Lucek

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

Re: Lucek

31-12-2019, 01:53

tylko gwizdnąć i pies za kiełbą wyłazi z budy -:) hał hał -:) zmrożone bydlę szczeka i klapie przetrąconym pyskiem -:) hał hał -;)

wiadomo. też mam coś specjalnego dla ciebie kundlu. życzę parchu abyś gnił w 2020 roku. długo i boleśnie. + jak na kundla przystało dużo wszy i grzybicy ode mnie w życzeniach też masz w bonusie -:)

podsumowując. nie- szczęśliwego huj ci w oko 2020 roku życzę burku ! -:)

ps. bardzo mi się podoba ta nowa tradycja składania sobie życzeń noworocznych. jak ciebie nie uśpi jakiś litościwy wet to wpadnij za rok. pożyczę ci znów przybłędo coś od serca.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

31-12-2019, 11:25

@Lucek Dawaj cytaty tych okropnych wypowiedzi. Nie każdy czyta wszystko na tym forum.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

31-12-2019, 11:36

właśnie Lucjan. ciśnij. powiem więcej nie każdy czyta wszystko a jak czyta to niekoniecznie na trzeźwo.

i jeszcze jedno. postaraj się z tymi życzeniami. stać Ciebie na więcej. hał hał
Awatar użytkownika
Maro
weteran forumowych bitew

02-01-2020, 00:30

Lucek pisze:o dzień dobry panie różowa skarpetka :D:D:D, widze ze wytatuowana puppa wciąż boli :) jak juz sie napatoczyłeś to chciałem ci powiedzieć ze ostatnio fajnie ci słomka z butów wyszła jak przeklinałeś polańskiego :) sie unosiłeś sie bo sam masz curke, jednocześnie kilka dni wcześniej pozwoliłeś sobie na okrutny rasistowski żart wobec naszego forumowego kolegi, ot taka podwójna moralność ascetycznego ascetica hipsterka z warszawy :D, wszystkiego najlepszego w nowym roku głupi chuju :D
Lucek w formie bawi śmieszy....i ...;D
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-06-2020, 22:29

Moj drogi Lucjanie, juz styka tego ukrywania sie.
woodpecker from space
ODPOWIEDZ