Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ostrzezenia/Bany
no ba ;)
ale ja w kwestii formalnej - czy bany posciagane? swieta ida, trzeba sie milowac, Jezus tak kazal, i Franciszek, zeby milosc, pokoj i ekologia zapanowaly
ale ja w kwestii formalnej - czy bany posciagane? swieta ida, trzeba sie milowac, Jezus tak kazal, i Franciszek, zeby milosc, pokoj i ekologia zapanowaly
woodpecker from space
- nicram
Jeżeli chodzi o nauki Jezusa i Franciszka to na widły i do pieca.
all the monsters will break your heart
- Triceratops
-
Zapomniałeś o jednym - to forum muzyki satanistycznej, więc przebaczenia nie będzie. Haisa l ku wojnie!Triceratops pisze:no ba ;)
-
Dokładnie, np. w kwestii kary śmierci i wypieprzania siłą ze świątyni niektórych osobników.Triceratops pisze:nauki Jezusa i Franka stoja w sprzecznosci
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
po raz kolejny moje posty tym razem z tematu ['] Place me into the book of death... ['] zostały usunięte pomimo iż nie zawierały zadnych wulgaryzmów.Żeby było kurwa jasne nie chodzi tu o moje posty tylko nagminne łamanie prawa do swobodnej wypowiedzi.Posty dotyczyły luzno niedojebanych i żałosnych zachowań uzytkownika określającego sie jako swiat bez końca, cipa ta cały czas skarży sie i donosi na kazdy niepochlebny mu post odnośnie jego upośledzonych i niegodnych zachowań.Oczywiście nie przyznaje sie ze donosi po raz kolejny bo wyszedł by na skończonego idiote którym i tak jest od urodzenia.Wnoisek kurwa z tego taki ze mamy to łykać bez szemrania i sie nie odzywać bo pigmej ma chody u administracji i najprawdopodobniej jakiś admin jest jego narzeczonym.Jest to kpina z wolności wypowiedzi, łamanie podstawowych praw , nie wiem czy w ogóle zwracać sie do takiej administracji z czymkolwiek bo wiadomo jaka bedzie odpowiedz, "moja miedza i chuj, karkas mym narzeczonym, sie nie podoba to wypierdalaj"
Pytam co na takie tratowanie użytkowników pozostali forumowicze, pasi wam to ?? bo nie zauważyłem zeby ktoś krytykował kiedykolwiek takie spierdolone zachowania, a sytuacja taka ma miejsce nie po raz pierwszy
Pytam co na takie tratowanie użytkowników pozostali forumowicze, pasi wam to ?? bo nie zauważyłem zeby ktoś krytykował kiedykolwiek takie spierdolone zachowania, a sytuacja taka ma miejsce nie po raz pierwszy
- nicram
Nie pasi mi to, zwłaszcza, że nic takiego złego Lucek nie wypisuje. Wręcz widzę ogromną poprawę w stosunku do tego co było kiedyś. :-)
all the monsters will break your heart
- Headcrab
- Kontakt:
Co użytkownik Świat bez końca robił poza swoim tematem? Po tym jak przyczynił się do czystek na forum, obiecał że będzie siedział tylko tam.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Rumburak
Nieskrępowaną wolność wypowiedzi na tym forum mają tylko katole i kryptogeje!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
W kilku tematach już pisałem że takie kasowanie części postów to jest debilizm. Żałosna praktyka. Śmieszy to że żaden z adminów się nie przyznaje za bardzo, a antywnosc ich na forum jest prawie zerowa.Lucek pisze:po raz kolejny moje posty tym razem z tematu ['] Place me into the book of death... ['] zostały usunięte pomimo iż nie zawierały zadnych wulgaryzmów.Żeby było kurwa jasne nie chodzi tu o moje posty tylko nagminne łamanie prawa do swobodnej wypowiedzi.Posty dotyczyły luzno niedojebanych i żałosnych zachowań uzytkownika określającego sie jako swiat bez końca, cipa ta cały czas skarży sie i donosi na kazdy niepochlebny mu post odnośnie jego upośledzonych i niegodnych zachowań.Oczywiście nie przyznaje sie ze donosi po raz kolejny bo wyszedł by na skończonego idiote którym i tak jest od urodzenia.Wnoisek kurwa z tego taki ze mamy to łykać bez szemrania i sie nie odzywać bo pigmej ma chody u administracji i najprawdopodobniej jakiś admin jest jego narzeczonym.Jest to kpina z wolności wypowiedzi, łamanie podstawowych praw , nie wiem czy w ogóle zwracać sie do takiej administracji z czymkolwiek bo wiadomo jaka bedzie odpowiedz, "moja miedza i chuj, karkas mym narzeczonym, sie nie podoba to wypierdalaj"
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rasowy masterfulowicz
kiedys w zasadzie nie kasowano w ogole postow, nawet te bluzgi zostawaly. To byl taki folklor tego forum. Pojebalo kogos zdrowo, ze to usuwa. Ale przewaznie tak jest, ze do wszelkiej masci moderacji pchaja sie ci z wieksza iloscia chromosomow niz reszta i mniejsza iloscia cm miedzy nogami.
KVLT lizania CZASZKI
- Sybir
Czy jest szansa, żeby Krzysztof Loża dostał perma? Vox populi, vox Dei ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- COFFIN
- Medard
Re:
Wystarczy z drabikowskim zamknąć w izolatce.Skaut pisze:najlepiej na cały internet :)Sybir pisze:Czy jest szansa, żeby Krzysztof Loża dostał perma? Vox populi, vox Dei ;)
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Wasyl
A kolega doktór nie gmera nic jakimś lancetem czy skalpelem? :)Sybir pisze:Czy jest szansa, żeby Krzysztof Loża dostał perma? Vox populi, vox Dei ;)
- Sybir
Co najwyżej mogę coś wyciąć tu czy tam. Reszta w rękach adminów.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Loza doklada % ze skladek czlonkowskich na Mastarfula.Sybir pisze:Czy jest szansa, żeby Krzysztof Loża dostał perma? Vox populi, vox Dei ;)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
Najprzewielebniejszy pisze:Loza doklada % ze skladek czlonkowskich na Mastarfula.Sybir pisze:Czy jest szansa, żeby Krzysztof Loża dostał perma? Vox populi, vox Dei ;)
Mistrzowie dywersji. Szach mat.
- Sybir
Czyli pozostaje chamska wycinka. Roger that!