Wiesz że to można leczyć ?Drone pisze:Szedłem niedawno ulicą i nagle zza węgła wyłonił się ksiądz. Autentycznie się wzdrygnąłem.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
- Hatefire
Oczywiście. Jak cię atakuje wirus watykańskiej czarnej zarazy, to wybijasz wirusy farmakologicznie ;-)Bloodcult pisze:Wiesz że to można leczyć ?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Nie nie nie, jak atakuje Cię lewactwo, masoneria i Netflix wtedy JEDYNYM lekarstwem jest wiara :)
- Hatefire
Wiara to spisek Watykanu i powoduje autyzm ;-)Bloodcult pisze:JEDYNYM lekarstwem jest wiara :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Lukass
- zahartowany metalizator
Ja tak miałem, jak sobie spokojnie z placówki Poczty Polskiej wychodziłem, a tu na przystanku czai się jakieś 15-20 zakonnic. Nie liczyłem, zwiałem. Buk jeden wie, co im przyjdzie do głowy.Drone pisze:Szedłem niedawno ulicą i nagle zza węgła wyłonił się ksiądz. Autentycznie się wzdrygnąłem.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Bloodcult
Ankieta na forum pokazała co innego :)Hatefire pisze:Wiara to spisek Watykanu i powoduje autyzm ;-)
- Hatefire
Ankieta nie dotyczyła autyzmu i zawartości rtęci w wierze ;-)Bloodcult pisze:Ankieta na forum pokazała co innego :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
Wiem, chciałem mu nawet zaproponować porzucenie stanu duchownego, ale śpieszyłem się na koncert VARATHRON.Bloodcult pisze:Wiesz że to można leczyć ?Drone pisze:Szedłem niedawno ulicą i nagle zza węgła wyłonił się ksiądz. Autentycznie się wzdrygnąłem.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Heheh dobre :DMedard pisze:Nie zapominajmy o lewaku działkowcu,Hatefire pisze:Na marginesie nasze forum to tęczowa feeria różnorodności. Są prawaki, jest lewak, fakir-mistyk, wielbiciel szachów, niedomyty autostopowicz, katolik, wielbiciel tramwajów i wielu innych do wyboru do koloru ;-)
który skończył słychać muzyki w czasach podstawówki i jego edukacja zatrzymała się na offspring i machine head.
Najaktywniejszy w dziale:
O wszystkim i niczym (Posty: 2216 / 68.76% postów użytkownika)
Najaktywniejszy w wątku:POlitykowanie
(Posty: 541 / 16.79% postów użytkownika)
woodpecker from space
- dzik
Szach oraz mat :)Drone pisze:Wiem, chciałem mu nawet zaproponować porzucenie stanu duchownego, ale śpieszyłem się na koncert VARATHRON.Bloodcult pisze:Wiesz że to można leczyć ?Drone pisze:Szedłem niedawno ulicą i nagle zza węgła wyłonił się ksiądz. Autentycznie się wzdrygnąłem.
dobry kościół to kościół spalony
- nicram
^ To też jest znakomite:
Hatefire pisze:Wiara to spisek Watykanu i powoduje autyzm ;-)Bloodcult pisze:JEDYNYM lekarstwem jest wiara :)
all the monsters will break your heart
- Triceratops
Znowu mylisz kol hatefire wiare z religia. W FiM niedawno artykul o znanych ksiezach, ktorzy nie wierzyli i mowili o tym otwarcie, co nie przeszkadzalo im byc do konca ksiezmi. Oni nie byli wyjatkami, wiekszosc nie wierzy, tylko wykonuje swoj zawod, ktorego elementem jest zapewnianie o swojej wierze. Taki Flaszka wierzy tylko w to co moze wypic na przyklad.Hatefire pisze:Wiara to spisek Watykanu i powoduje autyzm ;-)Bloodcult pisze:JEDYNYM lekarstwem jest wiara :)
woodpecker from space
- Bloodcult
Dlatego dla zwykle prawdę napisałem: kluczem jest WIARA :)
- Hatefire
Znowu? W takim razie wskaż gdzie te rzeczy w innych postach mylę. Nie raz i dwa w przepychankach z Bloodcultem expressis verbis wskazywałem, że krytykuję instytucję, a nic mi do jego wiary. Nie trzeba też szczególnej inteligencji, żeby z kontekstu, treści i formy nie załapać, że to jajcarska parodia wypowiedzi członków ruchu antyszczepionkowego.Triceratops pisze:Znowu mylisz kol hatefire wiare z religia.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Ale Triceps chyba jest antyszczepionkowcem właśnie...
- Hatefire
Inteligentny katolik chyba wyłapie sens żartu np o klerze?Bloodcult pisze:Ale Triceps chyba jest antyszczepionkowcem właśnie...
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Nerwowy
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDHatefire pisze:Inteligentny katolikBloodcult pisze:Ale Triceps chyba jest antyszczepionkowcem właśnie...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
: )Nerwowy pisze:xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDHatefire pisze:Inteligentny katolikBloodcult pisze:Ale Triceps chyba jest antyszczepionkowcem właśnie...
- Bloodcult
No przecież nie siedzę tu dzień i noc abym się miał uczyć na pamięć kto ma jakie wariactwa :D
- Triceratops
Hmm, no dobra, moze nie znowu, mozliwe, ze pomylilem cie z waszjudaszem, bo on notorycznie myli religie z wiara, albo moze z reszta antyklerykalnej braci. Ja rozumiem, ze to dzialania zorientowane na to, zeby najpierw okreslic wroga i dobrac pod niego arsenal, niemniej wiara to nie religia, choc moze istniec zbior bedacy elementem wspolnymHatefire pisze:Znowu? W takim razie wskaż gdzie te rzeczy w innych postach mylę. Nie raz i dwa w przepychankach z Bloodcultem expressis verbis wskazywałem, że krytykuję instytucję, a nic mi do jego wiary. Nie trzeba też szczególnej inteligencji, żeby z kontekstu, treści i formy nie załapać, że to jajcarska parodia wypowiedzi członków ruchu antyszczepionkowego.Triceratops pisze:Znowu mylisz kol hatefire wiare z religia.
U wiekszosci antyklerykalow tepo walacych mlotkiem podczas czytania tego slowa wyskakuje SYNTAX_ERROR_666. UNKNOWN COMMAND STACK OVERFLOW. A potem biora synonim ze slownika i wychodzi im religia ;)Bloodcult pisze:Dlatego dla zwykle prawdę napisałem: kluczem jest WIARA :)
woodpecker from space