Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
https://www.onet.pl/muzyka/sylwester-tv ... 1,ddf42670" onclick="window.open(this.href);return false;
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Będzie Satyricon?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Nie, będzie Behemoth, Outre i Blaze Of Perdition...
- maciek z klanu
I ponoć gruzja
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
do moich gorących uczuć do tego patafiana dodam, że się dzisiaj musiałem tłumaczyć za niego serdecznemu koledze z tego szanownego forume. bo? po kilku dniach od złożenia zamówienia odpisał mi mongoł, że sziping wzrósł do 40 dolców. i się pyta, czy reflektuję. a samo zamówienie to jakieś 150 dolców*. hujek. to mu odpisałem, że nie mam wyjścia, bo chce i pragnę tego co już dawno powinno być u mnie na kwadracie. a co on na to? nic. autorespo mi przyszło, że zarobiony jest i odpisze jak mu się zechce. towar ze sklepu już dawno se wyszedł i teraz nihuja nie wiem. czy go dostanę jak mu łaskawie dopłacę, czy niekoniecznie. dodam, że to nie pierwsza akcja z żółtkiem. zawsze miał problem ze skompletowaniem dwóch zamówień w jeden sziping. kiedyś mi wysłał nie tą szmatę i sugerował, że ta wysłana też niczego sobie i jestem zwykłym czepialskim hujkiem-polaczkiem, a teraz ta akcja. jebać karakanów co udają amerykanów.Wacław pisze:Bloodcult pisze:Japoniec się spietrał :DAscetic pisze:forum NWN leży jak leżało.
teraz dla odmiany zniknął też buton do forum, z głównej strony NWN.
jak widać ćwok przedkłada biznes nad obsranie jakichś urojeń. jestem tak samo zdegustowany tymi insynuacjami jak i postawą tego pingponga. tym samym życzę mu aby ten jego interes siadł. huj mu w dupę.
ps. teraz sobie przypomniałem, że w zeszłym tygodniu lekką ręką poszło ode mnie do tego zjeba 700 cebulionów. niestety tylko on miał interesujący mnie towar. huj mu w oko tym razem.
a drugie zamówienie złożone z dwa dni później już tupta pod moimi drzwiami. więc moja teoria spiskowa jest taka, że podniósł cenę bo zobaczył jak schodzi ten towar.
Poro
- uglak
bede kontynuowac tutaj chociaz wybitnie mnie to cieszy.uglak pisze:wrecz przeciwnie, ale dobry i uczciwy nie czesto sie zdarza.
Zet Pe Te uspokaja:W związku z licznymi pytaniami, które pojawiały się po dzisiejszej publikacji artykułu w Gazecie Wyborczej, chcemy Was uspokoić - Klub Zetpete ma ważną umowę najmu do września 2020 i cały czas działa Oczywiście są na nas wywierane bezpodstawne naciski, ale zgłaszamy je do sądu.
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa i Wasze wsparcie!
Klub Zetpete
Gdzie przeniosą się Dolne Młyny? W grę ma wchodzić ul. Kamienna i dawne magazyny kolejowe
https://gazetakrakowska.pl/gdzie-przeni ... 1-14418647" onclick="window.open(this.href);return false;
artykul z wrzesnia, ale dzis jeden z radnych "nie zaprzeczyl", ze rozmowy sa mocno zaawansowane, wiec dziennikarze maja dobre zrodlo =)
dla niezorientowanych to tu: https://goo.gl/maps/zAYVDajnY7GkiejN7" onclick="window.open(this.href);return false;
dla przyjezdnych - blisko dworca
dla miejscowych - dobra komunikacja z wiekszoscia Krakowa
dla pobliskich mieszkancow - jest ich malo, wiec bedzie mniej uciazliwie niz na Dolnych Mlynow
Guilty of being right
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wybitnie mnie wkurwia jak jakaś zabetonowana kurew pojękuje w temacie rodziców. Można się nie lubić ale kurwy walące w rodzinę jebią syfem i gnojem.
Jebać żuli.
To pewnie te magazyny gdzie był kiedyś Gambud, a wcześniej odbiór przesyłek kolejowych. Znowu temat "na chwilę". Ciekawe, kiedy ktoś z zarządzających pierdolnikiem mieniącym się miastem kultury, zauważy, że w tej zajebanej sianem dziurze, nie ma porządnego klubu ze stałym repertuarem. Na szczęście można jeździć, omijając szerokim łukiem zapyziały krakówek.uglak pisze:bede kontynuowac tutaj chociaz wybitnie mnie to cieszy.uglak pisze:wrecz przeciwnie, ale dobry i uczciwy nie czesto sie zdarza.
