Miljon lat nic u mnie nie brałem. On poza allegro ma jaķąś strone?maciek z klanu pisze:Darek z blackcomp jak zwykle idealnie
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- maciek z klanu
Ja załatwiam czasem przez allegro, czasem na maila (ceny takie same praktycznie, max 2 zł różnicy). Ewentualnie jeździ jeszcze na giełdy na pewno do Katowic bo często daje znać że będzie.Harlequin pisze:Miljon lat nic u mnie nie brałem. On poza allegro ma jaķąś strone?maciek z klanu pisze:Darek z blackcomp jak zwykle idealnie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
wiadomka, że konsumpcjonizm jest zły, ale mam pytanie
kto, oprócz fallen temple, bo oni to wszystko, z każdego miejsca, ale aktualnie na urlopie, targa staff z profound lore?
bo mnie tknęło, że po premierze jest i nie chodzi o Nocturnus
kto, oprócz fallen temple, bo oni to wszystko, z każdego miejsca, ale aktualnie na urlopie, targa staff z profound lore?
bo mnie tknęło, że po premierze jest i nie chodzi o Nocturnus
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
rozpoczynam akcje „Abyssal” w takim razie.nicram pisze:Hellthrasher i Mystic.
dzięki
- nicram
Też bym chętnie rozpoczął, ale premiera dopiero jutro, więc w Polszy pewnie za miesiąc. :-)
all the monsters will break your heart
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
amerykanska przesylka z crawlblindly szla pol roku. rekordzistka w moim przypadku.
chodzi m.in.o ten split crawl/leviathan. gosciu urzadzil sobie pre order w listopadzie, w grudniu zamowilem. po dwoch miesiacach zapytalem co z ta plyta, odpisal ze to pre order ze opoznienie maja w tloczni itd.
ok, czekamy. po kolejnym miesiacu wysylam kolejny mailz pytaniem o moja plyte, typ pisze ze nie ma ,zebym sledzil fejsbuka redriver family. kurwa, no dobra. 20 kwietnia,czyli kolejne 1,5 mies na fejsbuku pojawilo sie zdjecie, jak jakis typek trzyma triumfalnie wytloczona plyte w tloczni. ale dalej cisza. 13 maja wyslalem kolejna wiadomosc z zapytaniem, odpowiedzial dzien pozniej ze juz wyslane.
w czerwcu poprosilem o numer do sledzenia paczki bo jakos podejrzanie nie chcialo dojsc i na tym kontakt mailowy sie urwal.no to nie bylo wyjscia, zalozylem spor na paypal i to zdecydowanie przyspieszylo dzialanie, od razu pojawil sie numer przesylki.
wg sledzenia wyslal dopiero na drugi dzien po zalozeniu sporu.
przyszedl tez mail od niego za posrednictwem paypal zeby zamknac spor. napisalem ze poczekam az paka dojdzie bo pisze jedno,a robi drugie. wtedy dostal histerii. wyslal 3 dlugie wiadomosci i tak zeby strescic:
1)ma tony zamowien, tysiace ludzi czekaja na paczki, a on wszystko musi robic sam, a to naklad pracy na min. 5 osob. moja wyslal poza kolejnoscia(?)
2) nie ma pieniedzy na vana i merch, nie ma pracy i pieniedzy zeby nagrywac plyty, ludzie tacy jak ja powoduja ze mu sie to wogole nie oplaca
3) blokujac mu pieniadze na paypal powoduje,ze nie moze wysylac kolejnych tysiecy ton zamowien (co kurwa?) i ze ten spor musze koniecznie zamknac. jesli nie zrobie tego dzisiaj to on go zaostrzy (??) dzwoniac do paypal i podajac im nr mojej przesylki:D
4) wszystko okraszone placzliwymi zwrotami typu :
gosc w opisie ma nothing person, a na swoim zdjeciu na czole dorobil napis trash :D
ja nie wiem czym sie wrest kieruje w doborze kapel do dzielenia splitow :D
chodzi m.in.o ten split crawl/leviathan. gosciu urzadzil sobie pre order w listopadzie, w grudniu zamowilem. po dwoch miesiacach zapytalem co z ta plyta, odpisal ze to pre order ze opoznienie maja w tloczni itd.
ok, czekamy. po kolejnym miesiacu wysylam kolejny mailz pytaniem o moja plyte, typ pisze ze nie ma ,zebym sledzil fejsbuka redriver family. kurwa, no dobra. 20 kwietnia,czyli kolejne 1,5 mies na fejsbuku pojawilo sie zdjecie, jak jakis typek trzyma triumfalnie wytloczona plyte w tloczni. ale dalej cisza. 13 maja wyslalem kolejna wiadomosc z zapytaniem, odpowiedzial dzien pozniej ze juz wyslane.
