W sumie to nawet go rozumiem, młodzi już nie są, a każdy chce mieć co do gara wrzucić. Jaka by nie była to i tak się sprzeda, w końcu to The True Mayhem nagrał, a nie jakiś Zdzichu w piwnicy.535 pisze:Widocznie sam czuje, że nagrali wtórnego nieporadnego kloca, produkt i chce podkręcić preorder., żeby zagłuszyć wyrzuty sumienia.bullet pisze:Dziwnym trafem Necro zdecydował się o tym opowiedzieć tuż przed premierą nowej płyty. ;)
MAYHEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- bullet
- zaczyna szaleć
Re: MAYHEM
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
„Newsweek Psychologia”: Dlaczego Polacy uwielbiają narzekać?
https://www.newsweek.pl/wiedza/psycholo ... ka/d9cjhns" onclick="window.open(this.href);return false;
https://synonim.net/synonim/narzekacz" onclick="window.open(this.href);return false;
Poniżej znajduje się kompletny spis wszystkich wyrazów bliskoznacznych do słowa narzekacz:
brękot,gbur,gderacz,ględa,ględziarz,grubianin,grymaśnik,kwękacz,malkontent,mantyka,maruda
,męczydusza,mrukot,roszczeniowiec,tetryk,upierdliwiec,utyskiwacz,wyrzekacz,zrzęda,
zrzędliwiec,burczymucha,chimeryk,czarnowidz,defetysta,fatalista,frustrat,kapryśnik
,krytykant,pesymista,śledziennik,wybredniś,wybrzydzacz,jęczydusza,starzec
,kapitulant,kasandra,katastrofista,panikarz,ponurak,smutas,zgorzknialec,
dzien dobry!!!
https://www.newsweek.pl/wiedza/psycholo ... ka/d9cjhns" onclick="window.open(this.href);return false;
https://synonim.net/synonim/narzekacz" onclick="window.open(this.href);return false;
Poniżej znajduje się kompletny spis wszystkich wyrazów bliskoznacznych do słowa narzekacz:
brękot,gbur,gderacz,ględa,ględziarz,grubianin,grymaśnik,kwękacz,malkontent,mantyka,maruda
,męczydusza,mrukot,roszczeniowiec,tetryk,upierdliwiec,utyskiwacz,wyrzekacz,zrzęda,
zrzędliwiec,burczymucha,chimeryk,czarnowidz,defetysta,fatalista,frustrat,kapryśnik
,krytykant,pesymista,śledziennik,wybredniś,wybrzydzacz,jęczydusza,starzec
,kapitulant,kasandra,katastrofista,panikarz,ponurak,smutas,zgorzknialec,
dzien dobry!!!
woodpecker from space
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
ZajebistyGotyk pisze:Następny kawałek z nowej płyty:
[youtube][/youtube]
Coś tam było! Człowiek!
- Harlequin
Totalnie nie ruszają mnie te nowe wałki Mayhem. Do tego te brzmienie rodem z jakiegoś symfoblacku...
- TheDude
Powtórzę sie ale muszę. Bez Blasphemera Mayhem jest bezsilny w temacie nowych utworów. Ten facet uratował ten band kilka razy, teraz to już tylko koncertowa załoga. Po 'Ordo ad Chao' nic wartościowego i przełomowego nie wydali.
- vicek
- zahartowany metalizator
Spierdolił ten band na Gdow .TheDude pisze:Powtórzę sie ale muszę. Bez Blasphemera Mayhem jest bezsilny w temacie nowych utworów. Ten facet uratował ten band kilka razy, teraz to już tylko koncertowa załoga. Po 'Ordo ad Chao' nic wartościowego i przełomowego nie wydali.
