ciekawe. poszukam informacji. dziękuję.Drone pisze:Z tą ilością czerwonego to trzeba podobno uważać - mówię o reakcjach alergicznych itp.
TATUAŻE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: TATUAŻE
Poro
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Ascetic pisze: i to jest ten najhujowszy aspekt tej całej zabawy. że loteria i że zdajesz się na kogoś. a ja tak nie lubię. ordnung, planowanie i kontrola to podstawa. tak po niemiecku.
Przypomniał mi się ten kibol Polonii Warszawa co planowal herb na plecach i mu wydziarali Legie:)
Z takiej perspektywy zły odcień tuszu to nie aż taki duży problem
Jak już chcesz straszyć kolegę to po całościDrone pisze:Z tą ilością czerwonego to trzeba podobno uważać - mówię o reakcjach alergicznych itp.
https://5minutdlazdrowia.pl/rakotworcze-tatuaze/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ascetic naprawde nie słyszałeś o czerwonych barwnikach? Myślałem ze nie wierzysz/masz wyjebongo na te rewelacje
Ostatnio zmieniony 27-09-2019, 00:11 przez pr0metheus, łącznie zmieniany 1 raz.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Nie no, bez przesady, pewnie aż tak źle nie jest, ale temat trochę badałem pod kątem tych kolorów i jak ktoś ma skłonności alergiczne czy jakieś reakcje skórne, to mogą być kłopoty z czerwonym przede wszystkim i trochę mniejsze z żółtym.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie wiedziałem -:) poczytam po robocie z linka bo czuje, że nie ma tam specjalnie dobrych wiadomości -;)
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Ascetic pisze:
14h idzie. nakurwiamy dalej.
wytatuowanie sobie murzyna, założenie różowych skarpet i cieknąca krew z puppy, czy na prawde ja dobrze widze ? czy taki jest obraz metalowca masterfulowca a.d 2019 ? nie wierze ze do tego doszło, po prosu kurwa
-
- postuje jak opętany!
Dokładnie! Ani też (w moim przypadku) żebra ani splot słoneczny.wonsz pisze:to samo, ani łopatka, ani piszczel.mj. pisze:Mam kilka obrazków na ciele, ale nic mnie tak nie wychłostało jak kolorowy obrazek na udzie...
Moja znajoma, alergiczka w zasadzie na wszystko co się rusza (drzewa, pyłki, zwierzęta, kurz, grzyby, pokarmowe, itd.) decydując się na tatuaż w pierwszej kolejności zrobiła sobie w bardzo mało widocznym miejscu gwiazdkę właśnie z czerwonego tuszu. Oprócz tego, że miejsce spuchło jej niemożebnie, to po kilku tygodniach ów wzorek zmienił się w bliżej nieokreśloną plamę...Ascetic pisze:ciekawe. poszukam informacji. dziękuję.Drone pisze:Z tą ilością czerwonego to trzeba podobno uważać - mówię o reakcjach alergicznych itp.
Jeden z chłopaków, do których chodzę na kolorowanki nie tak dawno opowiadał mi, że jednej z jego "klientek" reakcja na czerwony barwnik wyszło po ponad roku od zrobienia.
- Medard
Ok, ale go już nie straszcie.
W tym wzorze musi być czarny z czerwonym, żeby wyglądało.
A murzyna może zamienić na Lenina :)
@Wacław Antifa w Polsce taka słaba, to może ją wzmocnisz. Słaba, bo pewnie nie ma dużego zainteresowania jej posulatami. Co nie znaczy, że nie jest to agresywna formacja, bo na zachodzie jest. Coś tam nawet czytałem, że niektóre rządy zaliczają jako organizację terrorystyczną. Tutaj nie wiem, czy prawda, bo przecież wielu rządzących ma podobne postulaty.
W tym wzorze musi być czarny z czerwonym, żeby wyglądało.
