Tak, to dobry pomysł.wolff pisze:Przejść Zawrat letnią porą gdzie śniegu po jaja a łańcuchy do skał przymarznięte, doskonałość.
Nie płaczcie więc "baby" lub śmigajcie na diabelski młyn do wesołego miasteczka dla nudnych cepów.
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
Tak, to dobra trasa.wolff pisze:Przejść Zawrat letnią porą gdzie śniegu po jaja a łańcuchy do skał przymarznięte, doskonałość.
Nie płaczcie więc "baby" lub śmigajcie na diabelski młyn do wesołego miasteczka dla nudnych cepów.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Tak,Beskidy zacne.
Zima i lecim przez Policę, Halę Krowiarki i dalej na Krowiarki by skoczyć jeszcze na Babią i schłodzić wargi podczas zejścia w Markowych.
Beskidy są świetne choć nie tak wysokie jak Andy, zresztą , nasze góry są ogólnie małe, cieszmy się z tego co mamy, może niebawem inne urosną :)
Zima i lecim przez Policę, Halę Krowiarki i dalej na Krowiarki by skoczyć jeszcze na Babią i schłodzić wargi podczas zejścia w Markowych.
Beskidy są świetne choć nie tak wysokie jak Andy, zresztą , nasze góry są ogólnie małe, cieszmy się z tego co mamy, może niebawem inne urosną :)
Jebać żuli.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Polecam Kominiarskie Wierchy (wiem, szlaku już nie ma) zawsze jednak można zboczyć z trasy na Ornak i "przypadkiem" wejść na jeden z malowniczych szczytów. Tylko orów nie płoszyć do nędzyMedard pisze:Tak, to dobra trasa.wolff pisze:Przejść Zawrat letnią porą gdzie śniegu po jaja a łańcuchy do skał przymarznięte, doskonałość.
Jebać żuli.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
6 klockow. jasny chuj
https://www.ebay.pl/itm/1Burzum1-Aske-E ... SwM81dBg2X" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.ebay.pl/itm/1Burzum1-Aske-E ... SwM81dBg2X" onclick="window.open(this.href);return false;
niech to miejsce niebawem zniknie
-
mój człowiek535 pisze:Tam zaraz Zawrat. Wystarczy wybrać się w Beskidy i w kopnym śniegu pyknąć jakąkolwiek górkę. Znakomita selekcja.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
"Belus" to jednak wspaniały album. Zupełnie inaczej go odbieram dzisiaj niż za pierwszym razem.
https://podziemnegarkotluki.blogspot.co ... enzja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://podziemnegarkotluki.blogspot.co ... enzja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
tak. mogę słuchać w nieskończoność
-
- starszy świeżak
Reedycje cd z Somber warto brać? Dobrze to jest wydane (książeczka, dźwięk)? Pojawiło się tego sporo w krajowych distrach ostatnio...
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
[youtube][/youtube]
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rozkręca się
" onclick="window.open(this.href);return false;
Gandalf klei nowy album.
Gandalf klei nowy album.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Hmm, a to nie miał być czasem koniec B.?
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Bloodcult
Mówił że koniec Burzum a nagrywać będzie jako Varg Vikerne, niemniej bdb wiadomość, jaram się jak stos inkwizycyjny ! :)
- bullet
- zaczyna szaleć
Przecież to znowu będzie jakieś plumkanie na Casio ;)
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
bullet pisze:Przecież to znowu będzie jakieś plumkanie na Casio ;)
Tak wygląda, że to będzie właśnie jakiś casio szit na pełnej kurwie... o pardon, teraz to się nazywa dungeon synth i jest elo.The intention of the album is to be background music for your MYFAROG game session.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Bloodcult
The Way Of Yore to płyta dla tych którzy tak naprawdę rozumieją Black Metal...
- Bloodcult
ale ja serio ten album uwielbiam :) tak samo jak te jego filmiki na youtube, tęsknie za jego kanałem...
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
No co kto lubi.Bloodcult pisze:The Way Of Yore to płyta dla tych którzy tak naprawdę rozumieją Black Metal...
Mi z kolei z tych synthowych bumzurów najbardziej robi Hlidskjalf. Znakomity klimat ma ta płyta. W ogóle Hlidskjalf i Daudi Baldrs, chociaż kwadratowe i nieporadne jak chuj, to zawierają ten sam leśno-nihilistyczny klimat co Filosofem albo Hvis Lysett Tar Oss. To są te same melodie i dokładnie te same wibracje, tylko przełożone na strasznie upośledzoną formę, z wiadomych powodów. Te nowe ambienty od Varga tego nie mają, a w każdym razie ja tej charakterystycznej burzumowości w nich już nie słyszę.
Ja najbardziej lubiłem jego teksty wrzucane na burzum.org w czasach jak jeszcze siedział w pierdlu.Bloodcult pisze: tęsknie za jego kanałem...
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out