Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Po prawie 20 latach posuchy nareszcie wychodzi jakaś normalna gra fps:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Yare Yare Daze
- brb
- postuje jak opętany!
Zdecydowanie nie pozerze.hcpig pisze:Po prawie 20 latach posuchy nareszcie wychodzi jakaś normalna gra fps:
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
https://www.gamesradar.com/best-fps-games/
Tu jest parę dobrych tytułów, nawet z punktu widzenia tradycjonalisty.
Tu jest parę dobrych tytułów, nawet z punktu widzenia tradycjonalisty.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Bzdury pan gadasz. Weź sie cofnij do trony 57 tego topicu,poczytaj, odpal Amid Evil i poczuj moc.hcpig pisze:Po prawie 20 latach posuchy nareszcie wychodzi jakaś normalna gra fps:
[youtube][/youtube]
- Mental
Amid evil, dusk, ion fury - masz trzy gry w przeciągu roku.tomaszm pisze:Bzdury pan gadasz. Weź sie cofnij do trony 57 tego topicu,poczytaj, odpal Amid Evil i poczuj moc.hcpig pisze:Po prawie 20 latach posuchy nareszcie wychodzi jakaś normalna gra fps:
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 23-11-2019, 19:30 przez Mental, łącznie zmieniany 1 raz.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- hcpig
Zapomniałem o Ion Maiden ale to są świeże rzeczy a przez tyle lat była posucha, nawet jeżeli fps były dobre to albo obiegały od pecetowej formy (Bulletstorm) albo udawały klasyki bardzo powierzchownie (Serious Sam, Painkiller).
Na takie coś jak W:AoR czekałem przez wieki.
Na takie coś jak W:AoR czekałem przez wieki.
Yare Yare Daze
-
- zaczyna szaleć
Raczej zostanie xbox one s 1tb z dwoma padami i fifa 20 za 1180. Ma bluray, to.duzy plus. PS ma lepsze gry, ale jest i drozszy. Nie bede tak czesto napierniczal, pewnie bedzie konsola stala i sie kurzyla, wiec po co wydawac 1500 plus ze 200 za pada i 200 za gre?maciek z klanu pisze:Tylko PS4. Probodradzam, szkoda kasy. Switch fajny jako handheld i ma kilka fajnych tytułów ale mocno pod dzieci. Kupuj PS4, do tego Mortal Kombat 11 i gramy jak popierdoleni.Ketler pisze:Zbliżają się święta, prezenty, itd. Czas na prezent dla mnie. Rozglądam sie za konsolą do gry. Wyboru wielkiego nie ma. Fundusz okolo 1200 PLN. XBOX one s, PS4 slim czy Switch. Chodzi zeby fajnie sie pobawić w dwie osoby, nie wydawać po 300 zl za jeden tytul, i moc poogladac filmy na blu ray( cicha praca odtwarzacza wskazana). Do tej pory mialem pegazusa :), xbox 360 przez chwile i ps4 pro z jedna gra i jednym padem na jeszcze krótszą chwile. Jakies przemyslenia?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
- zaczyna szaleć
Raczej zostanie xbox one s 1tb z dwoma padami i fifa 20 za 1180. Ma bluray, to.duzy plus. PS ma lepsze gry, ale jest i drozszy. Nie bede tak czesto napierniczal, pewnie bedzie konsola stala i sie kurzyla, wiec po co wydawac 1500 plus ze 200 za pada i 200 za gre?maciek z klanu pisze:Tylko PS4. Probodradzam, szkoda kasy. Switch fajny jako handheld i ma kilka fajnych tytułów ale mocno pod dzieci. Kupuj PS4, do tego Mortal Kombat 11 i gramy jak popierdoleni.Ketler pisze:Zbliżają się święta, prezenty, itd. Czas na prezent dla mnie. Rozglądam sie za konsolą do gry. Wyboru wielkiego nie ma. Fundusz okolo 1200 PLN. XBOX one s, PS4 slim czy Switch. Chodzi zeby fajnie sie pobawić w dwie osoby, nie wydawać po 300 zl za jeden tytul, i moc poogladac filmy na blu ray( cicha praca odtwarzacza wskazana). Do tej pory mialem pegazusa :), xbox 360 przez chwile i ps4 pro z jedna gra i jednym padem na jeszcze krótszą chwile. Jakies przemyslenia?
