MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: MORBID ANGEL
Nawet jakbym zamienił Illud na Heretic lub ostania, to wciąż to wygląda źle.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Deathhammer66 pisze:BATS to byłaby wspaniała płyta, niestety jest totalnie położona przez fatalne brzmienie perkusji. Nie wiem co poszło nie tak, ale te klikanie niesamowicie mnie wkurwia - nie znam żadnej innej płyty, która aż tak cierpi przez triggery. Na debiucie było super, na Covenant w ogóle kosmos brzmienie, ale tutaj ta perka mocno mi psuje odbiór całości.
Niejaki Fenriz narzekał w podobnym tonie.
Yare Yare Daze
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Akurat Fenriz to totalne bezguście.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- hcpig
- vicek
- zahartowany metalizator
Mi brak dzikości z debiutu i to że Vincent nie mógł się zdecydować jak ma śpiewać na tej płycie .hcpig pisze:Deathhammer66 pisze:BATS to byłaby wspaniała płyta, niestety jest totalnie położona przez fatalne brzmienie perkusji. Nie wiem co poszło nie tak, ale te klikanie niesamowicie mnie wkurwia - nie znam żadnej innej płyty, która aż tak cierpi przez triggery. Na debiucie było super, na Covenant w ogóle kosmos brzmienie, ale tutaj ta perka mocno mi psuje odbiór całości.
Niejaki Fenriz narzekał w podobnym tonie.
- hcpig
Nie 'nie mógł się zdecydować' tylko ten album ma tak naprawdę dwie wyraźnie podzielone części - wały do 'Leading the Rats' jako modern dm, reszta to stare numery z demos.
Yare Yare Daze
- vicek
ale nagrane na nowo , mógł ryczeć jednostajnie jak na debiucie .hcpig pisze:Nie 'nie mógł się zdecydować' tylko ten album ma tak naprawdę dwie wyraźnie podzielone części - wały do 'Leading the Rats' jako modern dm, reszta to stare numery z demos.
- maciek z klanu
W związku z tym, że uzupełniam dziury w kolekcji jakiś czas temu postawiłem, że skupie się na Morbidach. Zostały 4 płyty tj 4 ostatnie ( g zgubiłem przy przeprowadzce). Kupiłem więc Idi za śmieszna kasę. No i tak słucham i słucham i wydaje mi się, że gdyby wypierdolić kilka numerów np too extreme, im morbid i skrócić ja przez to do 40 min. To byłaby to całkiem dobra płyta. Przecież riff z 10 more dead jest bardzo fajny. Jak ta płyta wyszła to nie mogłem przez nią przebrnąć, nie słuchałem te 9 lat. Teraz słucham i jest ok. Wiadomo nie jest to ten kaliber co płyty a-g/h ale jest w porządku. Takie tam małe rozkminy po latach. Nie wiem jak ostatnia bo nie słyszałem, ale kupię to napiszę.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Ostatnia bardzo dobra , generalnie szeroki temat do rozmowy .
Patrzę w temat i myślę nowy album wreszcie coś się dzieje u Bogów i od razu humor lepszy , może następnym razem .
W sumie musiałbym do I powrócić bo w okolicach premiery nie podszedł mi ten album , chociaż kilka utworów już wtedy te deathowe bardzo dobrze odebrałem .
Patrzę w temat i myślę nowy album wreszcie coś się dzieje u Bogów i od razu humor lepszy , może następnym razem .
W sumie musiałbym do I powrócić bo w okolicach premiery nie podszedł mi ten album , chociaż kilka utworów już wtedy te deathowe bardzo dobrze odebrałem .
- maciek z klanu
Bo to taki album właśnie pół na pół. Wg mnie wypierdolić 4 numery i mamy bardzo spoko płytę. Wiadomo można narzekać na brzmienie, ale to kwestia indywidualna.
- ozob
Zespol skończony. Ostatnim tchnieniem było "G".
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- w mackach Zła
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ostatnia płyta dobra. Wie ktoś czy może pracują nad jakimś materiałem? coraz większe odstępy między płytami. Trey się coś leniwy zrobił bardzo.
Raz się zje, raz się nie zje.
- maciek z klanu
- Żułek
St. Anger death metalu ? nie żartujmy

dla mnie skończyli się na F, chociaż G czasem zdarza mi się włączyć
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ozob
Dobra? To spore nadużycie. Bije z tego materiału przeciętność.
"H", Maćku? Lubię połowę tej płyty. Pierwszą połowę. Ale to niestety za mało, bo przepaść do "G" jest wielka.
"H", Maćku? Lubię połowę tej płyty. Pierwszą połowę. Ale to niestety za mało, bo przepaść do "G" jest wielka.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Heretic bardzo lubie, często wracam
- nicram
Kolejny błąd w Matrixie. Zaczyna się dyskusja, którą przeprowadzono na tym forum dziesiątki razy. 

all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
Kolejny obrót koła 

- nicram