A murzyna może zamienić na Lenina :)
@Wacław Antifa w Polsce taka słaba, to może ją wzmocnisz. Słaba, bo pewnie nie ma dużego zainteresowania jej posulatami. Co nie znaczy, że nie jest to agresywna formacja, bo na zachodzie jest. Coś tam nawet czytałem, że niektóre rządy zaliczają jako organizację terrorystyczną. Tutaj nie wiem, czy prawda, bo przecież wielu rządzących ma podobne postulaty.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- maciek z klanu
Tomku tutaj już zaraz wbije triceps z swoimi wywodami. Już kiedyś tutaj z tego co pamiętam mocno pisał o czerwonym barwniku :))Wacław pisze:nie wiedziałem -:) poczytam po robocie z linka bo czuje, że nie ma tam specjalnie dobrych wiadomości -;)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Medard
Hmm, gdyby jeszcze dołożyć wzory na facjatę, to mógłbyś Ascetic zostać różalem polskiej Antify.
Aż się zaśmiałem pisząc te słowa, gdy sobie wyobraziłem chłopa całego wydziaranego w ochronie marszu tęczowych :)
BTW, a przez białe spodnie pięknie tatoo się będzie przebijać na udzie.
Aż się zaśmiałem pisząc te słowa, gdy sobie wyobraziłem chłopa całego wydziaranego w ochronie marszu tęczowych :)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Lucek pisze:Ascetic pisze:
wytatuowanie sobie murzyna, założenie różowych skarpet i cieknąca krew z puppy, czy na prawde ja dobrze widze ? czy taki jest obraz metalowca masterfulowca a.d 2019 ? nie wierze ze do tego doszło, po prosu kurwa
ja znów widzę dla odmiany tchórzliwego śmiecia. ukrywającego się pod innym nickiem.
puppy -:) taki jest obraz wszarucha ad 2019 ze się pisze puppy ... taki delikutaśny
a i napisz lepiej jaki jest twój wyjściowy nick. nie bądź cweluchem i daj się poznać. miej choć trochę odwagi bo po akcji z wolfem wiemy już ze jesteś miękką fają. można się jeszcze zrehabilitować. jakby co.
teraz spierdalaj bo szkoda czasu na takich jak ty. no chyba, że się odkryjesz ktoś zacz, to może pogadamy.
Ostatnio zmieniony 27-09-2019, 08:09 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
prawdopodobny scenariusz -:)maciek z klanu pisze:Tomku tutaj już zaraz wbije triceps z swoimi wywodami. Już kiedyś tutaj z tego co pamiętam mocno pisał o czerwonym barwniku :))Wacław pisze:nie wiedziałem -:) poczytam po robocie z linka bo czuje, że nie ma tam specjalnie dobrych wiadomości -;)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
zastanów się dwa razy co piszesz. tutaj było kilku takich co obrażali wszystkich a później się wycofywali z tego forume. taka jest moja obserwacja. tak bym sugerował. zrobisz jak uważasz. u mnie póki co taka po koleżeńsku rada.Medard pisze:Hmm, gdyby jeszcze dołożyć wzory na facjatę, to mógłbyś Ascetic zostać różalem polskiej Antify.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
mam przykrą wiadomość dla kilku. dobra, poczytałem na kiblu. ja mi sie oczy otworzyły spojrzałem też na drugie udo. tam też sporo czerwonego. chyba będę jednak żył.
zamykam wątek do końca października. bo się tu kilku rozhasało i rozbestwiło. jak małe dzieci.
zamykam wątek do końca października. bo się tu kilku rozhasało i rozbestwiło. jak małe dzieci.
