DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Re: DEATHSPELL OMEGA
Ohoho, a proponował spotkania face to face. Taki był miły, a teraz tyra. Ale się tym przejmuję, o mamo.
Ale spoko, skoro nie chcesz gadać, to nie. I bardzo dobrze, bo i tak nie ma o czym - nie widzę, żebyś napisał coś ciekawego o DsO. Pewnie nie umiesz.
Ale spoko, skoro nie chcesz gadać, to nie. I bardzo dobrze, bo i tak nie ma o czym - nie widzę, żebyś napisał coś ciekawego o DsO. Pewnie nie umiesz.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
tyle, że tu nie ma o czym gadać. to raz. niespecjalnie jest też z kim. patrz słowa-hasła: wybroczyny. buc.Lord Gorloj pisze:Ohoho, a proponował spotkania face to face. Taki był miły, a teraz tyra. Ale się tym przejmuję, o mamo.
i jeszcze taka obserwacja z boku. dałeś się jak dzieciak wypuścić. najebałeś tych kocopołów aż ci stanął w samouwielbieniu. i brniesz. ten sam mechanizm jak u kolesia, którego stąd wygoniłeś. - bardzo nieładnie zresztą. teraz ja muszę tęsknić. -. a to moim zdaniem słaby kierunek. myślę, że jak się spotkałeś w gronie skrzatów w pulowerkach to była dobra okazja do dopytania jak się postrzega takich myślicieli tutaj. choć po ostatniej aktywności nowej/ starej fali intelektualistów na forume to temat chyba nawet nie był w agendzie spotkania. zero refleksji. żal.
dobra. styka tych uprzejmości. zresztą to i tak na próżno bo dobrych rad z uprzejmości to ty nie słuchasz.
ps. czy ty na prawdę uważasz, że to jest dobre miejsce do takich umiarkowanie spójnych popisów? na prawdę? tutaj?
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
- ozob
- zahartowany metalizator
Czyli muzyczka nie broni sie sama i trzeba bylo tekstow, aby odwrocic od tego badziewia uwage? Co za zaskoczenie! (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nic nie rozumiesz.ozob pisze:Czyli muzyczka nie broni sie sama i trzeba bylo tekstow, aby odwrocic od tego badziewia uwage? Co za zaskoczenie! (:
muzyka jest do czytania/ "egzegezowania" a nie słuchania. nie ogólnie. a w tym szczególnym przypadku.
zresztą jak wyczytałem muzyka była tylko tłem/uzupełnieniem myśli myślicieli blek metalowych. tutaj chodzi o przekaz. no i o to, żeby można było najebać 30 stron kocopołów na MMF. ale to oczywiste.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Zbyt daleko posunięte wnioski, muzyka się broni.Wacław pisze:nic nie rozumiesz.ozob pisze:Czyli muzyczka nie broni sie sama i trzeba bylo tekstow, aby odwrocic od tego badziewia uwage? Co za zaskoczenie! (:
muzyka jest do czytania/ "egzegezowania" a nie słuchania. nie ogólnie. a w tym szczególnym przypadku.
zresztą jak wyczytałem muzyka była tylko tłem/uzupełnieniem myśli myślicieli blek metalowych. tutaj chodzi o przekaz. no i o to, żeby można było najebać 30 stron kocopołów na MMF. ale to oczywiste.
A to co jest dla wszystkich zwykle jest dla nikogo.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ZIEW
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Ale ci żyłka na penisie pulsuje. Lepiej się czujesz?
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
myślę, że intelektualiście nie przy-stoi niekulturalnie odnosić się do: 1/ starszej 2 / nieznanej osoby. znanej zresztą też nie.Lord Gorloj pisze:Ale ci żyłka na penisie pulsuje. Lepiej się czujesz?
bym zapomniał. Z I E W*
*i idź się dotleń, bo jakoś tak bez polotu to tam wszystko u ciebie i ociężale ty ....
no i zaśmiecasz tak elegancko wcześniej zaśmiecony topik kilometrami zbędnych liter.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
[youtube][/youtube]
hi gey
przerzutów raka cd. tym razem w zagramanicznej wersji.
hi gey
przerzutów raka cd. tym razem w zagramanicznej wersji.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Badziewia powiadasz? To może doprecyzuj, czym owe "badziewiarstwo" się objawia na płaszczyźnie muzycznej (bo o nią chyba tu chodzi), bom bardzo ciekaw.ozob pisze:Czyli muzyczka nie broni sie sama i trzeba bylo tekstow, aby odwrocic od tego badziewia uwage?
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
O kurwa, serio? Skads to znam, sweet sweet tulipan :DLord Gorloj pisze:Ohoho, a proponował spotkania face to face. Taki był miły, a teraz tyra..
woodpecker from space
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
pewnie z zapinania ciebie przez plastka ;-)Triceratops pisze:O kurwa, serio? Skads to znam, sweet sweet tulipan :DLord Gorloj pisze:Ohoho, a proponował spotkania face to face. Taki był miły, a teraz tyra..
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
sprawa jest rozwojowa. póki co jesteśmy w trakcie ustaleń.bartwa pisze:I co, ustaliliście już kto ma większego chuja?
Dzieki, to zajrzę za tydzień. Nie mogę się jednak sam powstrzymać i tylko powtórzę (po raz ostatni mam nadzieję). Deathspell Omega ssie pałę (wszystkie płyty hehehe).Wacław pisze:sprawa jest rozwojowa. póki co jesteśmy w trakcie ustaleń.bartwa pisze:I co, ustaliliście już kto ma większego chuja?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
całe szczęście, że mi nie .... ;-)bartwa pisze:Dzieki, to zajrzę za tydzień. Nie mogę się jednak sam powstrzymać i tylko powtórzę (po raz ostatni mam nadzieję). Deathspell Omega ssie pałę (wszystkie płyty hehehe).Wacław pisze:sprawa jest rozwojowa. póki co jesteśmy w trakcie ustaleń.bartwa pisze:I co, ustaliliście już kto ma większego chuja?

- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Jak byście zjechali do K-ce, to możemy rozstrzygnąć sprawę komisyjnie. Mam w robocie odpowiedni sprzęt.Wacław pisze:sprawa jest rozwojowa. póki co jesteśmy w trakcie ustaleń.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Tylko miarkę za bardzo wysunąłeś, połowa by stykła.Hatefire pisze:Jak byście zjechali do K-ce, to możemy rozstrzygnąć sprawę komisyjnie. Mam w robocie odpowiedni sprzęt.Wacław pisze:sprawa jest rozwojowa. póki co jesteśmy w trakcie ustaleń.