MEMORIAM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MEMORIAM
Całkiem spoko, milion razy lepsze niz to co na poprzedniej.
-
- weteran forumowych bitew
Kolejny numer:
[youtube][/youtube]
Dla mnie OK... Napiszę też rzecz niepopularną: przesłuchałem niedawno ponownie drugi album i uważam, że jest całkiem całkiem. Ludzie narzekali m.in. na brzmienie, a mi się taki demówkowy dźwięk w tym wypadku całkiem podoba. Owszem, nie jest to rewelacyjny album ale totalny pojazd po nim uważam za przesadzony. ;)
[youtube][/youtube]
Dla mnie OK... Napiszę też rzecz niepopularną: przesłuchałem niedawno ponownie drugi album i uważam, że jest całkiem całkiem. Ludzie narzekali m.in. na brzmienie, a mi się taki demówkowy dźwięk w tym wypadku całkiem podoba. Owszem, nie jest to rewelacyjny album ale totalny pojazd po nim uważam za przesadzony. ;)
- dzik
- zahartowany metalizator
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Mnie też. Nowe kawałki dobre. Zobaczy się jak całość będzie gadać.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
czyli do 3 razu sztuka :) no to czekamy :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Nowy album właśnie się ukazał. Wg mnie jest naprawdę dobrze.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Rano słuchałem. Jest ok, chyba najlepszy ich wypust, ale do twórczosci BT i tak sporo brakuje.
- Żułek
w sumie moge się podpisać ;)Harlequin pisze:najlepszy ich wypust, ale do twórczosci BT i tak sporo brakuje.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- w mackach Zła
64 zlote za wydanie w zjebanym cienkim ekosraku to rozboj w biały dzień. Kurwa moda na jechane po kosztach. Pierdolony nuklear srast :(. Dwie poprzednie są pięknie wydane a to ścierwo sklejone z dwóch kopert.
- Gunman
Trzeba czekać na obniżkę ceny w takim razie.
-
- w mackach Zła
Ja kupiłem z dystrybucji Mystica Requiem For Mankind DIGISLEEVE PRE-ORDER. W necie są foty z wydania digipack jak dwie poprzednie.Gunman pisze:Trzeba czekać na obniżkę ceny w takim razie.
Kto wpadł na pomysł aby wydać to w cienkim sraku. Czy to edycja na biedną Polske :(. Jestem wkurwiony. 64 PIERDOLONE ZŁOTE. Ludzi za głupich mają?chyba tak bo ja to kupiłem.
- Żułek
no i masz odpowiedz :Pursus pisze:Ludzi za głupich mają?chyba tak bo ja to kupiłem.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kolejna? W takim razie poczekam na inne wydanie, nawet jeśli będzie to rosyjski pirat w pudełku.ursus pisze:64 zlote za wydanie w zjebanym cienkim ekosraku to rozboj w biały dzień. Kurwa moda na jechane po kosztach. Pierdolony nuklear srast :(. Dwie poprzednie są pięknie wydane a to ścierwo sklejone z dwóch kopert.
- Najprzewielebniejszy
Chyba najbardziej słuchalna ze wszystkich.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Gunman
Też kupiłem to eco wydanie. W sumie od poprzednich różni się tylko tym ze nie ma platikowego traya. Papier i jakość druku jest tak samo dobra jak na starszych albumach. Nie jest to wydanie na Polske tylko Europę ogólnie. Tylko wydanie USA wyszło w formie digipacka.ursus pisze: Ja kupiłem z dystrybucji Mystica Requiem For Mankind DIGISLEEVE PRE-ORDER. W necie są foty z wydania digipack jak dwie poprzednie.
Kto wpadł na pomysł aby wydać to w cienkim sraku. Czy to edycja na biedną Polske :(. Jestem wkurwiony. 64 PIERDOLONE ZŁOTE. Ludzi za głupich mają?chyba tak bo ja to kupiłem.
Na szczęście muzyka wszystko rekompensuje, świetny album.
- ozob
Jest na stronie NB do kupienia ten digipack.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Gunman
Na fanie też jest, tylko kosztuje kilkanaście pln więcej a różni się tylko tym, że płyta jest w trayu a nie we wsuwce.
-
Premierowy kawałek z nadchodzącej pełnej płyty DARKENED, w którym udziela się Andy Whale:
-
Drugi numer Darkened:
- Żułek
w marcu 

pierwszy singiel lada dzien

pierwszy singiel lada dzien