- Drone
Jeżeli kol. Tomek nie ma ani nie miał nigdy alergii na pyłki roślin, uczuleń pokarmowych ani reakcji uczuleniowych na skórze na jakieś czynniki, to na bank wszystko będzie w porządku. Problem bierze się stąd, że alergie niestety nie są niezmienne w czasie, to znaczy, że jak ktoś jest uczulony na jedno, to nie znaczy, że nie będzie w przyszłości uczulony na co innego. Dodatkowo wchodzi jeszcze w to sprawa alergii krzyżowych, że nagła obecność jednego alergenu powoduje, że i inny, dotąd nieuczulający, zaczyna uczulać. W przypadku tuszów, a szczególnie kolorowych, to jest trochę jak spanie na bombie zegarowej - nie uczulało przez pięć lat, a potem nagle spuchło i się rozlało. Też jest właśnie ten problem rozlewania, że przy stanach zapalno-uczuleniowych, to wszystko zaczyna wyglądać źle - tak jak u Twojej znajomej.mj. pisze:Moja znajoma, alergiczka w zasadzie na wszystko co się rusza (drzewa, pyłki, zwierzęta, kurz, grzyby, pokarmowe, itd.) decydując się na tatuaż w pierwszej kolejności zrobiła sobie w bardzo mało widocznym miejscu gwiazdkę właśnie z czerwonego tuszu. Oprócz tego, że miejsce spuchło jej niemożebnie, to po kilku tygodniach ów wzorek zmienił się w bliżej nieokreśloną plamę...Ascetic pisze:ciekawe. poszukam informacji. dziękuję.Drone pisze:Z tą ilością czerwonego to trzeba podobno uważać - mówię o reakcjach alergicznych itp.
Jeden z chłopaków, do których chodzę na kolorowanki nie tak dawno opowiadał mi, że jednej z jego "klientek" reakcja na czerwony barwnik wyszło po ponad roku od zrobienia.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Medard
Wacław pisze:zastanów się dwa razy co piszesz. tutaj było kilku takich co obrażali wszystkich a później się wycofywali z tego forume. taka jest moja obserwacja. tak bym sugerował. zrobisz jak uważasz. u mnie póki co taka po koleżeńsku rada.Medard pisze:Hmm, gdyby jeszcze dołożyć wzory na facjatę, to mógłbyś Ascetic zostać różalem polskiej Antify.
Ale najpierw atakujesz, a teraz grozisz?
Brakuje poczucia humoru zapewne, albo adrenalina mocno jeszcze trzyma.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
przytaczam po koleżeńsku póki co prawidła tego forume. weź przykład plastka i wyciągnij z tego wnioski. póki czas. np. w oderwaniu ode mnie .Medard pisze:
Ale najpierw atakujesz, a teraz grozisz?
Brakuje poczucia humoru zapewne, albo adrenalina mocno jeszcze trzyma.
no, a teraz spierdalaj. bo nie zamierzam na ciebie tracić więcej czasu.
Poro
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Wacław pisze:Lucek pisze:Ascetic pisze:
ja znów widzę dla odmiany tchórzliwego śmiecia. ukrywającego się pod innym nickiem.
puppy -:) taki jest obraz wszarucha ad 2019 ze się pisze puppy ... taki delikutaśny
a i napisz lepiej jaki jest twój wyjściowy nick. nie bądź cweluchem i daj się poznać. miej choć trochę odwagi bo po akcji z wolfem wiemy już ze jesteś miękką fają. można się jeszcze zrehabilitować. jakby co.
teraz spierdalaj bo szkoda czasu na takich jak ty. no chyba, że się odkryjesz ktoś zacz, to może pogadamy.
:D:D:D
nigdy nie pisałem pod innym nickiem głupku, skąd nagle takie przypuszczenia ? nie mierz innych swoją miarą
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Zwykła ciekawość, są tacy którzy malują sobie pisanki. Widzę, że dziara dość rozległa. Spoko, mnie takie ozdoby nigdy nie rajcowały ale na fajnie zrobione tatuuuu można popatrzeć.Ascetic pisze:
@ wolfino Ty moja kochana. niepokoi mnie Twoje zaintrerere moimi jajami. ble.
Mnie ten motyw od początku pachnie starą Japonią.
Jebać żuli.
-
- w mackach Zła
hehehe ale pedaljada heheheLucek pisze:Ascetic pisze:
- TheDude