- TheDude
Nareszcie upolowałem szalony fume ultra greatsword w Dark Souls 3. Jeden/dwa ciosy i prawie każdy przeciwnik robi pa pa. Miazga :)

- maciek z klanu
Teraz PS4 możesz kupić poniżej 800zl nowyKetler pisze:Raczej zostanie xbox one s 1tb z dwoma padami i fifa 20 za 1180. Ma bluray, to.duzy plus. PS ma lepsze gry, ale jest i drozszy. Nie bede tak czesto napierniczal, pewnie bedzie konsola stala i sie kurzyla, wiec po co wydawac 1500 plus ze 200 za pada i 200 za gre?maciek z klanu pisze:Tylko PS4. Probodradzam, szkoda kasy. Switch fajny jako handheld i ma kilka fajnych tytułów ale mocno pod dzieci. Kupuj PS4, do tego Mortal Kombat 11 i gramy jak popierdoleni.Ketler pisze:Zbliżają się święta, prezenty, itd. Czas na prezent dla mnie. Rozglądam sie za konsolą do gry. Wyboru wielkiego nie ma. Fundusz okolo 1200 PLN. XBOX one s, PS4 slim czy Switch. Chodzi zeby fajnie sie pobawić w dwie osoby, nie wydawać po 300 zl za jeden tytul, i moc poogladac filmy na blu ray( cicha praca odtwarzacza wskazana). Do tej pory mialem pegazusa :), xbox 360 przez chwile i ps4 pro z jedna gra i jednym padem na jeszcze krótszą chwile. Jakies przemyslenia?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- vicek
- zahartowany metalizator
Jebać Sindel , jej historia ??? co to kurwa ma być
Gram dalej w to , wyszedł zajebisty update ... gra jest bardziej dopracowana od mkt
[youtube][/youtube]
Gram dalej w to , wyszedł zajebisty update ... gra jest bardziej dopracowana od mkt
[youtube][/youtube]
- hcpig
Ending jest doskonały ale sama postać tzn jej implementacja to porażka - coś jak sindelowaty skin Cetrion nałożony na model 'male wrestler'. A do Spawna jeszcze 4 miesiące.vicek pisze:Jebać Sindel , jej historia ??? co to kurwa ma być
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
O kurwa, zajebiste, dre to.vicek pisze:Jebać Sindel , jej historia ??? co to kurwa ma być
[youtube][/youtube]
Ocb z ta Sindel??
woodpecker from space
- maciek z klanu
Sama postać bardzo dobra. Dużo mixupow gór doła, ciągła zgadywanka. Do tego bardzo długi podbrodkowy, bardzo duży zasięg. Jedna z najmocniejszych postaci.hcpig pisze:Ending jest doskonały ale sama postać tzn jej implementacja to porażka - coś jak sindelowaty skin Cetrion nałożony na model 'male wrestler'. A do Spawna jeszcze 4 miesiące.vicek pisze:Jebać Sindel , jej historia ??? co to kurwa ma być
- vicek
- zahartowany metalizator
Z Sindel biega o to że popierdolili jej historie , wysrali na nią SJW ideologie .Triceratops pisze:O kurwa, zajebiste, dre to.vicek pisze:Jebać Sindel , jej historia ??? co to kurwa ma być
[youtube][/youtube]
Ocb z ta Sindel??
- Headcrab
- Kontakt:
Warto brać EA Access na PS4? Niby dużo gier za dobrą cenę, ale pełno tam tytułów mających słabe opinie. Jest tam coś wartego uwagi? Z gier dostępnych w abonamencie mam już Fife i dojdzie zaraz Titanfall 2 z plusa.
Kod: Zaznacz cały
Anthem
Battlefield 1
Battlefield 4
Battlefield 5
Battlefield Hardline
Burnout Paradise Remastered
Dragon Age: Inquisition
Fe
FIFA 15
FIFA 16
FIFA 17
FIFA 18
FIFA 19
Madden NFL 15
Madden NFL 16
Madden NFL 17
Madden NFL 18
Madden NFL 19
Madden NFL 25
Mass Effect: Andromeda
Mirror's Edge Catalyst
NBA Live 15
NBA Live 16
NBA Live 18
NBA Live 19
Need for Speed
Need for Speed Payback
Need for Speed Rivals
NHL 16
NHL 17
NHL 18
NHL 19
Peggle 2
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
Rory McIlroy PGA Tour
The Sims 4
Star Wars Battlefront
Star Wars Battlefront 2
Titanfall 2
UFC
UFC 2
UFC 3
Unravel
Unravel Two
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Bień
- postuje jak opętany!
Masz titanfall 2 masz wszystko.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
vicek pisze:
Z Sindel biega o to że popierdolili jej historie , wysrali na nią SJW ideologie .

musiałem ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- maciek z klanu
NieHeadcrab pisze:Warto brać EA Access na PS4? Niby dużo gier za dobrą cenę, ale pełno tam tytułów mających słabe opinie. Jest tam coś wartego uwagi? Z gier dostępnych w abonamencie mam już Fife i dojdzie zaraz Titanfall 2 z plusa.
Kod: Zaznacz cały
Anthem Battlefield 1 Battlefield 4 Battlefield 5 Battlefield Hardline Burnout Paradise Remastered Dragon Age: Inquisition Fe FIFA 15 FIFA 16 FIFA 17 FIFA 18 FIFA 19 Madden NFL 15 Madden NFL 16 Madden NFL 17 Madden NFL 18 Madden NFL 19 Madden NFL 25 Mass Effect: Andromeda Mirror's Edge Catalyst NBA Live 15 NBA Live 16 NBA Live 18 NBA Live 19 Need for Speed Need for Speed Payback Need for Speed Rivals NHL 16 NHL 17 NHL 18 NHL 19 Peggle 2 Plants vs. Zombies: Garden Warfare Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 Rory McIlroy PGA Tour The Sims 4 Star Wars Battlefront Star Wars Battlefront 2 Titanfall 2 UFC UFC 2 UFC 3 Unravel Unravel Two
- TheDude