Zet Pe Te uspokaja:W związku z licznymi pytaniami, które pojawiały się po dzisiejszej publikacji artykułu w Gazecie Wyborczej, chcemy Was uspokoić - Klub Zetpete ma ważną umowę najmu do września 2020 i cały czas działa Oczywiście są na nas wywierane bezpodstawne naciski, ale zgłaszamy je do sądu.
Klub Zetpete
Gdzie przeniosą się Dolne Młyny? W grę ma wchodzić ul. Kamienna i dawne magazyny kolejowe
https://gazetakrakowska.pl/gdzie-przeni ... 1-14418647" onclick="window.open(this.href);return false;
artykul z wrzesnia, ale dzis jeden z radnych "nie zaprzeczyl", ze rozmowy sa mocno zaawansowane, wiec dziennikarze maja dobre zrodlo =)
dla niezorientowanych to tu: https://goo.gl/maps/zAYVDajnY7GkiejN7" onclick="window.open(this.href);return false;
dla pobliskich mieszkancow - jest ich malo, wiec bedzie mniej uciazliwie niz na Dolnych Mlynow
- Hatefire
Nie tyle wkurwia, co zniesmacza. Przegląd Sportowy przestałem kupować lata temu jak się zamienił w Przegląd Piłkarski. Jak płacę to chcę poczytać coś ciekawego, a nie, że połowa stron poświęcona jest temu, że Piast Kraków znów się zesrał w pierwszej rundzie europejskich pucharów z zespołem Zadupistanu Górnego, albo relację z ligowej kopaniny pomiędzy Jagiellonią Warszawa a Górnikiem Wrocław. Niemniej zaglądam na ich stronę. Poziom pikuje od lat, ale akurat w pt nie miałem nic do roboty w pracy i wysłałem im maila dotyczącego jednego z artykułów. Wytknąłem im błąd faktograficzny i jakieś literówki. Chuje artykuł poprawiły, a nawet maila nie wysłały, że dziękują za cenne uwagi. Inne redakcje zawsze dziękowały, jak coś im wytknąłem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Teraz się przegląda weszło, teksty plus audycje,Hatefire pisze:Nie tyle wkurwia, co zniesmacza. Przegląd Sportowy przestałem kupować lata temu jak się zamienił w Przegląd Piłkarski. Jak płacę to chcę poczytać coś ciekawego, a nie, że połowa stron poświęcona jest temu, że Piast Kraków znów się zesrał w pierwszej rundzie europejskich pucharów z zespołem Zadupistanu Górnego, albo relację z ligowej kopaniny pomiędzy Jagiellonią Warszawa a Górnikiem Wrocław. Niemniej zaglądam na ich stronę. Poziom pikuje od lat, ale akurat w pt nie miałem nic do roboty w pracy i wysłałem im maila dotyczącego jednego z artykułów. Wytknąłem im błąd faktograficzny i jakieś literówki. Chuje artykuł poprawiły, a nawet maila nie wysłały, że dziękują za cenne uwagi. Inne redakcje zawsze dziękowały, jak coś im wytknąłem.
są o poziom wyżej od jakiegoś papierowego brukowca.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
jak wyjebią ZeTPeTe to dla metaluchów (w tym dla mnie :D) południowa Polska zostanie kulturalną pustynią. przypomnę tylko o wygaszeniu Mega-Clubu, zamknięciu Red & Black. Nawet Metalmania spierdoliła do stolicy. Mam wrażenie że Zetpete powoli ale systematycznie tę lukę zaczęło wypełniać, szkoda żeby to teraz jebło.uglak pisze:bede kontynuowac tutaj chociaz wybitnie mnie to cieszy.uglak pisze:wrecz przeciwnie, ale dobry i uczciwy nie czesto sie zdarza.
Klub Zetpete
mam nadzieję że te magazynu kolejowe wypalą,
no i będzie gdzie auto zostawić bo ja z poza Krakowa jestem :)
- Hatefire
No niekoniecznie. Po pierwsze wszelakich audycji w necie z zasady nie dotykam. Raz zazwyczaj są gówniane. Napisanie tekstu wymaga jednak choć odrobiny pomyślunku i siłą rzeczy wymusza jakąś tam dyscyplinę intelektualną. Te audycje netowe to zazwyczaj pierdolenie od rzeczy, strumień świadomości jakiegoś przygłupa. Po drugie wkurwia mnie słuchanie wykładów, wole po prostu tekst pisany. Weszło przeglądam, ale jednak słabo trawię tą ich wykopowo-gimbusiarską manierę. Natomiast nie przeczę zdarzają się dobre teksty.Medard pisze:Teraz się przegląda weszło, teksty plus audycje,
są o poziom wyżej od jakiegoś papierowego brukowca.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
dla mnie to akurat + bo głównie to u nich czytam ;)Hatefire pisze:Przegląd Sportowy przestałem kupować lata temu jak się zamienił w Przegląd Piłkarski.
tylko nie bardzo rozumiem skąd u nich to uwielbienie dla Kubicy ? Orlen im płaci czy jak ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Medard
Powinni pisać tylko o turniejach szachowych i ew. mały kącik na brydża.Żułek pisze:dla mnie to akurat + bo głównie to u nich czytam ;)Hatefire pisze:Przegląd Sportowy przestałem kupować lata temu jak się zamienił w Przegląd Piłkarski.
tylko nie bardzo rozumiem skąd u nich to uwielbienie dla Kubicy ? Orlen im płaci czy jak ?
-
W ogóle pisanie u nas tyle o F1 czyli do bólu nudnej dyscyplinie, której przecież w Polsce nie ma, to gruba przesada, ale rozumiem, że jest na to popyt, więc trudno. Życzyłbym sobie, przy okazji tekstów o polskiej ligowej piłce nożnej, nazywania rzeczy po imieniu tzn., że jest to totalne gówno, na skandalicznym poziomie, biorąc pod uwagę nakłady finansowe. Wkurzają mnie w ww. przypadku zwroty typu: "świetny mecz", "nie zwykł marnować takich okazji", "znakomity sezon w jego wykonaniu", "specjalista od stałych fragmentów gry", bo coś takiego w naszej lidze nie występuje.Żułek pisze:dla mnie to akurat + bo głównie to u nich czytam ;)Hatefire pisze:Przegląd Sportowy przestałem kupować lata temu jak się zamienił w Przegląd Piłkarski.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- dzikens
- zaczyna szaleć
Mistrzem w takim słodzeniu jest Wojtek Jagoda, komentator z Canal+. Skurwysyn potrafi obrzydzić wszystko. Jakiś czas temu Śląsk (raczej czołówka) grał z Koroną (dno dna) i jebany Wojtek tak piał z zachwytu nad grą Korony (posunął się nawet do chwalenia ich piłkarzy w stylu "kolejny świetny mecz tego zawodnika" ty kurwo jak może być to jego kolejny świetny mecz, skoro na 15 kolejek mają 3 zwycięstwa i bilans 7:19!?), że mało nie zwymiotowałem. Co za jebany bezwstydnik.
Aż się zdenerwowałem.
Aż się zdenerwowałem.
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
- Medard
Nie mogłem wysłać od rana przesyłki pocztowej, bo jest awaria systemu komputerowego. Byłem rano, drugi raz przed chwilą i nic nie naprawili. Nie wiem, czy to tylko Wwa, czy cały kraj.
- Ascetic
słyszałem, że we Wrocławiu też był ten problem. co ciekawe totolotek też nie przyjmował zakładów ze względu na awarię.Medard pisze:Nie mogłem wysłać od rana przesyłki pocztowej, bo jest awaria systemu komputerowego. Byłem rano, drugi raz przed chwilą i nic nie naprawili. Nie wiem, czy to tylko Wwa, czy cały kraj.
Poro
- maciek z klanu
Byle ta Suka Yo umiała wysłać ze stanów. Jebać problemy Medarda
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
kurwa. maciek. to nie tylko problem medarda. nasz też ;-) te upsc obsługuje też poczta/ pocztex, a paka 19tego była widziana na okęciu. suka yo wysłał za taką cenę, (miałem dosyć tej telenoweli), że nawet Ciebie nie będę denerwował, bo policzę Ciebie, po mojemu, tomkowemu a nie skośnemu. no nic. czekamy.maciek z klanu pisze:Byle ta Suka Yo umiała wysłać ze stanów. Jebać problemy Medarda
Poro