w czerwcu poprosilem o numer do sledzenia paczki bo jakos podejrzanie nie chcialo dojsc i na tym kontakt mailowy sie urwal.no to nie bylo wyjscia, zalozylem spor na paypal i to zdecydowanie przyspieszylo dzialanie, od razu pojawil sie numer przesylki.
wg sledzenia wyslal dopiero na drugi dzien po zalozeniu sporu.
przyszedl tez mail od niego za posrednictwem paypal zeby zamknac spor. napisalem ze poczekam az paka dojdzie bo pisze jedno,a robi drugie. wtedy dostal histerii. wyslal 3 dlugie wiadomosci i tak zeby strescic:
1)ma tony zamowien, tysiace ludzi czekaja na paczki, a on wszystko musi robic sam, a to naklad pracy na min. 5 osob. moja wyslal poza kolejnoscia(?)
2) nie ma pieniedzy na vana i merch, nie ma pracy i pieniedzy zeby nagrywac plyty, ludzie tacy jak ja powoduja ze mu sie to wogole nie oplaca
3) blokujac mu pieniadze na paypal powoduje,ze nie moze wysylac kolejnych tysiecy ton zamowien (co kurwa?) i ze ten spor musze koniecznie zamknac. jesli nie zrobie tego dzisiaj to on go zaostrzy (??) dzwoniac do paypal i podajac im nr mojej przesylki:D
4) wszystko okraszone placzliwymi zwrotami typu :
az z ciekawosci mimo braku fejsbuka sprawdzilem co to za pokemon, ktorego traktuje jak smiec.whats the point in making fucking music when people like you treat musicians like fucking garbage?
gosc w opisie ma nothing person, a na swoim zdjeciu na czole dorobil napis trash :D
ja nie wiem czym sie wrest kieruje w doborze kapel do dzielenia splitow :D
niech to miejsce niebawem zniknie
- maciek z klanu
Haha punkty 2 3 i 4 mistrzowskie :)))
- maciek z klanu
Immanis kolejny raz idealnie
- maciek z klanu
ktos wie jak dokladnie dziala dokladnie ten program lojalnociowy w Pagan records? tzn ile punktów za złotówkę? Czy dotyczy nosnikow fizycznych? Jak to dziala, bo na ich stronie nie moge znaleźć
- nicram
Na swoim profilu masz listę produktów, które możesz wymienić na punkty. Jak już na taki produkt najedziesz to wtedy wyświetla Ci się jaka jest cena w punktach. Każda płyta ma dość indywidualną cenę. Tak więc moim zdaniem nie ma przelicznika, który da się zastosować (przy zakupie). A jak są nabijane punkty? Chyba zależy od konkretnego zamówienia.
- Scorpion
- rozkręca się
"2) nie ma pieniedzy na vana i merch, nie ma pracy i pieniedzy zeby nagrywac plyty, ludzie tacy jak ja powoduja ze mu sie to wogole nie oplaca"
A robić ni ma komu;}
A robić ni ma komu;}
- Medard
Robi rzecz mało dochodową, to mu się nie opłaca. Niech nagrywa przeboje do dyskotek.Scorpion pisze:"2) nie ma pieniedzy na vana i merch, nie ma pracy i pieniedzy zeby nagrywac plyty, ludzie tacy jak ja powoduja ze mu sie to wogole nie oplaca"
A robić ni ma komu;}
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Harlequin
Kurwa mac, od kiedy Pagan wysyła tymi minipaczkami to zaczynam stękać na to co robią. Oczywiscie Violent Dirge nadal nie dotarło.
- nicram
Dlatego tylko kurierem biorę od nich. Zresztą od wszystkich innych też. :-)
-
- weteran forumowych bitew
Do płaczkomatu dotarło wczoraj rano.
Rzeczywiście, solidne wydanie.
Rzeczywiście, solidne wydanie.
- maciek z klanu
Pan pr0metheus ekspres :) W grudniu opłacone dzisiaj przyszlo ;p
Przecież to kupujący wybiera dostawcę. Inpost mi tu podsumował. Łączny czas dostarczenia 47 godzin. Pewnie nawet mniej, bo i tak chwilę zwlekałem z odbiorem. Powiedzmy sobie wprost. Tak się kończy oszczędzanie 1,98 zł...Harlequin pisze:Kurwa mac, od kiedy Pagan wysyła tymi minipaczkami to zaczynam stękać na to co robią. Oczywiscie Violent Dirge nadal nie dotarło.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
No naczekali my się na tego splita jak dwa downy;) ale material zacny , Leviathan jakby żywcem wyjęty z debiutumaciek z klanu pisze:Pan pr0metheus ekspres :) W grudniu opłacone dzisiaj przyszlo ;p
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- w mackach Zła
Zaległe pochwałki z ostatnich dni:
Sova - wzorowo
Pagan - wzorowo
Redifining Darkness - bdb
Onvinylstore - bdb
Fallentemple - bdb
Sova - wzorowo
Pagan - wzorowo