POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: POlitykowanie
Pamiętaj Tomek, że próbujesz rozmawiać z facetami, którzy popierają osobników nieradzących sobie z własnymi finansami. Nie ma sensu rozwiązywać problemów całego świata, nim nie rozwiąże się własnych. Pan Krzyś, kandydat, utrzymuje, że przeżył rok za 11 tysięcy. To jest ciekawa sytuacja. Pytanie brzmi. Kto utrzymuje pana Krzyśka i tę wesołą bandę bezdomnych gołodupców?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tyle, że tam jest napisane, że czytałem. i co teraz? będziesz mnie wypytywał z książki. mam ci napisać jakieś opracowanie, tak abyś lepiej ją zrozumiał? idź dzieciak na spacer. bo sie tam zagrzałeś.Pan_Kimono pisze:kretynie odpowiedz wprost. uznam, ze nie czytales. Wiec na chuj ryja otwierasz?
Dla twojej informacji, nie pije i nie cpam, za to trenuje jak pojebany. cos jeszcze?
a z tym ćwiczeniem. tutaj było dwóch. dostrzegam ten sam syndrom. a jak ja też ćwiczę jak pojebion to co z tym jeszcze? nie ma argumentów słownych to będzie straszonko? znamy. znamy.
lys på slutten av lys
- Ascetic
535 pisze:Pamiętaj Tomek, że próbujesz rozmawiać z facetami, którzy popierają osobników nieradzących sobie z własnymi finansami. Nie ma sensu rozwiązywać problemów całego świata, nim nie rozwiąże się własnych. Pan Krzyś, kandydat, utrzymuje, że przeżył rok za 11 tysięcy. To jest ciekawa sytuacja. Pytanie brzmi. Kto utrzymuje pana Krzyśka i tę wesołą bandę bezdomnych gołodupców?
michał. czekaj. jeden tutaj taki wchodzi na poziom wolffa. wiesz. pamiętasz ;-) finał zawsze jest ten sam. niech się koleś rozbuja. dajmy mu się rozwinąć.
lys på slutten av lys
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
To w ogóle dla nich typowe. Ich guru żebra o mieszkanie, kandydat na prezydenta na garnuszku brata. Pamiętacie tego internetowego wojownika Kelthuza? Mamusia go utrzymywała. Nie będę się chwalił jaki bogaty jestem, bo kawioru szampanem nie zapijam. Niemniej potrafię zarobić na przysłowiową bułkę z szynką i dach nad głową, nawet będąc leniwym i rozmemłanym kolesiem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Ale on opisuje realia sprzed prawie 90 lat.... Co to ma do współpracy współczesnej Polski ze współczesną Białorusią? Kogo jeszcze wyciągniecie z kapelusza jako piewcę swojej ideologii? A... pewnie Juliusa Evolę...Pan_Kimono pisze:+miliard. Niestety kompletnie niepopularna lektura i efekty tego widac na codzien.Pacjent pisze: Weź sobie przeczytaj "W przededniu II wojny światowej" Studnickiego i naucz się twardego stąpania po ziemi, a nie demokratycznych frazesów.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
dodałbym wojnę w internecie w imię polepszenia polsko-rosyjskich relacji. zamiast zarobienia na rodzinę> na przykład. siedzi taki jeden z drugim. wypisuje jakieś dyrdymały podane przez konfę na tacy*. a jak przystało na propaństwowca cokolwiek by to znaczyło to na podatki już nie zarobi. woli snuć wizje, jebać kocopoły na poziomie pryszczatego gimnazjalisty i podpierać się literaturą political fiction. nieroby, fantaści i zwykłe przegrywy. szkoda, że też tutaj.Hatefire pisze:To w ogóle dla nich typowe. Ich guru żebra o mieszkanie, kandydat na prezydenta na garnuszku brata. Pamiętacie tego internetowego wojownika Kelthuza? Mamusia go utrzymywała. Nie będę się chwalił jaki bogaty jestem, bo kawioru szampanem nie zapijam. Niemniej potrafię zarobić na przysłowiową bułkę z szynką i dach nad głową, nawet będąc leniwym i rozmemłanym kolesiem.
* w czasie kiedy teoretycznie ktoś płaci za jego nie-robotę. swoją drogą bezcenne by było jakby taki został wyjebany z roboty za pośrednią kradzież pieniędzy/ czasu służbowego. bo nie sądzę aby byli przedsiębiorcami z takim komuszym podejściem do świata.
Ostatnio zmieniony 18-02-2020, 17:10 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
to jak z koroną. z ich guru kolonki zrobili półboga bo gdzieś tam wykoncypował, że się pojawi wirus. po drugiej stronie adwersarze mają gates'a. inni mają "jasnowidza" jankowskiego. se każdy może wszystko do wszystkiego dopasować. do mnie np. dzisiaj jeden niedorozwój dopasował, że jestem pisowcem. także, tego ten ....trup pisze:Pan_Kimono pisze:Pacjent pisze: Weź sobie przeczytaj "W przededniu II wojny światowej" Studnickiego i naucz się twardego stąpania po ziemi, a nie demokratycznych frazesów.