Przecież ja nie o tym. Niech se zarobią. Nikomu nie zazdroszczę, ani nie żałuję. Mało tego, sam se wziełem kopię . W temacie przedstawiam jedynie własne zdanie o tym co słyszę. Przecież do tego służy forum. Inną sprawą jest pieczenie w jelitach kilku użytkowników w reakcji na moje skromne uwagi oraz nadrabianie miną panów artystów w kwestii realnej wartości owych numerów na tle całej dyskografii.bullet pisze:W sumie to nawet go rozumiem, młodzi już nie są, a każdy chce mieć co do gara wrzucić. Jaka by nie była to i tak się sprzeda, w końcu to The True Mayhem nagrał, a nie jakiś Zdzichu w piwnicy.535 pisze:Widocznie sam czuje, że nagrali wtórnego nieporadnego kloca, produkt i chce podkręcić preorder., żeby zagłuszyć wyrzuty sumienia.bullet pisze:Dziwnym trafem Necro zdecydował się o tym opowiedzieć tuż przed premierą nowej płyty. ;)
- dzik
Jakoś nie zauważyłem żeby ktoś się tu obruszał na Twoje posty odnośnie nowej płyty.
Ja tam jestem ciekaw bardzo jak to wyjdzie w całości. Zastanawiam się jedynie czy kupić se wersję podstawową, czy też może z dwoma dodatkowymi utworami.
Ja tam jestem ciekaw bardzo jak to wyjdzie w całości. Zastanawiam się jedynie czy kupić se wersję podstawową, czy też może z dwoma dodatkowymi utworami.
dobry kościół to kościół spalony
- ozob
K.O. (:dzik pisze:Jakoś nie zauważyłem żeby ktoś się tu obruszał na Twoje posty odnośnie nowej płyty.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
I ja się nie dziwię. Z kieleckiego nie od dzisiaj widać słabiej, a ostatnio w ogóle nic nie widać i nawet wiater tego nie przewiewa.dzik pisze:Jakoś nie zauważyłem żeby ktoś się tu obruszał na Twoje posty odnośnie nowej płyty.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
hailsa 535, co ty na to ze twój idol z awatarka to zwykły śmieć ? pamietam jak ileśtam lat temu kłócił sie z dodą u wojewódzkiego ze jest większym i wspanialszym artystą od niej, kiedyś tam też nie miałem do niego wątów i myslałem ze jest godny w miare...
- bullet
- zaczyna szaleć
No więc właśnie, chyba odebrałeś mój post inaczej, niż miałem na myśli pisząc godzik pisze:Jakoś nie zauważyłem żeby ktoś się tu obruszał na Twoje posty odnośnie nowej płyty.
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
Tu chyba w ogóle zaszło jakieś nieporozumienie. Nie ciągnijmy tego.
[youtube][/youtube]
Mylisz Lucjan Jarka ze swoją starą, a kłótnię ze skrajną szyderą.Lucek pisze:hailsa 535, co ty na to ze twój idol z awatarka to zwykły śmieć ? pamietam jak ileśtam lat temu kłócił sie z dodą u wojewódzkiego ze jest większym i wspanialszym artystą od niej, kiedyś tam też nie miałem do niego wątów i myslałem ze jest godny w miare...
[youtube][/youtube]
- hcpig
Nie rusza mnie to za bardzo a poza tym pierwsza refleksja jest taka że bardziej pasowałby tu Maniac.
Yare Yare Daze
Przy okazji afery z damskim butem w roli głównej, wyszło coś takiego. Niech każdy dośpiewa sobie resztę.
I REALLY wanted this album to be good and... it’s definitely their best record since “Wolf’s lair”! Simpler, more to the point and loaded with plenty great Classic Nordic riffing! Second spin so far but I’m hooked already! Thanx @teloch.mayhem well done brother!
I REALLY wanted this album to be good and... it’s definitely their best record since “Wolf’s lair”! Simpler, more to the point and loaded with plenty great Classic Nordic riffing! Second spin so far but I’m hooked already! Thanx @teloch.mayhem well done brother!
- Lucek
- weteran forumowych bitew
obejrzyj sobie całość, nie była to szydera niestety
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Maniac > Attila.hcpig pisze:Nie rusza mnie to za bardzo a poza tym pierwsza refleksja jest taka że bardziej pasowałby tu Maniac.
Zawsze i wszędzie.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- hcpig
Ustalmy jedną sprawę. Ta kapela nigdy nie miała słabego wokalisty, także proszę się rozejść.