GRUBE ROZKMINY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GRUBE ROZKMINY
A jeśli ktoś lubi i nie rozumie ? :)Lukass pisze:Kurwa, Fanatyka nam system podmienił. Wrócił, napisał z sensem, i jeszcze wstawił zajebisty numer! Kto nie lubi Zyklon B, nie rozumie norweskiego black metalu ;)
-
- w mackach Zła
To jest bezcelowe. Daj sobie spokój. Powiedz co masz do powiedzenia, pakuj manatki i wypierdalaj. Jeśli ktoś na tym skorzysta to super, a jeśli nie - wielka szkoda :D535 pisze:Nie obrażaj naszego pana prezesa Jarosława. Obszczymurku.
Miał rację nasz pan premier Jarosław. Widzę, że nawet taka miernota jak ty, dzięki rządom dobrej zmiany, wstała z kolan. Petencie mopsu i mieszkańcu dpsu.
-
- w mackach Zła
Nie mam czasu na przekomarzanie się z chorym na głowie 535. Nie marnuje na takie rzeczy czasu.535 pisze:Miał rację nasz pan premier Jarosław. Widzę, że nawet taka miernota jak ty, dzięki rządom dobrej zmiany, wstała z kolan. Petencie mopsu i mieszkańcu dpsu.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Niemożliwe. Jeśli lubi, to rozumie, i już :)TheDude pisze:A jeśli ktoś lubi i nie rozumie ? :)Lukass pisze:Kurwa, Fanatyka nam system podmienił. Wrócił, napisał z sensem, i jeszcze wstawił zajebisty numer! Kto nie lubi Zyklon B, nie rozumie norweskiego black metalu ;)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Ciekawe. Jeszcze nie tak dawno mi groziłeś, a teraz nie chcesz gadać. Rozumiem. Brak czasu. Trzeba zapierdalać. Rachuneczki, kredycik, czy cały komplet, królu życia? Który z tego filmu to ty? Ten od biznesu biletowego, czy ten od fasolki?Fanatyk pisze:Nie mam czasu na przekomarzanie się z chorym na głowie 535. Nie marnuje na takie rzeczy czasu.535 pisze:Miał rację nasz pan premier Jarosław. Widzę, że nawet taka miernota jak ty, dzięki rządom dobrej zmiany, wstała z kolan. Petencie mopsu i mieszkańcu dpsu.
[youtube][/youtube]
-
- w mackach Zła
A co tam systemowa marionetko? - Majówka się skończyła ktoś naciska guzik i jesteś znowu urabiany haha, nie ma co się śmiać, tobie to się podoba małpeczko, tobie się udało, można tak stwierdzić po czytaniu paru tematów tutaj... Co się udało? Zrobić z siebie osła haha... Jednak wydajesz się być jak małpka ciągle skaczesz w górę i w dół, i trajkoczesz bez końca...
-
- w mackach Zła
Nie dbam o to, co myślicie, piszecie i mówicie, odetnijcie wszystkie sznurki i przestańcie być marionetkami.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Czekaj się w depesie ksiądz opiekun dowie co tutaj odpierdalasz, będzie szlaban na internet, dzielny rycerzu.
-
- w mackach Zła
Wyprano wam mózgi i zaprogramowano. Konflikt, praca, wysiłek, dążenie by uzyskać pożądany obiekt który robi z was małpeczki i przykro mi to pisać ale co za żałosna wasza historia, może uda wam się przełamać z tego schematu, kiedyś... Czy nie jest to żałosne? Piszecie tyle na tym forum jak byście byli znudzeni, ale wciąż się tego trzymacie. Macie tutaj swój świat, potęga, prestiż, wygrywanie, szczególnie nad innymi haha, popularność.
Tylko prawdziwy black metal! Reszta wypierdalać!
[youtube][/youtube]
Tylko prawdziwy black metal! Reszta wypierdalać!
[youtube][/youtube]
-
- w mackach Zła
Gdy człowiek jest młody, tak w przedziale 25-35 lat, ma w sobie moc by walczyć ze społeczeństwem, robić rzeczy zakazane, brać narkotyki, palić kościoły, zachowywać się po swojemu, włóczyć się po świecie, podejmować ryzyko. A gdy dobiega czterdziestki, zmienia się. Siedzi w jakimś biurze ubrany w szary garnitur, dokładnie ogolony, starannie uczesany.
Nie rozpoznalibyście w takim człowieku dawnego metalowca, teraz usiłują dopasować się do sytuacji.
Teraz wszyscy zmieszali się z tłumem.
Naprawdę trudno spotkać starego prawdziwego black metala.
Nie rozpoznalibyście w takim człowieku dawnego metalowca, teraz usiłują dopasować się do sytuacji.
Teraz wszyscy zmieszali się z tłumem.
Naprawdę trudno spotkać starego prawdziwego black metala.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Pozostaje zatem pytanie - ile masz lat?Fanatyk pisze:Gdy człowiek jest młody, tak w przedziale 25-35 lat, ma w sobie moc by walczyć ze społeczeństwem
Yare Yare Daze
- WaszJudasz
Fanatyk pisze:Naprawdę trudno spotkać starego prawdziwego black metala.
[youtube][/youtube]
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
Te same piramidy te same schematy te same sposoby zarządzania bydłem
a wy kurwy dalej nie macie nic do powiedzenia
tak aby wyjść poza stworzony sztucznie system
a wy kurwy dalej nie macie nic do powiedzenia
tak aby wyjść poza stworzony sztucznie system
Nie no nie pierdol Fanti. Ja się w styczniu zwolniłem z roboty. Można powiedzieć , że w idealnym momencie.Teraz ani tarczy, ani miecza, ani nawet reklamówki. W dupie jestem. Mogę se na Bipi zajebać garść foliowych rękawiczek. Co robić? Radź jak żyć brachu? Rozumiem, że ty poza systemem naparzasz całe lata. Przepraszam, że byłem niemiły . Ratuj kolegę.
- dzik
Dla poprawy humoru powiem Ci, że Ty również masz gówno do powiedzenia, poza wariackim bełkotem.
Niczym się nie różnisz od reszty bydła. Ok?
dobry kościół to kościół spalony
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Fanatyk poprostu został kiedyś porwany przez kosmitów i jak to bywa z porwanymi przez kosmitów, wykorzystany seksualnie. Istnieje też możliwość, że któryś z forumowiczów, aktualnie pisze z urządzenia na którym ma zapamiętane logi do konta Fanatyk.