Masz coś do NWN forume?nagrobek pisze:nwn forum, skumaj dude
BTW martwi mnie stan psychiczny kolegi Heretyka, to już nawet nie jest mentalna emerytura tylko krok dalej.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów