Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- smooker
- w mackach Zła
Dopiero 10:14, jeszcze 8h mi zostało ;(
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Mi tylko 5 h już, do wyrwania się na dwa dni z opresyjnego systemu pracy ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sgt. Barnes
Ja już na wolności, odbieram nadgodziny ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- TheDude
Mam kurwa nowe motto, które jest potwierdzeniem faktu - 'Nie klinować. Odchorować.' Odkąd zacząłem stosować ten sposób, przestałem mieć 2-3 dniowe kace i problemy ze zdrowiem przeminęły. Joł & Hailsa
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ja się pochwalę, choć specjalnie nie ma czym, że tak od 3 dni ruszałem tak około 5tej z arbait, a tak o 13-14 roztwierałem pierwsze do rozpicia. dzisiaj lepka zmiana planów od tego ł-upału nastąpić musiała, ale o 16tej będę już radosny i wesoły. co mnie b. cieszy. misiaczki moje.
- TheDude
^ Czy będą picia, muzyki i noszenie majtek na wysokości kolan?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
picia są. muzyki ni ma. bo miejsce to niezwykle kurturarne jest, a nie jakaś byczyna, czy inny śierścuch-festTheDude pisze:^ Czy będą picia, muzyki i noszenie majtek na wysokości kolan?
... a w taką pogodę to w moim wieku już się nie myśli o zdejmowaniu gaci. no może wieczorkiem coś się zdejmie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sgt. Barnes pisze:
[youtube][/youtube]
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie. nie cieszy mnie ani płyta x ani y.
nie cieszy mnie, że mogę się dziś najebać za tysiąc, albo trzy tysiące cebulionów.
nie cieszy mnie nawet, że mam kolejny do przodu dzień.
cieszy mnie kolejne zakończenie roku szkolnego:
średnia 5,4.
trzy nagrody za konkursy, w tym jedna za 8e miejsce w konkursie ogólnopolskim.
stypendium ze szkoły. stypendium sportowe od burmistrza.
pierwsze miejsce w jednej z imprez mazowieckiej w walkach tych co lubi.
reasumując rewelacyjnie przepracowany rok.
wspólnie.
#dumnytata
nie cieszy mnie, że mogę się dziś najebać za tysiąc, albo trzy tysiące cebulionów.
nie cieszy mnie nawet, że mam kolejny do przodu dzień.
cieszy mnie kolejne zakończenie roku szkolnego:
średnia 5,4.
trzy nagrody za konkursy, w tym jedna za 8e miejsce w konkursie ogólnopolskim.
stypendium ze szkoły. stypendium sportowe od burmistrza.
pierwsze miejsce w jednej z imprez mazowieckiej w walkach tych co lubi.
reasumując rewelacyjnie przepracowany rok.
wspólnie.
#dumnytata
Gratuluję Wacku. Idź ze świadectwem do mm. Za każdą piątkę dają pięć zyla upustu, a za szóstkę sześć. Taką reklamę dzisiaj w radio puszczali. Piwa pewnie nie mają, ale może jakieś fajne płyty. Niech się trochę pociecha zwróci tatulkowi.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Tez bym przytuli 52 ziko za świadectwo córki, ale u mnie we wsi nie ma mm, więc prawie cała ta kasiora poszłaby na dojazd. Toteż chuj wielki z tego będzie :)535 pisze:Gratuluję Wacku. Idź ze świadectwem do mm. Za każdą piątkę dają pięć zyla upustu, a za szóstkę sześć. Taką reklamę dzisiaj w radio puszczali. Piwa pewnie nie mają, ale może jakieś fajne płyty. Niech się trochę pociecha zwróci tatulkowi.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Niestety z religii tylko 5 :(
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
hehe, taki jest plan -:) jak przystało na polaka-cebulaka zrealizujemy promocje bo und ponieważ będzie realizacja nowej świeckiej tradycji tj. prezent za świadectwo. wychodzone, czy nie -:) 200 burmistrz, 200 szkoła, 300 starzy. z tysiączek z prac domowych, bo mi się za dwa zyleee nie chciało zmywarki rozpakowywać, a tu tania siła robocza jest i z promocja coś fajnego sobie wybierze ....535 pisze:Gratuluję Wacku. Idź ze świadectwem do mm. Za każdą piątkę dają pięć zyla upustu, a za szóstkę sześć. Taką reklamę dzisiaj w radio puszczali. Piwa pewnie nie mają, ale może jakieś fajne płyty. Niech się trochę pociecha zwróci tatulkowi.
ehhh ten jebany konsumpcjonizm
ps. ja się w lipcu szykuje na 500 plus i 300 wyprawki. do sejfu albo w słoik i zakopać w ogródku.
-
- zaczyna szaleć
Ja też miałem ostatnio. Wszedłem do okulistki. Babka zaslonila mi jedno oko i każe czytać coś z tablicy. To mówię: C, T, P, itd. A ona nagle... "drogi panie, ale tu są cyfry...". Po czym wpisała na kwicie że szkieł korekcyjnych nie potrzeba.SODOMOUSE pisze:wczoraj, bendonc, na badanich okresowych, cotrzyletnich...z okna kamienicy, w której to badania się odbywały, zarejestrowałem, b.ciekawy obraz, widok rzeczony. (zdjęcie)... Poczułem się przez chwilę, swojsko, u siebie, pomijając ten cotrzyletni syf badań : neurolog, okultysta, psychotesty , praca na wysokości, przy kompie itp burdel. Badania wykonywane przez emerytowanych amatorów na etacie....Dobrze, że badania co 3 lata, bo takiego stężenia absurdu na m2, niewytrzymałby częściej. Co pokój badań, to inna mentalność
Misiowa, długo mógłbym rozprawiać, ale mi się nie chce....Kurwa, tyle lat, tyle jebania kasy na NFZ, i nic się nie zmienia, w tym tureckim syfie!!!! Dobrze, że chociaż widok za oknem , tej szopy w centrum Poznania, rekompensował, te kolejkowe absurdy,,,,Poznań, ul Mickiewicza 31
https://www.google.com/maps/@52.4096271 ... a=!3m1!1e3" onclick="window.open(this.href);return false;
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
- Nerwowy
Zdolny do walki z czołgami znaczy się.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Taki to se pożyje. Ja mam tylko rachunki do płacenia, wakacje i być może nawet coś znacznie większego na horyzoncie...Nie. Nie narzekam. Jebać jałmużnę i ochłapy z pańskiego stołu. Tylko uczciwa praca, pokora i modlitwa, drogą do sukcesu, szczęścia oraz zadowolenia.Wacław pisze:hehe, taki jest plan -:) jak przystało na polaka-cebulaka zrealizujemy promocje bo und ponieważ będzie realizacja nowej świeckiej tradycji tj. prezent za świadectwo. wychodzone, czy nie -:) 200 burmistrz, 200 szkoła, 300 starzy. z tysiączek z prac domowych, bo mi się za dwa zyleee nie chciało zmywarki rozpakowywać, a tu tania siła robocza jest i z promocja coś fajnego sobie wybierze ....535 pisze:Gratuluję Wacku. Idź ze świadectwem do mm. Za każdą piątkę dają pięć zyla upustu, a za szóstkę sześć. Taką reklamę dzisiaj w radio puszczali. Piwa pewnie nie mają, ale może jakieś fajne płyty. Niech się trochę pociecha zwróci tatulkowi.
ehhh ten jebany konsumpcjonizm
ps. ja się w lipcu szykuje na 500 plus i 300 wyprawki. do sejfu albo w słoik i zakopać w ogródku.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
u mnie 4 szóstki (celowałem w 3 szóstki ale nie pykło ) a reszta „piontki”.
też żałuje, że na religie nie chodzi. 6 zylaaaa byśmy byli do przodu. tyle pożytku, że w bibliotece szkolnej poczyta sobie coś sensownego a nie będzie słuchać jakiegoś zjeba w sukience.
też żałuje, że na religie nie chodzi. 6 zylaaaa byśmy byli do przodu. tyle pożytku, że w bibliotece szkolnej poczyta sobie coś sensownego a nie będzie słuchać jakiegoś zjeba w sukience.
Ostatnio zmieniony 19-06-2019, 20:30 przez Wacław, łącznie zmieniany 3 razy.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
wyjebałbym tą religie, położył akcent na pokorę i jesteśmy zgodni -:)535 pisze:
Taki to se pożyje. Ja mam tylko rachunki do płacenia, wakacje i być może nawet coś znacznie większego na horyzoncie...Nie. Nie narzekam. Jebać jałmużnę i ochłapy z pańskiego stołu. Tylko uczciwa praca, pokora i modlitwa, drogą do sukcesu, szczęścia oraz zadowolenia.