Mleczna pani
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Medard pisze:Koniec roku się zbliża, przypomnijmy sobie panie nauczycielki:
I panią z sekretariatu szkolnego:
Wiadomo bardzo ładna pani.nicram pisze:Przecież pani z sekretariatu jest wspaniała!
Poza tym cieszę się Heretyk, że czytasz posty i śledzisz wszystko, co się dzieje na forum.Medard pisze:Wiadomo bardzo ładna pani.nicram pisze:Przecież pani z sekretariatu jest wspaniała!
Nie uwierzę, że mieliście same młode i ładne nauczycielki, u mnie w szkole takie wytrzymywały rok lub dwa i zmieniały pracę na lepiej płatną albo zaciążały i też znikały na stałe.
Chłopie, przestań już pojękiwać bo mam wrażenie, żeś z tych którym wysportowani chłopcy wykręcają ręce do tyłu i zabierają czapkę z daszkiem.Heretyk pisze:
jak miałeś takie, albo podobne nauczycielki, to by w sumie wszystko tłumaczyło. trauma do końca życia
mój kochany kolego. miałem różne nauczycielki. młode, stare, ładne, brzydkie, grube, chude. w liceum z 3-4 takie, że dałbym wszystko, żeby je zerżnąć. no ale kurwa, miejmy jakieś standardy i się szanujmy. to co wkleja medard, to jest jakieś kurwa, kuriozum. chyba. bo czasy sa kurewsko dziwne i może ja mam zjebany gust? trudno stwierdzić. ogólnie miłość, przyjaźń i Slayerwolff pisze:Chłopie, przestań już pojękiwać bo mam wrażenie, żeś z tych którym wysportowani chłopcy wykręcają ręce do tyłu i zabierają czapkę z daszkiem.Heretyk pisze:
jak miałeś takie, albo podobne nauczycielki, to by w sumie wszystko tłumaczyło. trauma do końca życia
Chodziłeś do takiej zajebistej szkoły gdzie nauczycieli miały po 20 lat i wyglądały jak panie z wybiegu?
Jebnij na głośniki jedynkę Deicide, może coś pomoże. pozdr
Świetne biodra i futerko.devastator77 pisze: