LIFE OF AGONY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Re: LIFE OF AGONY
Coraz lepsza ta nowa plyta. Bedzie kupowana na bank.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Zgodnie z planem zakupiłem w ciemno i na wysokości 1-szego odsłuchu i 8-ego kawałka jestem pozamiatany, Mina tak dała po cipie, że czapka sama spada :D Brzmienie, riffy, gary, kompozycje, teksty, to jest powrót LoA do pierwszych genialnych 2-óch LP's w tak zajebistym stylu, że ciężko sobie wyobrazić, że chłopaki (i dziewczyny) mogli to lepiej zrobić. Kto uwielbia 2 pierwsze krążki i słucha ich od 90' lat no kurwa nie wierzę, że nie będzie kupiony na starcie, doskonała płyta, na którą w chuj warto było tyle czekać, pełna rehabilitacja po strasznie biednej "Broken Valley".
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
No nareszcie jakaś odpowiednia wypowiedź...Anthropophagus pisze:Zgodnie z planem zakupiłem w ciemno i na wysokości 1-szego odsłuchu i 8-ego kawałka jestem pozamiatany, Mina tak dała po cipie, że czapka sama spada :D Brzmienie, riffy, gary, kompozycje, teksty, to jest powrót LoA do pierwszych genialnych 2-óch LP's w tak zajebistym stylu, że ciężko sobie wyobrazić, że chłopaki (i dziewczyny) mogli to lepiej zrobić. Kto uwielbia 2 pierwsze krążki i słucha ich od 90' lat no kurwa nie wierzę, że nie będzie kupiony na starcie, doskonała płyta, na którą w chuj warto było tyle czekać, pełna rehabilitacja po strasznie biednej "Broken Valley".
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Świeżyna
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- weteran forumowych bitew
Piękny "kobieta"z tego wokalistki :D
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie rzygam dla zasady, wiec tym razem tez nie rzyglem, ale szczerze mowiac mialbym wielka ochote
woodpecker from space
- TheDude
Utwór zacny, a co robi wokalista to jego sprawa. Wymioty Tricepsa może warto by przerobić na jakiś nowożytny rap ?
- TheDude
Kolejny nowy track i ponownie miłe zaskoczenie.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Headcrab
- Kontakt:
Wczoraj pierwszy raz ich słuchałem, czytając przy okazji ten temat. Jak dowiedziałem się, że koleś jest transem, to mi się odechciało i włączyłem co innego.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Muzyka jak najbardziej ok, ale oglądanie tego typa przerasta moje możliwości.Headcrab pisze:Wczoraj pierwszy raz ich słuchałem, czytając przy okazji ten temat. Jak dowiedziałem się, że koleś jest transem, to mi się odechciało i włączyłem co innego.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
wizualnie jak najbardziej, natomiast muzyka okTriceratops pisze:Nie rzygam dla zasady, wiec tym razem tez nie rzyglem, ale szczerze mowiac mialbym wielka ochote
KVLT lizania CZASZKI
- immortal69
- postuje jak opętany!
-
Jutro 30 lecie TEJ PŁYTY!!!!!
Jutro także zostanie ogłoszony styczniowy koncert z tej okazji razem z Prong w Warszawie.
Jutro także zostanie ogłoszony styczniowy koncert z tej okazji razem z Prong w Warszawie.
-
- Żułek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Mol
- zahartowany metalizator
- Triceratops
O kurwa, zanim wbilem w temat to chcialem przytrollowac i z marszu napisac cos w stylu "co tam u nich, pewnie robi retranzycje"
woodpecker from space
- TheDude
Bardzo dobra decyzja. Lepiej, że robił przebieranki niż zabawy z dragami i alko.