Dwójka tez niekoniecznie.Żułek pisze:widze że tu mnie jeszcze nie było ;)
wczoraj nabyłem właśnie debiut wraz z demówkami czyli właściwie wszystko co najlepsze od tej kapeli ;)
dwójka jest spoko, reszta nie koniecznie :P
SENTENCED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: SENTENCED
- __________
- zaczyna szaleć
niełatwo się nie zgodzićultravox pisze:Dwójka tez niekoniecznie.Żułek pisze:widze że tu mnie jeszcze nie było ;)
wczoraj nabyłem właśnie debiut wraz z demówkami czyli właściwie wszystko co najlepsze od tej kapeli ;)
До свидания Mother Fuckers
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Kurwa co za zjeby :D niekoniecznie to mózgi macie
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dwójka to jedno z największych dzieł melodyjnego death metalu, więc koniecznie.ultravox pisze:Dwójka tez niekoniecznie.Żułek pisze:widze że tu mnie jeszcze nie było ;)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
z bibliotekarskiej precyzyjności postawiłbym bardziej na określenie "jedno z największych dzieł mariażu death z heavy metalem"
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
-
- w mackach Zła
Właśnie sobie Amok odpaliłem. Zacna płyta!
- Żułek
hcpig pisze:Serio kogoś nie niszczy 'Amok'? Przecież to jest absolut.
Elhaz_77 pisze:Właśnie sobie Amok odpaliłem. Zacna płyta!

;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- nicram
Mnie nie niszczy. Szczerze nienawidzę tej sraczki. O czym już chyba parę lat temu w tym temacie pisałem.hcpig pisze:Serio kogoś nie niszczy 'Amok'? Przecież to jest absolut.
all the monsters will break your heart
-
- weteran forumowych bitew
Również nie pojmuje zachwytów na tą płytą.nicram pisze:Mnie nie niszczy. Szczerze nienawidzę tej sraczki. O czym już chyba parę lat temu w tym temacie pisałem.hcpig pisze:Serio kogoś nie niszczy 'Amok'? Przecież to jest absolut.
- Żułek
mam takie luźne skojarzenie, nie wiem czy do końca słuszne
włączyłem sobie na chwile trójke Carcass aby coś sprawdzić i wyszło mi że dwójka Sentenced to taka kwadratowa trójka Carcass ;)
włączyłem sobie na chwile trójke Carcass aby coś sprawdzić i wyszło mi że dwójka Sentenced to taka kwadratowa trójka Carcass ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.