ciekawostka przyrodnicza ;)Grupa In Flames po roku wraca na kolejny koncert do Polski. Muzycy zagrają latem w Warszawie.
Ostatni występ grupy In Flames w Polsce odbył się w ramach festiwalu Mystic w 2019 roku. Muzycy zagrali koncert w Krakowie i postanowili wrócić do naszego kraju bardzo szybko. Po roku zespół ponownie wystąpi dla fanów z Polski.
Koncert In Flames odbędzie się 3 czerwca 2020 roku w klubie Stodoła w Warszawie. Muzycy pojawią się w Polsce w ramach trasy promującej ich najnowszy album "I, The Mask" z 2019 roku. Krążek to już trzynasta studyjna płyta Szwedów.
Ogólna sprzedaż biletów na koncert In Flames w Polsce rozpocznie się w piątek, 24 stycznia o godzinie 11:00 na LiveNation.pl i Ticketmaster.pl.
Przedsprzedaż Citi Handlowy: środa, 22 stycznia 11:00 – piątek, 24 stycznia 10:00
Przedsprzedaż Ticketmaster: czwartek, 23 stycznia 11:00 – piątek, 24 stycznia 11:00 na Ticketmaster.pl
In Flames 03.06.2020 Wawa, Stodoła
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
In Flames 03.06.2020 Wawa, Stodoła
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- weteran forumowych bitew
Re: In Flames 03.06.2020 Wawa, Stodoła
widzac tytul tematu jakos od razu wiedzialem, ze to zulek go zalozyl ;)
- Żułek
ale o Sabaton już nie bede zakładał :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Przedsprzedaż citi handlowy...kurwajapier... Czy ktoś uprawniony może wyjebać ten temat?
- Lukass
- zahartowany metalizator
Miałem (nie)przyjemność raz zobaczyć, nie polecam ;) A Citi handlowy to prawie jak na Metallicę. Cóż...
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Organizator ten sam, więc i zbiór dobrych (?) praktyk jest realizowany.Lukass pisze:A Citi handlowy to prawie jak na Metallicę. Cóż...
Nigdy nie lubiłem tego zespołu, chociaż przesłuchałem kilka płyt.
Jeden kumpel z pracy, taki muzyk rockowy, twierdzi, że pierwsze płyty mieli dobre, polecał, ale mi nie podpasowały.
Teraz to podobno nawet fani nie chcą słuchać nowych nagrań.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- weteran forumowych bitew
To dla kogo w takim razie grają? ;)Medard pisze: Nigdy nie lubiłem tego zespołu, chociaż przesłuchałem kilka płyt.
Jeden kumpel z pracy, taki muzyk rockowy, twierdzi, że pierwsze płyty mieli dobre, polecał, ale mi nie podpasowały.
Mi się pierwsze płyty podobały, nawet czasami wrócę jak mam ochote na coś bardzo lajtowego, ale obecne wydanie tego zespołu to taki właśnie metal w krzywym zwierciadle ;)
Bzdura. Ponad dziesięć baniek wyświetleń. Nawiasem mówiąc obecnie grają to czego najbardziej nienawidzę. Także z mojej strony , kompania zwartych oddziałów, trochę piachu i dużo worków.Medard pisze: Teraz to podobno nawet fani nie chcą słuchać nowych nagrań.
[youtube][/youtube]
- Medard
Dla mnie nigdy nie grali ciekawie :)Bless this tongue pisze:To dla kogo w takim razie grają? ;)Medard pisze: Nigdy nie lubiłem tego zespołu, chociaż przesłuchałem kilka płyt.
Mi się pierwsze płyty podobały, nawet czasami wrócę jak mam ochote na coś bardzo lajtowego, ale obecne wydanie tego zespołu to taki właśnie metal w krzywym zwierciadle ;)
A piszę o tych, którzy lubią ich pierwsze płyty. Przynajmniej ten mój znajomek bardzo lubi, czasami widzimy się również na koncertach i wymieniamy opinie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- w mackach Zła
przepraszam państfa ale kto słucha takiego ścierwa535 pisze:Bzdura. Ponad dziesięć baniek wyświetleń. Nawiasem mówiąc obecnie grają to czego najbardziej nienawidzę. Także z mojej strony , kompania zwartych oddziałów, trochę piachu i dużo worków.Medard pisze: Teraz to podobno nawet fani nie chcą słuchać nowych nagrań.
[youtube][/youtube]
- uglak
10 012 343 muchy nie mogą się mylić ;-)ursus pisze:przepraszam państfa ale kto słucha takiego ścierwa535 pisze:[youtube][/youtube]
Guilty of being right
- maciek z klanu
Kolega nie lubi Death metalu? :)535 pisze:Bzdura. Ponad dziesięć baniek wyświetleń. Nawiasem mówiąc obecnie grają to czego najbardziej nienawidzę. Także z mojej strony , kompania zwartych oddziałów, trochę piachu i dużo worków.Medard pisze: Teraz to podobno nawet fani nie chcą słuchać nowych nagrań.
[youtube][/youtube]
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lukass
Tak, pierwsze płyty są dobre. Czasami sobie posłucham kilku numerów z dwójki, jak mnie ochota najdzie.Medard pisze: Nigdy nie lubiłem tego zespołu, chociaż przesłuchałem kilka płyt.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Ewidentnie z tym gatunkiem nie jest mi po drodze.maciek z klanu pisze:Kolega nie lubi Death metalu? :)535 pisze:Bzdura. Ponad dziesięć baniek wyświetleń. Nawiasem mówiąc obecnie grają to czego najbardziej nienawidzę. Także z mojej strony , kompania zwartych oddziałów, trochę piachu i dużo worków.Medard pisze: Teraz to podobno nawet fani nie chcą słuchać nowych nagrań.
[youtube][/youtube]
- Żułek
akurat biorąc pod uwage ich forme to ten kawałek jest całkiem spoko ;)[youtube][/youtube]
a tak z ciekawości ? ile sobie życzą za bilet ? wie ktoś ?
- maciek z klanu
Kupiłeś bilet więc nie wódz nas na pokuszenie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- hcpig
Pierwsze trzy płyty są bardzo dobre.Lukass pisze: Tak, pierwsze płyty są dobre. Czasami sobie posłucham kilku numerów z dwójki, jak mnie ochota najdzie.
Yare Yare Daze
- Żułek
nie kupiłem dlatego pytammaciek z klanu pisze:Kupiłeś bilet więc nie wódz nas na pokuszenie
a przy okazji nabije posta :P
- Block69
Miejsce stojące - 99.00 PLN
Collector Ticket - Miejsce stojące - 124.00 PLN
Pakiet VIP - Miejsce stojące - 510.00 PLN
Pakiet VIP - Collector Ticket - Miejsce stojące - 535.00 PLN
dobrze, że są te pakiety VIP, bo 99zł za bilet u livenation powoduje jakiś taki niedosyt
Collector Ticket - Miejsce stojące - 124.00 PLN
Pakiet VIP - Miejsce stojące - 510.00 PLN
Pakiet VIP - Collector Ticket - Miejsce stojące - 535.00 PLN
dobrze, że są te pakiety VIP, bo 99zł za bilet u livenation powoduje jakiś taki niedosyt
PENIS METAL
- SODOMOUSE
Kupiłem pakiet VIP, miejsce leżące 666 pln

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4