INFERNAL COIL (Idaho, USA)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
535

Re: INFERNAL COIL (Idaho, USA)

08-11-2019, 20:38

Przeleciałem sobie temat i dowiedziałem się o zaletach słuchania na słuchawkach. No cóż. Nie będę dyskutował. Z tym, że ja nie muszę się chować wstydliwie pod kocem. Mogę sobie przypierdolić z betoniary na pełnej kurwie w wybranym przez siebie terminie o dowolnej godzinie, a co najważniejsze bez żadnych konsekwencji i efektów ubocznych. To fantastyczne uczucie. Co do nowej jakości. Dla mnie takową jest wiadoma formacja, tutaj słyszę głównie prężenie maskli oraz kupę hałasu. Czuję się jak w 1992 na polu namiotowym w Dziwnowie, gdy katowałem składak Seraphic Decay... i ujawnienie formacji Minch, ale mogę się mylić.
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

11-11-2019, 13:16

535 pisze:Przeleciałem sobie temat i dowiedziałem się o zaletach słuchania na słuchawkach. No cóż. Nie będę dyskutował. Z tym, że ja nie muszę się chować wstydliwie pod kocem. Mogę sobie przypierdolić z betoniary na pełnej kurwie w wybranym przez siebie terminie o dowolnej godzinie, a co najważniejsze bez żadnych konsekwencji i efektów ubocznych. To fantastyczne uczucie. Co do nowej jakości. Dla mnie takową jest wiadoma formacja, tutaj słyszę głównie prężenie maskli oraz kupę hałasu. Czuję się jak w 1992 na polu namiotowym w Dziwnowie, gdy katowałem składak Seraphic Decay... i ujawnienie formacji Minch, ale mogę się mylić.
Nie pierdol, poczuj lepiej klimat tej muzy.
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

18-11-2019, 11:01

Podobno lewaki
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator