Morbid Angel - Najlepsza płyta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: Najlepsza płyta Morbid Angel
Jest ok, ale rozpierdalają mnie tylko wymienione. Oczywiście jako całość to bardzo dobry album, wyraźnie na minus odstaje tylko "Bleed for the Devil", choć rozumiem, że taką petardą pod koniec lat 80. chcieli pokazać jak bardzo potrafią się rozpędzić. Nawet ten utwór trzyma wysoki poziom, ale jakoś nigdy mną nie zawładnął.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mną "Altars.." jakoś nigdy nie zawładnęło, owszem podoba mi się, ale nie jestem przed tą płytą na kolanach. "Blessed..." to już jednak zupełnie inna historia, inny materiał - po prostu jest o wiele lepsza.
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Dla mnie najlepsza to "Covenant" i na nią oddałem głos.
Od tej płyty zacząłem słuchać Morbid'ów, i to na niej jest genialny "God Of Emptiness" i zajebisty "Angel Of Disease".
Ciut niżej stawiam "Altars...". Reszta w sumie na podobnym poziomie, ze wskazaniem na "BATS". Jedynie "Heretic" odstaje in minus. Nowej jeszcze nie słyszałem.
Od tej płyty zacząłem słuchać Morbid'ów, i to na niej jest genialny "God Of Emptiness" i zajebisty "Angel Of Disease".
Ciut niżej stawiam "Altars...". Reszta w sumie na podobnym poziomie, ze wskazaniem na "BATS". Jedynie "Heretic" odstaje in minus. Nowej jeszcze nie słyszałem.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
uwielbiam ten kawałek.Gore_Obsessed pisze:Jest ok, ale rozpierdalają mnie tylko wymienione. Oczywiście jako całość to bardzo dobry album, wyraźnie na minus odstaje tylko "Bleed for the Devil", choć rozumiem, że taką petardą pod koniec lat 80. chcieli pokazać jak bardzo potrafią się rozpędzić. Nawet ten utwór trzyma wysoki poziom, ale jakoś nigdy mną nie zawładnął.
- Block69
Standardowo mój głos na debiut, bo Maze Of Torment mie rozdupca jak nic inkszego.
PENIS METAL
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Głos oddałem na "Blessed Are The Sick", bo to dla mnie płyta NAJ pod każdym względem.
- Gore_Obsessed
Chciałem tylko zaznaczyć, że cały czas nie skreślam tego zespołu. Nie zdziwiłbym się gdyby mimo wszystko za jakiś czas trafili celnie.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- w mackach Zła
jedna z tych kapel gdzie naprawdę trudno jest oddać głos na ten jeden najlepszy, dla mnie na pewno jedna z płyt z D. Vincentem
- Headcrab
- Kontakt:
Illud Divinum Insanus ma 6% głosów, a najnowsza 0%. Jednak nie jest prawdą, że MA wrócił na właściwe tory.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Może już nikt tak zwyczajnie nie pamięta tego wątku? Poza tym, głos można oddać tylko raz.
- COFFIN
Może to kwestia tego, że jej nie ma w ankiecie?:DHeadcrab pisze:Illud Divinum Insanus ma 6% głosów, a najnowsza 0%.
'Come the Blessed Madness'
-
- postuje jak opętany!
COFFIN pisze:Może to kwestia tego, że jej nie ma w ankiecie?:DHeadcrab pisze:Illud Divinum Insanus ma 6% głosów, a najnowsza 0%.
:D
- Headcrab
- Kontakt:
Co nie zmienia faktu, że nikt na nią nie głosował.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- vicek
najlepszy jest debiut (Abominations of Desolation i Altars ale ta pierwsza ma lepszy sound , szczególnie bębnów i wokale ) i formulas ... Nowa płyta też bdb .
- Self
- rasowy masterfulowicz
No kto by pomyślał, że w 2011 nikt na Kingdoms Disdained nie zagłosował, skandal!
- Headcrab
- Kontakt:
Drone by tak potrafił, coś wspominał że może podróżować w czasie by obiektywnie oceniać płyty.
- mad
Hm, z perspektywy 8 lat chyba jednak B>A. Inne literki raczej nie wchodzą w grę.mad pisze:A=B, ale skoro jeden głos, to jednak A. Kłania się sentyment.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
"Blessed...' był "od zawsze" moim number one w temacie Morbid Angel, ale zauważyłem, że od paru lat najczęściej i najchętniej wracam jednak do "Altars of Madness", więc głos na ten epokowy album.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Sybir
Wahałem się pomiędzy AoM a FFttF - ostatecznie głos na debiut.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin