SABBAT (JPN)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SABBAT (JPN)
Tak z kronikarskiego obowiązku. Kolejne już, pewnie z pierdylionowe wydanie pierwszych ep Sabbat. No, ale wydane dużo fajniej i - co najważniejsze - full legalnie przez jakiegoś kręcącego Salamii i kokainę w Boliwii. Całość wydana w dosyć niecodziennym formacie, wewnątrz układanki ala "Traumatizer" Audiopain, dobrej jakości reprinty flyerów, teksty (W KOŃCU, odnalezione na dnie szafy Gezola) i jego krótkie posłowie. Jakość jest w pytę, więc gdyby ktoś jeszcze nie miał pierwszych ep, a mieć chce to polecam. Oczywiście stuff tylko dla maniaków Sabbat, którzy japoński Venom znają i lubią. Reszcie nie wejdzie, choćby korbką kauczukową kiszkę stolcową przepychali. U Karola w sympatycznej cenie do dorwania.

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- zawlekacz
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
To nie są zwykłe gównokitajce ale kurwa szatan bez popity:
- Lykantrop
Sabbat to nie kitajce, jeśli już mamy się trzymać faktów.zawlekacz pisze:nie lubię Kitajców.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
wziałbym nawet ale jako minimalista płytowo-estetyczny zadowalam się wydaniem TBT
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
- Lykantrop
A ja polubię dopiero jak się dowiem czy nie wciśnięto tam znowu tych samych kawałków, tylko w wersji reh, demo, live in Kamasuka, etc.
- krz63
- weteran forumowych bitew
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Lykantrop
A na tym wydaniu w końcu coś słychać na tej demówce "Bloody Countess" czy nadal jest krzewienie kultu odgłosów wykolejającego się ciapągu? :)
- krz63
- weteran forumowych bitew
Nie wiem, nie sluchalem jeszcze.
Zaraz manieczki sie wypowie, że sprzedaje nie sluchajac uprzednio :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- manieczki
A ten jaki pamiętliwy :-)krz63 pisze:Nie wiem, nie sluchalem jeszcze.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Akurat chyba nie mam tego cd-boxa.... wszechpotężny mail poszedł :)
Wie koś coś co z tym splitem 7EP który miał wyjść w Pagan? Cisza od wielu miesięcy w tej sprawie, żadnego info na stronie...
Wie koś coś co z tym splitem 7EP który miał wyjść w Pagan? Cisza od wielu miesięcy w tej sprawie, żadnego info na stronie...
- trup
Czesław, świnkę skarbonkę musisz uśmiercić... nie ma to tamto..
Nuclear War Now! - 2 kwietnia:
"Due to an unforseen problem at the factory, the shipment for the die hard version was delayed by a few days. I hope to have the regulars here on Wednesday April 9th, while the die hards might be delayed until the following Wednesday."
Sabbat “Sabbatical Earlyearslaught” Boxset
ANTI-GOTH 222
The anticipation is almost over!
Regular: 6 x LP, 140 page hardbound book, double sided A2 poster.
Die Hard: 10 x LP, 140 page hardbound book, double sided A2 poster, 36″x36″ tapestry of the first EP cover, 2 x DVD of all footage from the 80′s, patch and sticker.
More information here.

Nuclear War Now! - 2 kwietnia:
"Due to an unforseen problem at the factory, the shipment for the die hard version was delayed by a few days. I hope to have the regulars here on Wednesday April 9th, while the die hards might be delayed until the following Wednesday."
Sabbat “Sabbatical Earlyearslaught” Boxset
ANTI-GOTH 222
The anticipation is almost over!
Regular: 6 x LP, 140 page hardbound book, double sided A2 poster.
Die Hard: 10 x LP, 140 page hardbound book, double sided A2 poster, 36″x36″ tapestry of the first EP cover, 2 x DVD of all footage from the 80′s, patch and sticker.
More information here.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
- rozkręca się
Jakieś szaleństwo, NWN! wydanie specjalne tego pudełka sprzedał w ciągu jednego dnia a Patryk z IB w ciągu 30 minut. Ciekawy jestem ilu z tych kupujących przesłucha chociaż raz całą zawartość a ilu to zwykli spekulanci.
Zawartość:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zawartość:
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Box był zapowiadany i planowany od około dwóch lat, a pierwotnie miał się ukazać już na początku tego roku, więc raczej każdy komu zależało z góry odłożył sobie hajs..... Wiadomo, sporo spekulantów (daje dwa tygodnie i pierwszy na ebay pójdzie za ponad 200EUR), ale też sporo starych jak stosunkowo nowych fanów kapeli rzuciło się na to, bo wydawnictwo jest pod każdym względem wyjątkowe. Muszę przyznać, że cieszę się jak głupi że miałem szczęście że akurat udało mi się zakupić w IB, więc ja na pewno posłucham całości :)
- manieczki
3,2,1 lecimy
http://allegro.pl/sabbat-sabbat-nekroma ... 81827.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/sabbat-sabbat-nekroma ... 81827.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- świeżak
Norwedzy w hołdzie Sabbat
Norwedzy w hołdzie Sabbat
Fikimiki dla Psychiki
- Bień
- postuje jak opętany!
Nowy split ;)