Brutal Assault 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- immortal69
- postuje jak opętany!
Re: Brutal Assault 2019
Były kiedyś takie bilety, ale w czasach gdy karnety na całość schodzą do zera, organizator nie ma żadnego interesu żeby bawić się w takie detale. Tym bardziej że teren pod głównymi scenami jest mocno ograniczony. Także nie liczcie na to, że tym razem będzie inaczej.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Tak jest, bawić się w bilety jednodniowe na fest na fest pięciodniowy nie ma sensu raczej.
Górkę kupiłeś jak stary człowiek powinien?
Górkę kupiłeś jak stary człowiek powinien?
Za późno się dowiedziałem że jadę i niestety już nie było, ale jakby ktoś miał dwie do odstąpienia to chętnie wezmę. Ja naprawdę kupiłem wejściówki tylko dla Ved Buens Ende. Jak dla mnie, resztę mogą odwołać.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Dla mnie nie mogą odwoływać. Możliwe, ze jedną będę miał do odstąpienia.. Dam znać na dniach.
Dziękuję, ale jedna mi nie jest potrzebna. Muszę mieć dwie. No chyba, że komuś dam w prezencie.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
chyba nawet w ktoryms z postow oficjalnie pisali, ze w tym roku nie bedzie jednodniowych.535 pisze:Były kiedyś takie bilety, ale w czasach gdy karnety na całość schodzą do zera, organizator nie ma żadnego interesu żeby bawić się w takie detale. Tym bardziej że teren pod głównymi scenami jest mocno ograniczony. Także nie liczcie na to, że tym razem będzie inaczej.
Guilty of being right
Być może. Do przedostatniej aktualizacji składu praktycznie nie śledziłem njusów.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
podaja ze 85% biletow sprzedane a na stronie dostepnosc 74% ochuj w tym chodzi
To prawdopodobnie procent dostępnych wejściówek w danej puli. Jest to trochę naciągane i pachnie tanim marketingiem ale faktem jest że akurat w przypadku tej imprezy bilety mogą się po prostu skończyć.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Każdy zainteresowany raczej da radę kupić. Jak coś, to Pan z ChamskiegoBusa ma sporo w okazyjnych cenach, KnockOut Productions jako dystrybutor też na pewno ma z kilkaset (choć w cenach trochę wyższych). Te wejściówki wliczają się do sprzedanych, wiec te 80% traktowałbym z przymrużeniem oka. Ja jeszcze nie wiem, czy pojadę, dlatego z wejściówką czekam, ale mam nadzieję, że los nie spłata mi psikusa. A gdyby nie VBE, z racji ogłoszenia Eyehategod w Warszawie, prawdopodobnie odpuściłbym ten fest - choć bardzo dobry.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
Ja natomiast radziłbym trzymać gumkę napiętą. W poprzednim roku do końca nie wierzyłem w ten licznik, a tu nagle bum i oficjalnie bilety zniknęły. Pewnie, że można próbować jechać w ciemno i kupić od kogoś na miejscu. Z tym, że to wersja dla ryzykantów.
- uglak
- ggfh
- w mackach Zła
najbardziej obawiam sie, ze Ved Buens Ende wcisna kolo 2 w nocy
-
- postuje jak opętany!
Jak zwykle :)uglak pisze:bardzo nierowne te dni
Lepsze to, niż gdyby mieli grać wczesnym popołudniem. zwłaszcza na dużej scenie. Ale i tak pewnie przydzielą im namiot (oby)ggfh pisze:najbardziej obawiam sie, ze Ved Buens Ende wcisna kolo 2 w nocy
Tak czy siak, dopiero rozpiska godzinowa da prawdziwy powód do narzekań. Jak zwykle :)
-
- postuje jak opętany!
Monster Magnet odpada, jak napisalem powyzej. Tak juz jest z Jankesami
- uglak
jak ich chcialem zobaczyc w Krakowie to tez nie przyjechali...
Guilty of being right
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Dave ma operacje gardła i cała europejska trasa odwołana.
Myrkur zaś zaciążyła.
Myrkur zaś zaciążyła.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!