Szanuję. Bogactwo zawsze na propsie.ako tandenciarz-pseudoszpaner-buc-warszawski w mac'ach mamy z jakieś 35 tys. wybelecelowane. szybko licząc.
Ojczyzna
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ojczyzna
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ascetic pisze:też tak na to patrze.wolff pisze:W Polsce mieszka sporo katolickiej konserwy, nie są niebezpieczni, taki folklor i powiew przeszłości stąd te ciekawostki.
jak śpiewał (chyba, bo nie pamiętam tekstu) zespół scorpions w "wind of change" wiaterek przewietrzy. jak zawsze.
póki co, tak sie zdarzyło, że niektórym wmówiono skutecznie, że są przedmurzem. dość skutecznie wmówiono. zapomniano dopowiedzieć, że to chwilowy stan. i stąd ten odpór. stąd to ciśnienie.
tak na marginesie uważam, że konserwa nie dostrzega, że zagrożenie jest zupełnie gdzie indziej. np. w duchowości wschodu. francuzy to przechodziły na ten przykład. a nie np. pedalstwo. niech, żyją w nieświadomości.
Z tym przedmurzem to bym poczekał jednak, w Europie nie dzieje się najlepiej więc żeby się nie okazało kiedyś, że " jak trwoga to do boga".
Pedalstwo to jakieś poważne zagrożenie?
Jebać żuli.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jak widać po forume, chyba najpoważniejsze. ich pytaj.wolff pisze:Ascetic pisze:też tak na to patrze.wolff pisze:W Polsce mieszka sporo katolickiej konserwy, nie są niebezpieczni, taki folklor i powiew przeszłości stąd te ciekawostki.
jak śpiewał (chyba, bo nie pamiętam tekstu) zespół scorpions w "wind of change" wiaterek przewietrzy. jak zawsze.
póki co, tak sie zdarzyło, że niektórym wmówiono skutecznie, że są przedmurzem. dość skutecznie wmówiono. zapomniano dopowiedzieć, że to chwilowy stan. i stąd ten odpór. stąd to ciśnienie.
tak na marginesie uważam, że konserwa nie dostrzega, że zagrożenie jest zupełnie gdzie indziej. np. w duchowości wschodu. francuzy to przechodziły na ten przykład. a nie np. pedalstwo. niech, żyją w nieświadomości.
Z tym przedmurzem to bym poczekał jednak, w Europie nie dzieje się najlepiej więc żeby się nie okazało kiedyś, że " jak trwoga to do boga".
Pedalstwo to jakieś poważne zagrożenie?
Poro
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Zależy, dla przykładu nie włażę innym do wyra więc nawet jeśli para lub grupa kolesi żuje sobie kakao pod kołdrą to zupełnie mnie to nie obchodzi, jeśli dwie lesby obciągają sobie ciężkie suty to z chęcią popatrzę lub nawet spytam czy można się przyłączyć ale już adopcja przez pary homo dzieci to temat poważny i warty dyskusji.
Jebać żuli.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dla mnie zupełnie nie.wolff pisze:Zależy, dla przykładu nie włażę innym do wyra więc nawet jeśli para lub grupa kolesi żuje sobie kakao pod kołdrą to zupełnie mnie to nie obchodzi, jeśli dwie lesby obciągają sobie ciężkie suty to z chęcią popatrzę lub nawet spytam czy można się przyłączyć ale już adopcja przez pary homo dzieci to temat poważny i warty dyskusji.
mam nadzieję, że nie dożyję czasów jak jakiś elton dżon przyjedzie do Polski po jakiegoś małego olivierka co mamusi na 500+ się znudził.
z resztą wypowiedzi mam tak samo
Poro
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Tomek, ale przecież już w tych czasach żyłeś. Nie słyszałeś o adopcji dzieci przez obywateli z Europy zachodniej, czy północnej? W latach osiemdziesiątych był to dość znany i kontrowersyjny proceder. Czekaj, ale nie przypominam sobie, by czarni wciągali sobie na sztandar tę sprawę w celu walki ze zdegenerowaną Europą. Ciekawe dlaczego?Ascetic pisze:dla mnie zupełnie nie.wolff pisze:Zależy, dla przykładu nie włażę innym do wyra więc nawet jeśli para lub grupa kolesi żuje sobie kakao pod kołdrą to zupełnie mnie to nie obchodzi, jeśli dwie lesby obciągają sobie ciężkie suty to z chęcią popatrzę lub nawet spytam czy można się przyłączyć ale już adopcja przez pary homo dzieci to temat poważny i warty dyskusji.
mam nadzieję, że nie dożyję czasów jak jakiś elton dżon przyjedzie do Polski po jakiegoś małego olivierka co mamusi na 500+ się znudził.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
^ Michał, nie znam sprawy.
ale po zachowaniach bogobojnych użytkowników forume co sie boją, że jednak polskie dzieci trafia do eltonów dżonów sadze, że oni znają. może nawet z autopsji -;€
ale po zachowaniach bogobojnych użytkowników forume co sie boją, że jednak polskie dzieci trafia do eltonów dżonów sadze, że oni znają. może nawet z autopsji -;€
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
" onclick="window.open(this.href);return false;Gmina Ustronie Morskie pisze: W dniu wczorajszym tj. 25.07. w godzinach porannych, Urząd Gminy otrzymały zgłoszenie od zaniepokojonych plażowiczów dość niecodziennym widokiem tuż przy zejściu plażowym 6A. Otóż jeden z wypoczywających na plaży urlopowiczów postanowił odgrodzić się na piasku od pozostałych turystów, przy pomocą zerwanych wcześniej konarów i gałęzi koron drzew z chronionego prawem wybrzeża wydmowego.
Co więcej swoją wydzieloną strefę zdecydował dodatkowo zabezpieczyć tablicą informacyjną z treścią o dokonanej rezerwacji. Naturalnie sprawa nie została przez lokalne władze zbagatelizowana, a „pomysłowego” turystę odwiedziły odpowiednie służby.
Przypominamy, że wydmy podlegają prawnej ochronie na całym wybrzeżu polskim. Realnym zagrożeniem dla roślinności wybrzeża wydmowego jest nie tylko abrazja ale i przekształcanie związane z działalnością człowieka. Efekty takich działań doprowadzają m. in. do zmiany składu gatunkowego specyficznej roślinności wydmowej oraz zaburzają naturalną dynamikę wydm.
![]()
Myślę, że dożyjemy momentu, kiedy zaczną rozkładać drut kolczasty i minować okolicę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Trzeba być srogo jebnięty by jechać nad to syficzne, śmierdzące morze i opalać się wśród cebulaków. Bohater tematu oczywiście mocno zjebany podczłowiek.
Jebać żuli.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
eeee tam. jest to jakiś tam folklor. ogrodziłem się
jak przystało na polaczka. przyjąłem gofra. rybkę. piwerko. wczoraj kupiłem nawet kukurydze od kapitana kolby. ale ten śmieszek z YT pewnie się już nie pojawia. wiadomo. obraza uczuć religijnych:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
jak przystało na polaczka. przyjąłem gofra. rybkę. piwerko. wczoraj kupiłem nawet kukurydze od kapitana kolby. ale ten śmieszek z YT pewnie się już nie pojawia. wiadomo. obraza uczuć religijnych:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Dwa tygodnie w Ojczyźnie minęły. Temperatury nie do zniesienia. W rodzinnym betonowie przejebane, u teścia w drewnianym domu z bali przejebane. Powrót do Irlandii, 16-17 stopni, lekki wiaterek, trochę kropi, trochę słońca przez dzień. Warunki idealne dla neandertala, jak ja.
Kerosene keeps me warm.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ale kapuchy, pierogów i schaboszczaka się przynajmniej nawpierdalałeś? popijając pyrą, zbożem w płynie ? hę?83koper83 pisze:Dwa tygodnie w Ojczyźnie minęły. Temperatury nie do zniesienia. W rodzinnym betonowie przejebane, u teścia w drewnianym domu z bali przejebane. Powrót do Irlandii, 16-17 stopni, lekki wiaterek, trochę kropi, trochę słońca przez dzień. Warunki idealne dla neandertala, jak ja.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Teść prowadzi niemalże samowystarczalne gospodarstwo pod względem żywności, baraninę drób i bimber ma z najwyższej półki. Chleb też sam piecze, z własnej mąki.Wacław pisze:ale kapuchy, pierogów i schaboszczaka się przynajmniej nawpierdalałeś? popijając pyrą, zbożem w płynie ? hę?83koper83 pisze:Dwa tygodnie w Ojczyźnie minęły. Temperatury nie do zniesienia. W rodzinnym betonowie przejebane, u teścia w drewnianym domu z bali przejebane. Powrót do Irlandii, 16-17 stopni, lekki wiaterek, trochę kropi, trochę słońca przez dzień. Warunki idealne dla neandertala, jak ja.
Kerosene keeps me warm.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz

jakoś to godzą. bóbhumuswłoszczyzna + dwureligijne otumanienie.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz

wstyd się przyznać. nigdy nie byłem.
żal dupe ściska, że gdyby nie walec historii, to byłby piękny, muzealny obiekt. a tak ...
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
535 pisze:Ja byłem. Gdzieś w okolicach 82 i 83.
nie powiem. Ty to masz pamięć. ja wstałem dzisiaj i pamiętałem tylko, że kurwami strzelałem na prawo i lewo jak rangersi obstrzeliwali bramkę legii.do kogo i po co, niestety już nie pamiętałem.
a w 82 lub 83, jako resortowe dziecko to pewnie jakieś nrd, czechosłowacja, rumunia, czy inna zaprzyjaźniona i bratnia wymiana czerwonych gówniaków miała miejsce. tak se teraz myślę, że, aż dziw, że nie pracuję w tefałenie, czy wybiórczej.
Wacław pisze:535 pisze:Ja byłem. Gdzieś w okolicach 82 i 83.
nie powiem. Ty to masz pamięć. ja wstałem dzisiaj i pamiętałem tylko, że kurwami strzelałem na prawo i lewo jak rangersi obstrzeliwali bramkę legii.do kogo i po co, niestety już nie pamiętałem.

I tak nie rozumiem co pierwszy kibic drużyny z gorszej strony Błoń, a właściwie gorszej drużyny z okolic Błoń robił wczoraj na sztandarach wyklętej części społeczeństwa.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz

supraśl. muzeum ikon. świetna przewodniczka. klimatyczne miejsce. dobry wybór na sobotnie popołudnie.
Ostatnio zmieniony 31-08-2019, 22:00 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.