Sylwester
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Sylwester
^ Jak ktoś na smutno to spoko, rozumiem. Ja chyba pierwszy raz bez totalnego wariactwa i rozpierdolu. Bez sylwestra, który trwa 3-4 dni. Leci Black Breath i jest pełen chillout w moim bunkrze, ale muszę przyznać, że sąsiedzi dojebali z fajerwerkami. Niebo było kolorowe przez 20 minut. Oby wam się powodziło, metalowi kompani :) Hailsa !
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
No, ja sobie z najwyższą przyjemnością obaliłem butelkę Piccolo Brzoskwiniowego i w ogóle uważam ten sylwester za bdb! Cisza, spokój, brak alkoholu, żyć nie umierać. Zara będę oglądał "El Topo" na dobry początek roku, rzecz jasna nie na trzeźwo, bo to nie wolno. Zdrowie forumowiczów, nawet tych z niedostatkami wszelkiej maści o/Medard pisze:Zapewne przyszły wielbiciel mocnych trunków:

I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
-
- rasowy masterfulowicz
Coś pięknego wstać rano, wyjść na spacer z psem podczas gdy przechlane zgnojone mordy śpią i mi sie nie wpierdalają w parade.Aut na uliicach zero, cisza.A od jutra od nowa wyścig szczurów, życzenia świąteczne i noworoczne szybko pójdą w zapomnienie
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Gówno po psie sprzątnąłeś?mocny2_3 pisze:Coś pięknego wstać rano, wyjść na spacer z psem podczas gdy przechlane zgnojone mordy śpią i mi sie nie wpierdalają w parade.Aut na uliicach zero, cisza.A od jutra od nowa wyścig szczurów, życzenia świąteczne i noworoczne szybko pójdą w zapomnienie
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
skoro była cisza i nikogo nie było to pewnie nie :)
- uglak
Niestety nadal nie potrafimy się bawić po europejsku
" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
-
Czasem tak jest, że ktoś zachowuje się o wiele gorzej i bardziej aspołecznie niż "zgnojone mordy".Stoigniew pisze:skoro była cisza i nikogo nie było to pewnie nie :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Dzielnica little iraquglak pisze:Niestety nadal nie potrafimy się bawić po europejsku
niech to miejsce niebawem zniknie
- nicram
Wydajesz się jakiś taki poddenerwowany z rana. Czyżbyś jeszcze nie przyjął pana jezuska w hostii do swojego serduszka? :-)Pacjent pisze:Czasem tak jest, że ktoś zachowuje się o wiele gorzej i bardziej aspołecznie niż "zgnojone mordy".Stoigniew pisze:skoro była cisza i nikogo nie było to pewnie nie :)
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
Rok 2019 pożegnałem, a 2020 powitałem słuchając płyty MARILLION "Fugazi". Pięknie to brzmiało o godzinie zero. Oprócz tego w sylwestrową noc poleciały symfonie: druga SCHUBERTA i siódma CZAJKOWSKIEGO. Czyli było spokojnie i kulturalnie. Ilość alkoholu znikoma - jeden Harnaś i jeden kieliszek czystej. Petard ani sztucznych ogni nie używam, za to obejrzałem po raz kolejny "Dobry, zły i brzydki", i to jest prawdziwa petarda. Aha, był jeszcze debiut SUEDE.
Po totalnie rewelacyjnym dla mnie roku 2018, zakończony właśnie 2019 okazał się jeszcze lepszy, chociaż zupełnie inny, niż się spodziewałem. 2020 z pewnością będzie jeszcze bardziej udany, czego sobie i Wam życzę.
Po totalnie rewelacyjnym dla mnie roku 2018, zakończony właśnie 2019 okazał się jeszcze lepszy, chociaż zupełnie inny, niż się spodziewałem. 2020 z pewnością będzie jeszcze bardziej udany, czego sobie i Wam życzę.
