VOLBEAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: VOLBEAT
Widziałem ostatnio gościa z dużym tatuażem Volbeat na przedramieniu, trochę przegrał życie ;)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Facet może sobie zwiędłego kutasa na czole wytatuować, gówno mnie to obchodzi, ale jak kobieta sobie coś na sobie trwale maluje to chuj mi staje do środka.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Z ciekawości posłuchałem se tego nowego Volbeat i stwierdzam jednak, że ten zespół jest zwyczajnie okropny. Taki niedopchnięty „metal” dla lamusów w przepłaconych koszulkach Metalliki, którzy uważają ze mają eklektyczny gust, bo słuchają jeszcze Toola, pomieszany z żałosnymi próbami grania pod Social Distortion. Co wolno Majku Nessu, to nie tobie smrodzie.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dokładnie. Do gazu z tymi kurwiami.Oferma pisze:Z ciekawości posłuchałem se tego nowego Volbeat i stwierdzam jednak, że ten zespół jest zwyczajnie okropny. Taki niedopchnięty „metal” dla lamusów w przepłaconych koszulkach Metalliki, którzy uważają ze mają eklektyczny gust, bo słuchają jeszcze Toola, pomieszany z żałosnymi próbami grania pod Social Distortion. Co wolno Majku Nessu, to nie tobie smrodzie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lucek
he he dokładnie kurwa, to ja wiedziałem to nawet nie słuchając, przecież takie coś jebie syfem na kilometr, kurwa co za pomysł ze sprawdzać takie cos ?
- Medard
I gdzie muzycznie do toola i metalliki z lat 80. Co to za porównania. Bliżej do APC, ale nadal nie ta jakość.
Ktoś mi kiedyś zaproponował muse, tylko raz się dałem oszukać. Oba bandziki widły i piec.
Ktoś mi kiedyś zaproponował muse, tylko raz się dałem oszukać. Oba bandziki widły i piec.
- Oferma
Gdzie ty tam widzisz porównania do Mety i Toola? Przeczytaj to jeszcze raz, tylko powoli :D mi się rozchodziło o pewien specyficzny typ podczłowieka, a nie o muzykę ww hordes. Volbeat muzycznie jestem w stanie porównać wyłącznie do gówna z mizerią.Medard pisze:I gdzie muzycznie do toola i metalliki z lat 80. Co to za porównania. Bliżej do APC, ale nadal nie ta jakość.
How entranced we are by the fire
- Medard
Ok.Oferma pisze:Gdzie ty tam widzisz porównania do Mety i Toola? Przeczytaj to jeszcze raz, tylko powoli :D mi się rozchodziło o pewien 8specyficzny typ podczłowieka, a nie o muzykę ww hordes. Volbeat muzycznie jestem w stanie porównać wyłącznie do gówna z mizerią.Medard pisze:I gdzie muzycznie do toola i metalliki z lat 80. Co to za porównania. Bliżej do APC, ale nadal nie ta jakość.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- zaczyna szaleć
Pierwsze płyty były niezłe, teraz grają jakieś gówno. Nawet nie sprawdzam.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Volbeat to muzyka relaksacyjna do słuchania z całą rodziną. Do tego nadaje się doskonale. Wyjmicie kije z dupali.
-
tak.spoko kiedyś grali i do piwa + grilla było to super. ale nie sprawdzałem od wielu lat i chuj wie, co teraz robią
- Maro
nic się nie zmieniło do piwka i grilla jak najbardziej można posłuchać
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist