Sylwester
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Sylwester
a na forum się chyba nic nie zmieni w nowym roku:) najebany 535 wklejający filmiki i gadający z samym sobą :)
pomyślności :)
pomyślności :)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
poklikash?????Jenny pisze:Wszystkim obecnym wszystkiego najlepszego w nowym roku 2016. Oby był (dużo!) lepszy niż 2015. Dużo głośnej muzyki, fajnych koncertów, spełnionych marzeń i samych radosnych niespodzianek ;-)
Nowy użytkownik (no, baba) melduje się niniejszym na forum ;-)
nadal czekam za odp, to wazne

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Chyba ją wystraszyliście : (manieczki pisze:poklikash?????Jenny pisze:Wszystkim obecnym wszystkiego najlepszego w nowym roku 2016. Oby był (dużo!) lepszy niż 2015. Dużo głośnej muzyki, fajnych koncertów, spełnionych marzeń i samych radosnych niespodzianek ;-)
Nowy użytkownik (no, baba) melduje się niniejszym na forum ;-)
nadal czekam za odp, to wazne
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
teraz zauwazylem
i dalejHeretyk pisze:a na forum się chyba nic nie zmieni w nowym roku:) najebany 535 wklejający filmiki i gadający z samym sobą :)
:D535 pisze:Najważniejsze jest zdrowie, no i żeby w sakiewce wszystko się zgadzało.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
Życzyłbym sobie w tym dniu jakiejś ulewy z wiatrem (oczywiście bez przesady), co zneutralizuje zapędy fanatyków fajerwerków, darcia mordy na ulicy itp. incydentów.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- TheDude
^ Słuszna idea. Również nienawidzę petard (chyba, że jestem już mocno znieczulony, wtedy mi wszystko jedno) :)
- Żułek
Pacjent pisze:Życzyłbym sobie w tym dniu jakiejś ulewy z wiatrem (oczywiście bez przesady), co zneutralizuje zapędy fanatyków fajerwerków, darcia mordy na ulicy itp. incydentów.

fajerwerki tak, petardy nie, chociaż to zawsze miło posłuchać że jakiś idiota stracił kilka palców :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie pamiętam już od ilu lat spędzam tę noc smacznie śpiąc. Czego i innym życzę.
- nicram
Ja już tak od 8-10 lat. Myślę, że nie ma lepszego sposobu. :-)ramonoth pisze:Nie pamiętam już od ilu lat spędzam tę noc smacznie śpiąc. Czego i innym życzę.
all the monsters will break your heart
- TheDude
Odkąd pamiętam to w sylwestra chlałem, abstrakcyjnie tańczyłem albo uprawiałem ryzykowny seks z również pijanymi dziewczętami a potem umierałem na drugi dzień, ale znudziło mi się i postaram się pozostać w trzeźwości w tę wyjątkową noc. Zaoszczędzone siły i pieniądze spożytkuję w kulturalny sposób i kupię sobie jakąś ciekawą książkie :)
- Maro
- weteran forumowych bitew
Brawo Ty
- Hatefire
PopieramPacjent pisze:Życzyłbym sobie w tym dniu jakiejś ulewy z wiatrem (oczywiście bez przesady), co zneutralizuje zapędy fanatyków fajerwerków, darcia mordy na ulicy itp. incydentów.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
-
Dosiego ro ( c ) ku barbarzyńcy, piewcy death metalowej zagłady, wielbiciele obsranych na grindową modłę majtek i wielbicieli black metalowej czerni, czerniejszej od samego środka dupy mieszkańca Kongo. Oby Wam się, cokolwiek to znaczy. Hailsa!
-
Hatefire pisze:PopieramPacjent pisze:Życzyłbym sobie w tym dniu jakiejś ulewy z wiatrem (oczywiście bez przesady), co zneutralizuje zapędy fanatyków fajerwerków, darcia mordy na ulicy itp. incydentów.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Siedzę tu z grupą znajomych i włączony jest telewizor. Prawdopodobnie mam raka. Pozdrawiam was wszystkich serdecznym palcem.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Sylwester na Masterfulu, cóż lepszego! Ale to dlatego, że za parę godzin lecimy stąd w troszkę cieplejsze miejsce. Obyście w 2020 skończyli wszystko to, co zaplanowaliście na 2019;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Sybir
[youtube][/youtube]
Nieśmiertelny, sylwestrowo-noworoczny klasyk.
Nieśmiertelny, sylwestrowo-noworoczny klasyk.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz