BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: BURZUM
U mnie rzadzi "Fallen". Plyta doskonala.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
The Way Of Yore to bardzo niedoceniony album.
Belus i Fallen nic nie odstają jakością od klasyków.
- vicek
I umniskiptar czy jakos takBloodcult pisze:The Way Of Yore to bardzo niedoceniony album.
- ultravox
Umskiptar jest do dupy, a te komputerowe piardy to już w ogóle dramat. Ale czego oczekiwać od gościa, który nagrywa filmiki na youtube?
No. Chyba ci ksiądz dobrodziej zbyt często ostatnio wchodzi do wanny.Bloodcult pisze:The Way Of Yore to bardzo niedoceniony album.
- WaszJudasz
ultravox pisze:Ale czego oczekiwać od gościa, który nagrywa filmiki na youtube?

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
Przecież te filmy to RiGCz totalny. Pomijam jego antychrześcijańskie poglądy bo z nimi się akurat nie zgadzam ale cała reszta to dla mnie wzór jak żyć : z dala od miasta, możliwie ekologicznie i samowystarczalnie, a do tego tyle dzieci. Varg to dla mnie wzór jak żyć.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Przeklinam dzień, w którym poznałeś akronim „RiGCz”, bo nadużywasz go jak Józef F. swej córki.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
Mając takie potomstwo i niepracujac z pewnością pobiera benefity od systemu który tak zawzięcie krytykuje. Luxury life, lazisz po polu i nagrywasz mądrości z dupy dla białych rycerzy odyna. Chyba że nic nie bierze z państwowej kasy wtedy zwracam honor.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
TOBloodcult pisze:cała reszta to dla mnie wzór jak żyć : z dala od miasta, możliwie ekologicznie i samowystarczalnie, a do tego tyle dzieci. Varg to dla mnie wzór jak żyć.
- ultravox
Nie bardzo rozumiem sens mieszkania "z dala od miasta" jeżeli zamierzasz ze swojego życia robić reality show dla obcych ludzi.
- Bloodcult
Nie bardzo rozumiem sens robić reality show
Fixed.
Nikt nie mówi o reality show i z resztą Varg nie robi reality show.
@Oferma
Wiem. Wszyscy mi to mówią :( nie tylko na forum, na żywo też tak mówię niestety :(
@vulture
500+ tam nie ma, jest zwolnienie z podatku, Varg przy swojej ilości dzieci nie musi płacić nic. O innych korzyściach nic nie mówił.
Wielokrotnie jego wybiurczość w kwestiach nowoczesności jest zabawna :)
Fixed.
Nikt nie mówi o reality show i z resztą Varg nie robi reality show.
@Oferma
Wiem. Wszyscy mi to mówią :( nie tylko na forum, na żywo też tak mówię niestety :(
@vulture
500+ tam nie ma, jest zwolnienie z podatku, Varg przy swojej ilości dzieci nie musi płacić nic. O innych korzyściach nic nie mówił.
Wielokrotnie jego wybiurczość w kwestiach nowoczesności jest zabawna :)
- dzik
- Drone
Powiem tyle: wszystko zależy od konkretnego przypadku. To, co dziś się wydaje wzorem, jutro jest kłopotem. Przerabiałem te sprawy, dlatego każdemu zapatrzonemu we "wzór", jakikolwiek by nie był, radzę zachować rewolucyjną czujność.yossarian84 pisze:TOBloodcult pisze:cała reszta to dla mnie wzór jak żyć : z dala od miasta, możliwie ekologicznie i samowystarczalnie, a do tego tyle dzieci. Varg to dla mnie wzór jak żyć.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- SODOMOUSE
z ciekawości wpisałem w wszechneta, to coś wyszło:dzik pisze:A co oznacza owo „RiGCz”?
https://www.slangu.pl/definicja,205,Rigcz" onclick="window.open(this.href);return false;
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Bloodcult
Tak, to to. Rozum i Godność Człowieka <3
@Drone
Wyraźnie pisałem że DLA MNIE to wzór. Ja sobie spłodzę 7 dzieci ku Chwale Białej Chrześcijańskiej Europy, a Wy sobie miejcie kota, aborcję i Netflix :)
@Drone
Wyraźnie pisałem że DLA MNIE to wzór. Ja sobie spłodzę 7 dzieci ku Chwale Białej Chrześcijańskiej Europy, a Wy sobie miejcie kota, aborcję i Netflix :)
- Drone
No ale na ile to wzór, to się przekonasz dopiero, jak zaczniesz to wcielać w życie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rozkręca się
A nie powinno byc RiGBCz? Wtedy ma to wiekszy sens.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
A co w tym utworze nie tak? Bardzo go lubię i stanowi dla mnie mocny moment tej płyty. Coś innego niż dotychczas i bardzo doceniam.hcpig pisze:Gdyby nie taniec mieczy to 'Belus' byłby idealnym albumem.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Bloodcult
Czyli co ? Rozum i Godność Bloodculta ? O.oJanusz Kobus pisze:A nie powinno byc RiGBCz? Wtedy ma to wiekszy sens.