albo tylko pierwsząNasum pisze:A jak ktoś kocha tylko dwie pierwsze płyty? ;-)
ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: ENTOMBED
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
vicek pisze:albo tylko pierwsząNasum pisze:A jak ktoś kocha tylko dwie pierwsze płyty? ;-)
Jesli kochasz tylko pierwszą płytę, to do "Serpents saint" musisz podchodzić jesli nie chłodno, to z dużą dozą nieufności. Wynika z tego, że nowa płyta Ci nie podejdzie ;-)
Szczerze powiedziawszy, ostatnia mi nie siadła, przesłuchałem, ale kompletnie nic mi w głowie nie zostało.
-
- postuje jak opętany!
Lepsze niż Uprising? Przecież na "6" są takie sztosy, że nie mam pytań...Pacjent pisze: Ten to jak coś mądrego raz na ruski miesiąc powie to aż cytować się chce. Popieram. W ogóle ten nowy ENTOMBED jest lepszy niż ich płyty nr 4-6.
-
3 ostatnie płyty są lepsze od płyt 4-6.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Pozwolę się skorzystać przysługującego mi uprawnienia i się nie zgodzić.
-
To zrozumiałe. Na szczęście oba albumy THE DEAD GOATS przebijają te ww. :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
:DPacjent pisze:To zrozumiałe. Na szczęście oba albumy THE DEAD GOATS przebijają te ww. :)
Wykluczone. W tym wypadku uczeń dopiero raczkuje aczkolwiek kradnie od mistrza ile wlezie...
-
Dobra, dobra... Wg mnie wykłady u mistrza w przypadku ENTOMBED skończyły się po 3 albumie.
- dzik
Tylko od 5.Pacjent pisze:3 ostatnie płyty są lepsze od płyt 4-6.
dobry kościół to kościół spalony
-
- weteran forumowych bitew
Białe węże były sypane na blat ?Pacjent pisze:To zrozumiałe. Na szczęście oba albumy THE DEAD GOATS przebijają te ww. :)
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja tak mam. Lubie jeszcze When in Sodom i Serpent Saints ale to już tylko lubienie :)Nasum pisze:A jak ktoś kocha tylko dwie pierwsze płyty? ;-)
- nagrobek
- nicram
Jeżeli ktoś nie ma dwóch pierwszych, absolutnie wspaniałych płyt Entombed A.D. to w Dodax można je kupić za 22 i 26 zł z przesyłką:
https://www.dodax.pl/pl-pl/muzyka-cd-dv ... 2N4P1F2J7/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.dodax.pl/pl-pl/muzyka-cd-dv ... 9D8LSNAIS/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.dodax.pl/pl-pl/muzyka-cd-dv ... 2N4P1F2J7/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.dodax.pl/pl-pl/muzyka-cd-dv ... 9D8LSNAIS/" onclick="window.open(this.href);return false;
all the monsters will break your heart
- Żułek
gdyby nie to nieszczęsne A.D. wszystko by się zgadzało ;)nicram pisze:Jeżeli ktoś nie ma dwóch pierwszych, absolutnie wspaniałych płyt Entombed A.D.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-

Sad news.. LG Petrov has been struck by cancer and he is undergoing chemo treatment to try and control it. Our thoughts and and strength goes out to him.
-
- weteran forumowych bitew
ale co wypil to jego
- nicram
-
- rasowy masterfulowicz
''I’ve been hit with uncureable cancer (gallvägscancer in Swedish), and have been battling it for some time now. It can’t be removed but the doctors are trying to control it with chemo therapy. Life takes its weird turns...
To help a fellow metalhead in need in these difficult times, feel free to donate here!'''
To help a fellow metalhead in need in these difficult times, feel free to donate here!'''
- nicram
Rak przewodów żółciowych, skoro pisze, że nieuleczalny to wykryty późno i rokowania bardzo złe. A chemioterapia jest chemioterapią paliatywną. 

all the monsters will break your heart
-
Widzę naszych idoli zaczyna sięgać jeśli nie kosa, to jakieś choróbska... Niech się wyliże.
Chemioterapia to jednak syf. On już i tak wygląda na zniszczonego, więc strach pomysleć jak będzie wyglądał po wszystkim... ciekawe czy koledzy z pierwotnego składu w obliczu choroby wyciągną dłoń na zgodę.
Chemioterapia to jednak syf. On już i tak wygląda na zniszczonego, więc strach pomysleć jak będzie wyglądał po wszystkim... ciekawe czy koledzy z pierwotnego składu w obliczu choroby wyciągną dłoń na zgodę.