Ale on opisuje realia sprzed prawie 90 lat.... Co to ma do współpracy współczesnej Polski ze współczesną Białorusią? Kogo jeszcze wyciągniecie z kapelusza jako piewcę swojej ideologii? A... pewnie Juliusa Evolę...
lys på slutten av lys
Ja tam nikomu do portfela nie zaglądam, ale...jeżeli głosi się pewne odważne poglądy, tym bardziej publicznie, mamiąc jednocześnie tłumy. W tym przypadku młodych ludzi. Dobrze mieć jakiekolwiek sukcesy, szczególnie w tej dziedzinie w której się próbuje błysnąć. Tymczasem...ta cała konfederacja to zbiór erudytów finansowanych przez...No właśnie. Przez kogo? Nikt mi nie wmówi, że chłopcy mieszkają w jednym mieszkaniu, a żywią się u brata Alberta.
- Ascetic
mam podejrzenie, że jednak tak może być. franek kimono z pacjentem. czekam na koming ałt.535 pisze:Ja tam nikomu do portfela nie zaglądam, ale...jeżeli głosi się pewne odważne poglądy, tym bardziej publicznie, mamiąc jednocześnie tłumy. W tym przypadku młodych ludzi. Dobrze mieć jakiekolwiek sukcesy, szczególnie w tej dziedzinie w której się próbuje błysnąć. Tymczasem...ta cała konfederacja to zbiór erudytów finansowanych przez...No właśnie. Przez kogo? Nikt mi nie wmówi, że chłopcy mieszkają w jednym mieszkaniu, a żywią się u brata Alberta.
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
Twoja zona potwierdzi ci ze jestem hetero smieciu. I Odpierdol sie raz na zawsze, nie mam zamiaru ci odpisywac, dla mnie jestes skonczonym idiota. Prosilbym zebys wiecej juz nie otwieral tej kaprawej mordy w moja strone.Ascetic pisze:mam podejrzenie, że jednak tak może być. franek kimono z pacjentem. czekam na koming ałt.535 pisze:Ja tam nikomu do portfela nie zaglądam, ale...jeżeli głosi się pewne odważne poglądy, tym bardziej publicznie, mamiąc jednocześnie tłumy. W tym przypadku młodych ludzi. Dobrze mieć jakiekolwiek sukcesy, szczególnie w tej dziedzinie w której się próbuje błysnąć. Tymczasem...ta cała konfederacja to zbiór erudytów finansowanych przez...No właśnie. Przez kogo? Nikt mi nie wmówi, że chłopcy mieszkają w jednym mieszkaniu, a żywią się u brata Alberta.
KVLT lizania CZASZKI
- trup
Ty tak na poważnie?

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Ascetic
a jak tak to OK.Pan_Kimono pisze: Prosilbym Ciebie bardzo Szanowny Panie Tomaszu żebyś więcej juz nie był dla mnie niemiły. Bardzo przepraszam za moje niestosowne zachowanie. Miałem złe wzorce z forume. Będę już grzeczny. Jeszcze raz przepraszam. Proszę mi wybaczyć
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
no co ty kurwa nie powiesz. twój poziom oddaje ten wpis:Pan_Kimono pisze:idealnie sie dobraliscie kmioty, ten sam poziom.

wypadkowa zwykłego przegrywa z internetu z heheszkowym koleżką z wykopu.
^^ dla potomnych. nie zapomnę go nigdy.
lys på slutten av lys
Ja bym jednak chętnie przeczytał szczególnie wypowiedź kogoś z dumnej mopsprawicy, jak to możliwe, że konfederaci znajdujący się w parlamencie są tak biedni? Ja wiem, bantustan to nie kraj kokosów, ale nie dostać nawet kredytu na mieszkanie, albo cokolwiek innego? Podejrzana sprawa.To przecież bardzo istotne kto szykuje się do przejęcia władzy? Czy jednak nie?
- Ascetic
535 pisze:Ja bym jednak chętnie przeczytał szczególnie wypowiedź kogoś z dumnej mopsprawicy, jak to możliwe, że konfederaci znajdujący się w parlamencie są tak biedni? Ja wiem, bantustan to nie kraj kokosów, ale nie dostać nawet kredytu na mieszkanie, albo cokolwiek innego? Podejrzana sprawa.To przecież bardzo istotne kto szykuje się do przejęcia władzy? Czy jednak nie?
a właśnie. jak to być gołodupcem i się tym szczycić? zobaczymy co nam tutaj dwóch konfiarzy za wygibas logiczny zaprezentuje. czekam i ja.
a tak na marginesie. pacjent zapodał niezwykle ważną informację, że całun to autentyk. włażę na tą magnę. a tam wyjebuje pop-upa "DEJ DEJ DEJ ". u nich chyba taka moda. niby dumny polak ksenofob a jakby rumun.
lys på slutten av lys
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Ascetic pisze:a tak na marginesie. pacjent zapodał niezwykle ważną informację, że całun to autentyk. włażę na tą magnę. a tam wyjebuje pop-upa "DEJ DEJ DEJ ". u nich chyba taka moda. niby dumny polak ksenofob a jakby rumun.

;-)
Guilty of being right
Oni nie potrafią inaczej. Jeden z drugim rżnie inteligenta, tymczasem do niczego się nie nadają. Takie michalkiewicze bajkopisarze. Skakać do oczu, wyzywać od kurew , komunistów , socjalistów pierwsi. Natomiast, gdy przyjdzie co do czego to jeden jest klasycznym i dość sprawnym żebrakiem, a resztę można kupić za ciężarówkę fajek. No i oczywiście bez ceregieli i wstydu, pobierając socjal ratują pieniędze przed zmarnowaniem. Panowie wolnościowcy , czcigodni. Czyli idąc tym tropem , chcąc wyjść z alkoholizmu należy wyżłopać całą gorzałę. Zamiast stulić ryje, w każdym temacie eksperci. Jak to się skończy? Jak zwykle. Trzeba będzie za nich zapłacić, a właściwie za burdel którego niewątpliwie narobią. Choć, czy w tym gównianym państwie da się jeszcze zrobić większy gnój?
- Ascetic
^^
i co? cisza. standard. brak argumentów. poza tym dzisiaj nie było przekazu dnia, bo odkręcają, że to nie ich sms-y krążyły, że jakubiak to nawet spoko, tylko apaszki ma hujowe itd. itp. więc i tym samym pacjenty różnej maści zamilkły. zostaje im dzisiaj podbijać klikalność wklejając kolejne linki z magny. teraz czekam na link z nczas. tego jeszcze dzisiaj nie było.
a ja całą tą akcję z "DEJ DEJ DEJ" i ogólnie kreowany żebraczy obraz, to nawet chyba rozumiem. widzę to tak:
politykę w jakimś tam stopniu uprawia się na emocjach i mimikrze. z jednej strony emocja jest taka: biedny krzyś. taki niewyględny ma garniturek (pryszczatek chodzi w źle uszytych garniakach. wygląda jak sto nieszczęść. on rzeczywiście bidny jest. taki niewystylizowany). konkluzja: trzeba mu pomóc i go wesprzeć. z drugiej strony ta "mimikra". patrzcie. no taki jak my. w sensie jak kuce z konfy und incele* i przegrywy z interneta. przecież jakby wywalił, że w garażu ma maserati to już by nie był swojak. dobrze to sobie poukładali. a z nagrań co ich korwin uciszał jasno wynika w co gra. także śmiało łożyć i wspierać naszą bogobojną młodzież polityczną. jak na imbecyli przystało.
* wiem. wiem. aby ukrócić śmieszki się obżenił. dziwny to był ślub, ale był.
i co? cisza. standard. brak argumentów. poza tym dzisiaj nie było przekazu dnia, bo odkręcają, że to nie ich sms-y krążyły, że jakubiak to nawet spoko, tylko apaszki ma hujowe itd. itp. więc i tym samym pacjenty różnej maści zamilkły. zostaje im dzisiaj podbijać klikalność wklejając kolejne linki z magny. teraz czekam na link z nczas. tego jeszcze dzisiaj nie było.
a ja całą tą akcję z "DEJ DEJ DEJ" i ogólnie kreowany żebraczy obraz, to nawet chyba rozumiem. widzę to tak:
politykę w jakimś tam stopniu uprawia się na emocjach i mimikrze. z jednej strony emocja jest taka: biedny krzyś. taki niewyględny ma garniturek (pryszczatek chodzi w źle uszytych garniakach. wygląda jak sto nieszczęść. on rzeczywiście bidny jest. taki niewystylizowany). konkluzja: trzeba mu pomóc i go wesprzeć. z drugiej strony ta "mimikra". patrzcie. no taki jak my. w sensie jak kuce z konfy und incele* i przegrywy z interneta. przecież jakby wywalił, że w garażu ma maserati to już by nie był swojak. dobrze to sobie poukładali. a z nagrań co ich korwin uciszał jasno wynika w co gra. także śmiało łożyć i wspierać naszą bogobojną młodzież polityczną. jak na imbecyli przystało.
* wiem. wiem. aby ukrócić śmieszki się obżenił. dziwny to był ślub, ale był.
lys på slutten av lys
-
Nie podałeś żadnych merytorycznych kontrargumentów i prosisz starszych o dyskusję? Zesrało się dziecko na środku salonu i błaga opiekunów o interwencję :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.