tylko gwizdnąć i pies za kiełbą wyłazi z budy -:) hał hał -:) zmrożone bydlę szczeka i klapie przetrąconym pyskiem -:) hał hał -;)
wiadomo. też mam coś specjalnego dla ciebie kundlu. życzę parchu abyś gnił w 2020 roku. długo i boleśnie. + jak na kundla przystało dużo wszy i grzybicy ode mnie w życzeniach też masz w bonusie -:)
podsumowując. nie- szczęśliwego huj ci w oko 2020 roku życzę burku ! -:)
ps. bardzo mi się podoba ta nowa tradycja składania sobie życzeń noworocznych. jak ciebie nie uśpi jakiś litościwy wet to wpadnij za rok. pożyczę ci znów przybłędo coś od serca.
Lucek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Lucek
@Lucek Dawaj cytaty tych okropnych wypowiedzi. Nie każdy czyta wszystko na tym forum.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Maro
- weteran forumowych bitew
Re: Lucek
Lucek w formie bawi śmieszy....i ...;DLucek pisze:o dzień dobry panie różowa skarpetka :D:D:D, widze ze wytatuowana puppa wciąż boli :) jak juz sie napatoczyłeś to chciałem ci powiedzieć ze ostatnio fajnie ci słomka z butów wyszła jak przeklinałeś polańskiego :) sie unosiłeś sie bo sam masz curke, jednocześnie kilka dni wcześniej pozwoliłeś sobie na okrutny rasistowski żart wobec naszego forumowego kolegi, ot taka podwójna moralność ascetycznego ascetica hipsterka z warszawy :D, wszystkiego najlepszego w nowym roku głupi chuju :D
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów