SEPULTURA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SEPULTURA
Muzycznie może być, faktycznie pachnie starą Sepulturą, ale wokalnie to ten utwór leży na łopatkach. Okładka tradycyjnie chujowa.
- Triceratops
- Żułek
wokal cieżko powiedziec bo raz że słabo go słychać to w dodatku szczeka
ale na płycie może byc niezle ;)
ale na płycie może byc niezle ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
20 esencjonalnego gówna. No piękne zestawienie płyt, których z powodzeniem mogłoby nie być.hcpig pisze:https://www.revolvermag.com/music/20-es ... tal-albums
'Roots' na drugim miejscu, Sepa pokonała takie tuzy jak Limp Bizkit i Linkin Park.
Coś tam było! Człowiek!
-
- zaczyna szaleć
Ostatnia płyta była świetna i nowa też się tak zapowiada. Derrick spoko wokalistą jest, ze dwa lata temu grali we Wrocławiu i na żywca był rozpierdol niezły - mam nadzieję, że wrócą po wydaniu nowej płyty.
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]
Ja tam lubię Sepulturę z Greenem. A nowy kawałek naprawdę spoko.
Ja tam lubię Sepulturę z Greenem. A nowy kawałek naprawdę spoko.
- Triceratops
Ja tez, chyba nikt powarzny zreszta nie chcialby powrotu tego zacpanego brudasa do Sepy,
woodpecker from space
-
- weteran forumowych bitew
U MNIE PO KORZENIACH ZAINTERESOWANIE TYM ZESPOŁEM SPADŁO DO ZERA
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Tatuś
- Kontakt:
I tak uważam że się zejda. Pieniądz nie śmierdzi.Triceratops pisze:Ja tez, chyba nikt powarzny zreszta nie chcialby powrotu tego zacpanego brudasa do Sepy,
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
Też mi się tak wydaje, ale czy to byłby dobry pomysł, juz nie jestem taki pewny.Tatuś pisze:I tak uważam że się zejda. Pieniądz nie śmierdzi.Triceratops pisze:Ja tez, chyba nikt powarzny zreszta nie chcialby powrotu tego zacpanego brudasa do Sepy,
Przy obecnej, ekhm, "formie" Maxa mogłoby to wyjsć żenująco - i nie mam na mysli kwestii fizycznej, facet technicznie już nie daje rady i wspomaga się jak może młodszymi.
Chyba, że cos się zmieniło i zebrał się facet w sobie. Po widzianym jaki czas temu koncercie Soulfly nie mam dobrych wspomnień.
-
U mnie po "Chaos A.D." Tam zaczął się problem tego zespołu i do tej pory się nie skończył. Po co ma Max wracać skoro dalej będą grać kał? A będą grać na pewno, bo oba zespoły na "S" to robią.BOLEK pisze:U MNIE PO KORZENIACH ZAINTERESOWANIE TYM ZESPOŁEM SPADŁO DO ZERA
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
ja mam z nimi taki ogólny, całościowy problem. tzn. z dwie czy trzy płyty nawet dobre, ale całościowo, jakby nie istnieli to nie ma problemu i w sumie nigdy nie rozumiałem, czemu prawie każdy brudas klęczy przed tym zespołem
- Żułek
intro do wywalenia
potem robi się ciekawie chociaz te chórki tez bym wywalił
dupy nie urywa ale źle nie jest ;)
potem robi się ciekawie chociaz te chórki tez bym wywalił
dupy nie urywa ale źle nie jest ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ja tam w zeszłym tygodniu kupowałem znowu "BtR", żeby mieć w samochodzie. Jest to jedyna płyta Sepultury, która mnie interesuje, natomiast mam ją już w mózgu wytrawioną kwasem.Heretyk pisze:ja mam z nimi taki ogólny, całościowy problem. tzn. z dwie czy trzy płyty nawet dobre, ale całościowo, jakby nie istnieli to nie ma problemu i w sumie nigdy nie rozumiałem, czemu prawie każdy brudas klęczy przed tym zespołem
Kerosene keeps me warm.
-
no najlepsza, bez dwóch zdań
- vicek
- zahartowany metalizator
Morbid wiżyn najlepsza
-
nie
Może po prostu pomiędzy 1987, a 1993 zajmowałeś czymś innym, niż słuchanie metalu. W latach 1991- 1993, byli na samym szczycie. Oczywiście nie twierdzę, że promocja w mtv nie miała znaczenia. Nie twierdzę także, że imponujące włosy muzykantów, były bez wpływu.Heretyk pisze:ja mam z nimi taki ogólny, całościowy problem. tzn. z dwie czy trzy płyty nawet dobre, ale całościowo, jakby nie istnieli to nie ma problemu i w sumie nigdy nie rozumiałem, czemu prawie każdy brudas klęczy przed tym zespołem
-
układałem klocki w przedszkolu. co nie zmienia faktu, że zasadniczo w dupie mam ten zespół
Nie ma się co dąsać. Przecież nie mam do ciebie pretensji. Swoim wpisem chciałem cię naprowadzić na prawdopodobny powód twego do Sepultury podejścia. Nie znam nikogo, kto w tamtych czasach słuchał metalu i przynajmniej nie lubił tej kapeli. Tacy ludzie prawdopodobnie nie istnieli. To jednak było coś innego i w dodatku byli z Brazylii....wiesz Pele, Zico Sokrates, te sprawy, ale przede wszystkim dobrze napierdalali. Stąd fenomen. Zresztą zapytaj starszych kolegów ze Śląska co się działo, gdy w ostatniej chwili odwołali ich koncert.