Dostanie jak w żury zasiądą pawłowicz i piotrowicz. a Banaś zostanie przewodniczącym komisji Noblowskiej. W dodatku zweryfikuje poprzednie Noble.Bohdan pisze:bo Ziemkiewicz nie dostał :(
['] Place me into the book of death... [']
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ['] Place me into the book of death... [']
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Adam Słodowy teraz chyba pewne
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
zrobil to samnicram pisze:Adam Słodowy nie żyje
woodpecker from space
- TheDude
^ Mój dziadek miał jego książkę. Parę razy próbowałem zrobić jakieś dziwne zabawki według instrukcji zawartych w tej książce. Z chuja to nie chciało działać. RIP
- vicek
- zahartowany metalizator
Nicram jesteś żydem ??? :Dnicram pisze:Widzę ostry ból dup prawaków odnośnie Nobla dla Tokarczuk. To dobrze. :-)
Adam Słodowy nie żyje. Tym razem info potwierdzone przez żonę.
-
Raczej Ukraińcem i - zgodnie z poglądami Tokarczukowej - czuje się skolonizowany przez RP.vicek pisze:Nicram jesteś żydem ??? :Dnicram pisze:Widzę ostry ból dup prawaków odnośnie Nobla dla Tokarczuk. To dobrze. :-)
Adam Słodowy nie żyje. Tym razem info potwierdzone przez żonę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- maciek z klanu
Co ty pierdolisz?
- TheDude
Od ładnych paru lat Nobel to chuja warta nagroda, podobnie jak Oscar. Jebać i chuj. Można się rozejść :)
-
Nie znasz tematu to nie zabieraj głosu.maciek z klanu pisze:Co ty pierdolisz?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- maciek z klanu
Akurat coś tam znam, a forum jest po to żeby dyskutować. Już kurwa zluzuj trochę, bo niepotrzebne tutaj nikomu reżimowe podejście do tematu. Już słabo się robi, że wszędzie widzisz skolonizowanych Ukraińców, marksistów i inne czerwone ścierwo. Masz obsesję na tym punkcie. Serio zwał se konia. Ulży. Nie musisz tak mocno epatować swoją prawicyjnoscia. Po co? Serio nie masz nic ciekawego oprócz tego bełkotu do powiedzenia? Przecież masz mega pojęcie o muzyce, myślę że umysł też otwarty, a robisz siebie zakuty prawicowym gównem łeb.Pacjent pisze:Nie znasz tematu to nie zabieraj głosu.maciek z klanu pisze:Co ty pierdolisz?
- maciek z klanu
Aha i żeby była jasność to popieram prawicowe myślenie, ale kurwa mam normalne życie i polityka jest w nim na poziomie odbytnicy
-
Przecież tu nie chodzi o politykę, Ukraińców itd. Sam spiąłeś pośladki i wydąłeś policzki, wbijając niepotrzebnie w cudzą dyskusję, pełną ironii i wiadomych osobistych wycieczek.maciek z klanu pisze:Akurat coś tam znam, a forum jest po to żeby dyskutować. Już kurwa zluzuj trochę, bo niepotrzebne tutaj nikomu reżimowe podejście do tematu. Już słabo się robi, że wszędzie widzisz skolonizowanych Ukraińców, marksistów i inne czerwone ścierwo. Masz obsesję na tym punkcie. Serio zwał se konia. Ulży. Nie musisz tak mocno epatować swoją prawicyjnoscia. Po co? Serio nie masz nic ciekawego oprócz tego bełkotu do powiedzenia? Przecież masz mega pojęcie o muzyce, myślę że umysł też otwarty, a robisz siebie zakuty prawicowym gównem łeb.Pacjent pisze:Nie znasz tematu to nie zabieraj głosu.maciek z klanu pisze:Co ty pierdolisz?
