Księża

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

535

Re: Księża

26-11-2019, 13:16

Ja jestem bardzo ciekaw ilu z tych potencjalnych pajaców, prowadziłoby swe potencjalne bachory na lekcje religii, gdyby przy kasie księżulo drukował paragon siedem dych od łebka per ałer. Taka wasza wiara za cudze talary, tak samo jak rządy politycznych kurew za pieniądze ludu.
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

26-11-2019, 13:20

Dane oczywiście z dupy :D
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
535

26-11-2019, 13:24

Tu nie chodzi o dane. Ludzie nie chcieliby zapłacić nawet pięciu złotych. Skoro teraz mają " za darmo." To jest tak jakby teraz zabrać pińcet plus. Zdychalibyście pod płotem.
Awatar użytkownika
Bloodcult

26-11-2019, 13:28

@WaszJudasz
Na WF też zapisuja hurtem a nie każdy ćwiczy a jakoś nie widzę bólu dupy u lewactwa z powodu WF (albo hasełek że WF tylko na boiskach, szkoła wolna od sportu), więc jak zwykle argument z dupy.

@Nerwowy
A jeśli nie z kieszeni rodziców to też będziesz bóldupił ? Poza tym kwestia skali, na religia chcą i chodzą prawie wszyscy. Jak wszyscy będą tańczyć to też będzie w każdej szkole.

Awatar użytkownika
Bloodcult

26-11-2019, 13:33

535 pisze:Tu nie chodzi o dane. Ludzie nie chcieliby zapłacić nawet pięciu złotych. Skoro teraz mają " za darmo." To jest tak jakby teraz zabrać pińcet plus. Zdychalibyście pod płotem.
A za śluby i chrzty jakoś płacą, a przecież jest "co łaska" ?
Na ofiarę dają :)
Po kolendzie przyjmują :)

Mam jakieś dziwne przeczucie ze jakby zrobić tę Religię w szkołach płatna bezpośrednio to by jeszcze wpływy do Kościelnej kasy urosly (i Wasz ból dup jeszcze bardziej). Aż nawet mnie przekonuje ten pomysł :) serio :)

Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

26-11-2019, 13:36

Bloodcult pisze:@WaszJudasz
Na WF też zapisuja hurtem a nie każdy ćwiczy a jakoś nie widzę bólu dupy u lewactwa z powodu WF (albo hasełek że WF tylko na boiskach, szkoła wolna od sportu), więc jak zwykle argument z dupy.
Jak zwykle piszesz, zanim pomyślisz. WF jest przedmiotem obowiązkowym, religia nie. Funkcjonuje jednak kompletnie odmiennie od pozostałych przedmiotów nieobowiązkowych, ponieważ swoistym standardem (choć sprzecznym z prawem) jest zapisywanie na nią wszystkich hurtem i oczekiwanie, że niechętni dopiero się WYPISZĄ.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

26-11-2019, 13:46

Bloodcult pisze: @Nerwowy
A jeśli nie z kieszeni rodziców to też będziesz bóldupił ? Poza tym kwestia skali,
Srali.
na religia chcą i chodzą prawie wszyscy..
Chyba u ciebie na wsi ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
535

26-11-2019, 13:55

Bloodcult pisze:
535 pisze:Tu nie chodzi o dane. Ludzie nie chcieliby zapłacić nawet pięciu złotych. Skoro teraz mają " za darmo." To jest tak jakby teraz zabrać pińcet plus. Zdychalibyście pod płotem.
A za śluby i chrzty jakoś płacą, a przecież jest "co łaska" ?
Na ofiarę dają :)
Po kolendzie przyjmują :)

Mam jakieś dziwne przeczucie ze jakby zrobić tę Religię w szkołach płatna bezpośrednio to by jeszcze wpływy do Kościelnej kasy urosly (i Wasz ból dup jeszcze bardziej). Aż nawet mnie przekonuje ten pomysł :) serio :)
We chuju mam, czy ktoś inny im płaci. Niech płaci kto chce i ile chce. DOBROWOLNIE. Wracając do chęci. Skąd niby wiesz, że twoje dzieci będą chciały chodzić na religię, ekspercie od posyłania na religię dzieci, których nie masz? Ach wiem. Zmusisz je. I chcesz to zrobić za moje pieniądze? Wiesz, że to pachnie pospolitą kradzieżą?
Awatar użytkownika
Bloodcult

26-11-2019, 13:56

:D

A wiesz że cała szkoła jest utrzymywana z Twoich pieniędzy ?

535

26-11-2019, 14:24

O szkole nic nie pisałem, a za dodatkowe zajęcia niech płacą rodzice.
Awatar użytkownika
Bloodcult

26-11-2019, 16:46

Odpowiedz sobie teraz na proste pytanie: czy jeżeli prawie wszyscy rodzice będą zapisywać na kursy tańca w szkołach to czy to nadal będą zajęcia "dodatkowe" ?

Program odzwierciedla potrzeby. Są szkoły gdzie jest basen i rodzice nic nie dopłacają a są szkoły gdzie dopłacasz za basen. Jakoś nie widzę bólu dupy że na co komu basen i z czyich pieniędzy został wybudowany :)

Masz alergie na Kościół i stąd twój ból dupy inaczej się tego nazwać nie da. Istnieje cała masa cały kierunków studiów które nikomu i niczemu nie służą a bulimy za nie wszyscy i jakoś nie widzę tak wielkiego oburzenia jak na fakt kilku lekcji Religii w szkole.

Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

26-11-2019, 17:03

Bloodcult pisze:Odpowiedz sobie teraz na proste pytanie: czy jeżeli prawie wszyscy rodzice będą zapisywać na kursy tańca w szkołach to czy to nadal będą zajęcia "dodatkowe" ?
Tak. Masz jeszcze jakieś pytania?
Bloodcult pisze:Masz alergie na Kościół i stąd twój ból dupy inaczej się tego nazwać nie da. Istnieje cała masa cały kierunków studiów które nikomu i niczemu nie służą a bulimy za nie wszyscy i jakoś nie widzę tak wielkiego oburzenia jak na fakt kilku lekcji Religii w szkole.
Szkół podstawowych i ponadpodstawowych jest jakby trochę więcej niż uniwersytetów.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
535

26-11-2019, 17:10

Bloodcult pisze:Odpowiedz sobie teraz na proste pytanie: czy jeżeli prawie wszyscy rodzice będą zapisywać na kursy tańca w szkołach to czy to nadal będą zajęcia "dodatkowe" ?

Program odzwierciedla potrzeby. Są szkoły gdzie jest basen i rodzice nic nie dopłacają a są szkoły gdzie dopłacasz za basen. Jakoś nie widzę bólu dupy że na co komu basen i z czyich pieniędzy został wybudowany :)

Masz alergie na Kościół i stąd twój ból dupy inaczej się tego nazwać nie da. Istnieje cała masa cały kierunków studiów które nikomu i niczemu nie służą a bulimy za nie wszyscy i jakoś nie widzę tak wielkiego oburzenia jak na fakt kilku lekcji Religii w szkole.
Nie czcigodny kolego. Ja po prostu jestem zwolennikiem płacenia za swoje fanaberie, wszak chcącemu nie dzieje się krzywda. Pragnę tylko byś wraz ze swoimi bachorami oraz swym katabasem, a także z całą bandą żebraków, odjebał się od mojej sakiewki. Szczęść boże. Ps i tak. Uważam, że studia powinny być płatne. Wszystkie.
Awatar użytkownika
Bloodcult

26-11-2019, 17:25

Bardzo chętnie sam se zapłacę. Na tacę i tak rzucam więcej niż z Twoich podatków idzie na religie w szkołach i Fundusze Kościelne. Trza było głosować na Korwina to by każdy miał wszystko za własne. Tak zamiast na Religie w szkole zapłacisz za lekcje pedalstwa u Biedronia :D

Czekam na analogiczny ból dupy o istnienie kierunków typu Archeologia czy Socjologia :) Ciekaw jestem czy nawalisz tyle postów co w tym temacie :)

Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

26-11-2019, 17:29

Bloodcult pisze: Czekam na analogiczny ból dupy o istnienie kierunków typu Archeologia czy Socjologia :)
Z czyjej strony czekasz i dlaczego miałby być analogiczny? Podasz jakiś rozsądny powód?
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-11-2019, 17:32

Lewica nie może sobie pozwolić na uwolnienie systemu edukacji, bo wtedy menadżer żadnej ze szkół nie pozwoli sobie na pedaliadę na lekcjach, natomiast wielu z nich zatrudni katechetów, bo tego będą chciało spore grono klientów czyli rodzice.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

26-11-2019, 17:33

Co to za nowotwór to "uwolnienie systemu edukacji"? Czy edukacja zostałaby uwolniona, gdyby menadżer szkół nie musiał prosić pokornie biskupa, żeby ten łaskawie zezwolił na ograniczenie wymiaru czasowego katoinoktrynacji w placówkach?
Awatar użytkownika
Bloodcult

26-11-2019, 17:35

@WaszJudasz
535 ma ból dupy że musi płacić za lekcje religii w szkołach i pisze a tym z uporem maniaka.
535 nie ma bólu dupy że musi płacić za studiowanie przyszłych bezrobotnych na kierunkach typu Socjologia, Marketing i Zarządzanie czy Gospodarka Przestrzenna...

Śmiem twierdzić że te drugie kosztują trochę więcej a ból dupy jest nieproporcjonalnie mniejszy, czym to wyjaśnić ?

Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

26-11-2019, 17:39

Bloodcult pisze:Śmiem twierdzić że te drugie kosztują trochę więcej
Śmiem twierdzić, że jesteś leniem, któremu nie chce się sprawdzić, jak jest naprawdę.

Sama religia to dla Polski koszt równy prawie 10% wydatków na WSZYSTKIE kierunki na WSZYSTKICH uczelniach wyższych.
ODPOWIEDZ