In God We Trust
- TheDude
Te istoty to 'brakujące ogniwo'. Rozjeżdżać czołgami i do utylizacji :)pr0metheus pisze:Dzielnica little iraquglak pisze:Niestety nadal nie potrafimy się bawić po europejsku
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Apropos Dobrego złego i brzydkiego... może jutro się wybiorę na wystawę:)Agony pisze:Rok 2019 pożegnałem, a 2020 powitałem słuchając płyty MARILLION "Fugazi". Pięknie to brzmiało o godzinie zero. Oprócz tego w sylwestrową noc poleciały symfonie: druga SCHUBERTA i siódma CZAJKOWSKIEGO. Czyli było spokojnie i kulturalnie. Ilość alkoholu znikoma - jeden Harnaś i jeden kieliszek czystej. Petard ani sztucznych ogni nie używam, za to obejrzałem po raz kolejny "Dobry, zły i brzydki", i to jest prawdziwa petarda. Aha, był jeszcze debiut SUEDE.

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Drone
Owoce głupoty sylwestrowej poniżej. Ten naród (jak i kilka innych) zasługuje na przeniesienie do innej parafii.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... =BoxOpImg7" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... =BoxOpImg7" onclick="window.open(this.href);return false;
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Który naród zrezygnował z tych debilnych fajerwerków?Drone pisze:Owoce głupoty sylwestrowej poniżej. Ten naród (jak i kilka innych) zasługuje na przeniesienie do innej parafii.
PS. Poza tym to jakaś histeria GW. Czy ktoś widział chodniki usłane martwymi ptakami, zabitymi przy pomocy petard i fajerwerków?
- Medard
Wiecie co, przeniesienie tych narodów do innej parafii to dobry pomysł, największym importerem fajerwerków w Unii są Niemcy, potem mała Holandia i wreszcie Polska jako trzecia. Widziałem takie info na necie.Pacjent pisze:Który naród zrezygnował z tych debilnych fajerwerków?Drone pisze:Owoce głupoty sylwestrowej poniżej. Ten naród (jak i kilka innych) zasługuje na przeniesienie do innej parafii.
Wybrałbym Syberię i Kazachstan dla Niemców, bo już kiedyś chcieli tam mieszkać. A dla nas Hiszpanię albo północne Włochy i lokalsów za to do Afryki.
Holandię niedługo zaleje morze, więc nie trzeba przesiedlać nigdzie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Hiszpania to dla nas wspaniałe miejsce. Daleko od Rosji i od zimy.
- Medard
Stąd taka propozycja.Pacjent pisze:Hiszpania to dla nas wspaniałe miejsce. Daleko od Rosji i od zimy.
Mógłbym zamienić mieszkanie we stolicy na apartament w Barcelonie w parafii sagrada familia :)
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Drone
Polecam przejść się w noworoczny poranek w okolicach parków albo tam, gdzie są wysokie drzewa i jednocześnie budynki. To nie same fajerwerki załatwiają sprawę (choć te też), tylko to, że spłoszone ptaki rozbijają się po ciemku o różne powierzchnie. Problem jest znany od lat.Pacjent pisze:Który naród zrezygnował z tych debilnych fajerwerków?Drone pisze:Owoce głupoty sylwestrowej poniżej. Ten naród (jak i kilka innych) zasługuje na przeniesienie do innej parafii.
PS. Poza tym to jakaś histeria GW. Czy ktoś widział chodniki usłane martwymi ptakami, zabitymi przy pomocy petard i fajerwerków?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Ok. Podkreślam, że jestem przeciwnikiem tego sylwestrowego koszmaru. Dyskusyjne jest dla mnie tylko to czy powinno zabraniać tego państwo, ale jeśli idzie to w kilogramy ubitych ptaków
-
Ok. Podkreślam, że jestem przeciwnikiem tego sylwestrowego koszmaru. Dyskusyjne jest dla mnie tylko to czy powinno zabraniać tego państwo, ale jeśli problem idzie w kilogramy ubitych ptaków to warto rozważyć takie kroki.