- Medard
Chyba wszystkie artystyczne nagrody przydzielane są przez kółka wzajemnej adoracji i trzeba nagrodzić "zasłużonych" dla sprawy. Nobel to duża kasa, więc jest o niej głośno.TheDude pisze:Od ładnych paru lat Nobel to chuja warta nagroda, podobnie jak Oscar. Jebać i chuj. Można się rozejść :)
Nawet nagrody z nauk ścisłych bywają komentowane, były przypadki, że profesor dostał nobla, a jego asystent, który zrobił większość pracy już nie. Albo jedna grupa osób dostała, a naukowcy z innej, którzy wnieśli do tematu tyle samo już nie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
Historie nagrod Nobla i innych to czesto materialy na ciekawe kryminaly jak np w wypadku odrywczyni receptorow opioidowych w mozgu Candace Pert i jej mentora Solomona F. Snydera, ktory finalnie dostal nagrode Laskera za cos, czego nie odkryl, albo najbadziej znany przypadek gdzie James Watson i Francis Crick wlamali sie pod nieobecnosc Rosalinde Franklin do jej laboratorium i odkryli, ze ona juz znala postac podwojnej helisy. Oczywiscie opublikowali to jako swoje odkrycie. Prawdopodobnie, jak twierdza rozne zrodla kobita dostala depresji i raka z tego powodu.
woodpecker from space
Mnie to nie dziwi. W tamtych czasach kontrola jakości praktycznie nie istniała. Na rynek trafiały fabrycznie nowe, ale nie działające produkty. Książka też mogła być wybrakowana.TheDude pisze:^ Mój dziadek miał jego książkę. Parę razy próbowałem zrobić jakieś dziwne zabawki według instrukcji zawartych w tej książce. Z chuja to nie chciało działać. RIP
- Medard
Zmarła raczej przez przyjmowanie zbyt dużych dawek naświetlania, z tego co pamiętam, bo stosowała metody rentgenowskie i spędzała wiele godzin w laboratorium.Triceratops pisze:Historie nagrod Nobla i innych to czesto materialy na ciekawe kryminaly jak np w wypadku odrywczyni receptorow opioidowych w mozgu Candace Pert i jej mentora Solomona F. Snydera, ktory finalnie dostal nagrode Laskera za cos, czego nie odkryl, albo najbadziej znany przypadek gdzie James Watson i Francis Crick wlamali sie pod nieobecnosc Rosalinde Franklin do jej laboratorium i odkryli, ze ona juz znala postac podwojnej helisy. Oczywiscie opublikowali to jako swoje odkrycie. Prawdopodobnie, jak twierdza rozne zrodla kobita dostala depresji i raka z tego powodu.
Bo jak prowadzi się badania naukowe trzeba publikować odkrycia, wtedy można udowodnić do nich prawo. Chociaż gość od lasera, nie dostał nobla, ale miał oświadczenie notarialne i wygrał w sądzie prawa do patentów.
- Triceratops
Tak nieco wspominkowo, dzisiaj mija 20 lat. Pamietam to jak dzis. Szkoda goscia w sumie choc nie wiadomo jak by sie dzis odnalazl w tym nieco zjebanym swiecie muzycznych recenzji itp.
https://muzyka.interia.pl/artykuly/news ... Id,4223889" onclick="window.open(this.href);return false;
https://muzyka.interia.pl/artykuly/news ... Id,4223889" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Medard
Był mocno zjebany, duże problemy osobowościowe, wystarczy film o beksińskich obejrzeć. Czytałem trochę jego recenzje i uważam za przeciętne, chociaż miał duże obeznanie w muzyce.Triceratops pisze:Tak nieco wspominkowo, dzisiaj mija 20 lat. Pamietam to jak dzis. Szkoda goscia w sumie choc nie wiadomo jak by sie dzis odnalazl w tym nieco zjebanym swiecie muzycznych recenzji itp.
W tamtych czasach ojciec mu załatwiał płyty z Zachodu, więc był na bieżąco.
To i dobry gust, to były jego główne pozytywy. Wymagał leczenia chłop.
Weź tylko pod uwagę, że mógł się zamknąć w pokoju i siedzieć z tymi płytami. On jednak miał misję oraz talent i pierdolenie o "jedynych przewagach", jest bardzo niesprawiedliwe. Co do leczenia. Znajdź mi kogoś, kto leczenia nie wymaga.
- Triceratops
Przeciez ten film to kompletne gowno bez zwiazku z rzeczywistoscia, no jezeli na podstawie tego wyciagasz wnioski to gratuluje.Medard pisze: Był mocno zjebany, duże problemy osobowościowe, wystarczy film o beksińskich obejrzeć.
A wymagal nie leczenia tylko baby.
woodpecker from space