Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Ostrzezenia/Bany

27-11-2019, 14:30

Bloodcult pisze:To tylko moja reakcja na prostackie wyzwiska i obelgi.
Pokrętna logika prawako-katolika (czytaj - jej brak).
Bloodcult pisze:Ludzi w pracy też wyzywanie ?
"Języka polska być trudna język". Wybacz, musisz się w końcu nauczyć pisać po polsku, bo nic nie rozumiem. :-) Zamiast siedzieć na masterfulu powinieneś w jakiejś podstawówce. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

27-11-2019, 14:39

@nicram
Pisałem na telefonie a autokorekta w nim tak poprawiła :) myślę że praktycznie wszyscy domyślili się z kontekstu o co chodzi, ale rozumiem, chciałeś mi dopiec nawet robiąc z siebie niezbyt lotnego...

@Oferma
Ja nikogo nie wyżywałem i nie obrażałem, może dlatego wymagam tego samego. Jak ktoś się woli przerzucać gnojem to polecam dyskusję na fb.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
COFFIN

27-11-2019, 14:47

Uczciwiej byłoby po prostu odejść. Rozumiem, ze komuś może odpierdolić, nie takie były przypadki (:D), ale w tym momencie wygląda to mniej więcej tak, jakbym się wpierdolił na forum 'lednicy ileś tam' i jeszcze się dziwił, że nie lubio Deicide:/
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

27-11-2019, 15:44

Triceratops pisze:Wezcie juz odbanujcie tego wolfa, bo sie wszaruchy rozplenily

obawiam sie ze wolfina wyłapała dożywotke, tak nas tu kiedyś straszono ze jeszcze jeden wybryk i ban permanentny

oni sprawiają ze ludzie znikają, są żli
Awatar użytkownika
Żułek

27-11-2019, 15:59

Lucek pisze:oni sprawiają ze ludzie znikają, są żli
zabrzmiało jak z archiwum X :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Triceratops

27-11-2019, 16:08

Lucek pisze:

obawiam sie ze wolfina wyłapała dożywotke, tak nas tu kiedyś straszono ze jeszcze jeden wybryk i ban permanentny

Mam nadzieje, ze nie, nie zrobil nic takiego, szczerze mowiac pamietam gorsze akcje za ktore nikomu glos z glowy nie spadl, np podobno ktos tu komus grozil nozem, jeden uzytkownik pisal, ze to pamieta,

Zgnijemy tu z nudow kurwa
woodpecker from space
Awatar użytkownika
nicram

27-11-2019, 16:21

Bloodcult pisze: Ja nikogo nie wyżywałem i nie obrażałem, może dlatego wymagam tego samego. Jak ktoś się woli przerzucać gnojem to polecam dyskusję na fb.
Kłamczuszku. A nie pamiętasz pierdolniętych, świrów, mend itd.? :-) To nie jest wyzywanie? Ciekawa jest twoja moralność. :-)
COFFIN pisze:Uczciwiej byłoby po prostu odejść. Rozumiem, ze komuś może odpierdolić, nie takie były przypadki (:D), ale w tym momencie wygląda to mniej więcej tak, jakbym się wpierdolił na forum 'lednicy ileś tam' i jeszcze się dziwił, że nie lubio Deicide:/
Wielokrotnie było to poruszane, ale no nie dociera do naszego neofity. :-)
Awatar użytkownika
Bloodcult

27-11-2019, 16:46

Kłamczuszkiem to sobie nazywaj swoją matkę. Wszystko co o Tobie napisałem było w kontrze do Twoich prostackich wyzwisk. Sam zacząłeś a teraz palisz głupa. Jak masz problem z werbalną agresją to się lecz.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

27-11-2019, 16:58

Triceratops pisze:
Lucek pisze:

Mam nadzieje, ze nie, nie zrobil nic takiego, szczerze mowiac pamietam gorsze akcje za ktore nikomu glos z glowy nie spadl, np podobno ktos tu komus grozil nozem, jeden uzytkownik pisal, ze to pamieta,

Zgnijemy tu z nudow kurwa

no jak tak teskinsz mocno to raz w tygodniu moge potyrac wszaruchow und Ciebie. zaden problem, nie ma ludzi niezastapionych.
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
nicram

27-11-2019, 17:18

Bloodcult pisze:Kłamczuszkiem to sobie nazywaj swoją matkę.
UUUUUU lecisz matką. Brzydko.
Bloodcult pisze:Wszystko co o Tobie napisałem było w kontrze do Twoich prostackich wyzwisk. Sam zacząłeś a teraz palisz głupa. Jak masz problem z werbalną agresją to się lecz.
Przed chwilą pisałeś, że nie obrażałeś, a teraz twierdzisz, że jak w kontrze to nie obrażanie? Weź dokup sobie mózg, bo myślenie wyraźnie u ciebie szwankuje. Ewentualnie poproś psychiatrę, żeby włączył jakieś psychotropy do leczenia, bo już źle z tobą jest.
535

27-11-2019, 17:22

Bloodcult to taki Wojciech co go załatwili, bo się wpierdalał i dzieci straszył.
Awatar użytkownika
Triceratops

27-11-2019, 17:23

pr0metheus pisze:no jak tak teskinsz mocno to raz w tygodniu moge potyrac wszaruchow und Ciebie. zaden problem, nie ma ludzi niezastapionych.
No wszaruchow mozesz, mnie po co, i tak bedzie wiadomo, ze to ustawka, bo mnie uwielbiasz ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

27-11-2019, 18:06

e tam zaraz uwielbiam, lekkie zauroczenie to jeszcze nie uwielbianie
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

Re: Re:

01-12-2019, 07:45

Triceratops pisze:uwazam, ze wszystko powinno wisiec w sieci. Dzieki temu mozemy czytac sobie stare odezwy Blackmailera z Vox Malignum1 wywiady z Oriasem na Mhouse czy inne akcje z Cold Winter gdzie aktywnie udzial sie np Maniek z Bagien ;)
Zainspirowałeś mnie i znalazłem sobie temat o debiucie ANIMA DAMNATA sprzed 15 lat. Wzruszyłem się lekko. Dziękuję.

W ogóle jakiś nostalgiczny i sedymentalny jestem ostatnio. Kilka tygodni temu zamówiłem na Allegro dwa numery Metal Hammera z '94 roku, które sam pod koniec lat 90-tych wyrzuciłem do kosza. Czytam, wdycham kurz i próbuję opanować drżenie Obrazek.

Aż z tego wszystkiego kupiłem sobie czwarty egzemplarz trójki szwabów z ATROCITY.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Triceratops

01-12-2019, 12:07

Inspiracja to chyba najciekawsza funkcja tego forum, bo te przepychanki talibow juz sa nieco nuzace. Przypominam ci Manius, ze istnieja jeszcze miejsca z tamtych wesolych czasow, gdzie wciaz posiadasz konto ;) Pamietam, ze 15 lat temu napisales, ze kminisz miedziaki na najnowsza plyte Incantation "Decimate Christendom" i do dzisiaj nie napisales czy je wykminiles ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

02-12-2019, 00:35

Wykminiłem, a jakże. :) Takoż na "Primordial Domination", "Vanquish in Vengeance" oraz "Dirges of Elysium". Tylko jeszcze nie wykminiłem dość czasu, żeby tę ostatnią wyjąć z folii.
Awatar użytkownika
Triceratops

02-12-2019, 08:22

Spokojnie, masz czas ;) Wazne zeby sie nie zamienic w tego konsumenta z piosenki kultu, ktory je aby jesc i kupuje torby plyt co zakupy. W takim razie uspokoje chlopakow, ze wykminiles te miedziaki, bo od 15 lat nie wiedza i czasami dopytuja ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Skaut

02-12-2019, 23:17

no i tyle lat musiało minąć, aby każdy mógł przyznać rację Mańkowi o Arcturus :D
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
hcpig

03-12-2019, 04:39

Arcturus od Maskarady do Luster jest niezmiennie niszczący, po prostu odpadli sezonowcy.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

Re:

03-12-2019, 05:32

Skaut pisze:no i tyle lat musiało minąć, aby każdy mógł przyznać rację Mańkowi o Arcturus :D
Teraz ja powinienem o nich zmienić zdanie. Muszę przysiąść. ; )
Triceratops pisze:uspokoje chlopakow, ze wykminiles te miedziaki, bo od 15 lat nie wiedza i czasami dopytuja ;)
Tak się zastanawiam - czy chodzi może o forum Infinite Discharge? : )
ODPOWIEDZ