Piąty i na razie ostatni występ po reaktywacji przeszedł do historii. Jeszcze rok temu taka sytuacja wydawała się zupełnie nierealna. Nie sądziłem również, że festiwal może mieć kameralną oprawę, dopóki nie doświadczyłem Situation Two na własnej skórze.
Zarejestrowany koncert jest tym bardziej ciekawy, że wieńczący go "Those who caress the Pale", grany był na żywo po raz drugi do tej pory. Jest to Magia z Pustyni Buendowskiej
[youtube][/youtube]
VED BUENS ENDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: VED BUENS ENDE
To był znakomity pomysł, żeby tam jechać. Pozdrawiam.blindfold pisze:Piąty i na razie ostatni występ po reaktywacji przeszedł do historii. Jeszcze rok temu taka sytuacja wydawała się zupełnie nierealna. Nie sądziłem również, że festiwal może mieć kameralną oprawę, dopóki nie doświadczyłem Situation Two na własnej skórze.
-
- zaczyna szaleć
Wasze zdrowie!535 pisze:To był znakomity pomysł, żeby tam jechać. Pozdrawiam.blindfold pisze:Piąty i na razie ostatni występ po reaktywacji przeszedł do historii. Jeszcze rok temu taka sytuacja wydawała się zupełnie nierealna. Nie sądziłem również, że festiwal może mieć kameralną oprawę, dopóki nie doświadczyłem Situation Two na własnej skórze.
Tymczasem
https://www.darkbombasticevening.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.darkbombasticevening.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Nie będę kłamał, że kocham Ved Buens Ende od zawsze. Ok, znam ich już kupę lat, ale nigdy do końca do mnie nie przemówiła ich muzyka. Czasem słuchałem, było to dobre, ale nie rozumiałem rzekomej wybitności Norwegów.
Do wczoraj.
Zagrali taki koncert, że szczęką szorowałem podłogę. Moc, ciężar, brzmienie, kompozycyjny i techniczny kunszt, do tego pełen luz i zero spiny. DOSKONAŁOŚĆ. Było Written in Waters, był kawałek z demo, był nawet cover Celtic Frost. Po prostu pięknie.
Do wczoraj.
Zagrali taki koncert, że szczęką szorowałem podłogę. Moc, ciężar, brzmienie, kompozycyjny i techniczny kunszt, do tego pełen luz i zero spiny. DOSKONAŁOŚĆ. Było Written in Waters, był kawałek z demo, był nawet cover Celtic Frost. Po prostu pięknie.
heykvísl og ofn
Szczerze gratuluję i serdecznie pozdrawiam. Wuj.Scorn pisze: ↑13-11-2021, 13:55Nie będę kłamał, że kocham Ved Buens Ende od zawsze. Ok, znam ich już kupę lat, ale nigdy do końca do mnie nie przemówiła ich muzyka. Czasem słuchałem, było to dobre, ale nie rozumiałem rzekomej wybitności Norwegów.
Do wczoraj.
-
- postuje jak opętany!
Dzięki!535 pisze: ↑13-11-2021, 14:30Szczerze gratuluję i serdecznie pozdrawiam. Wuj.Scorn pisze: ↑13-11-2021, 13:55Nie będę kłamał, że kocham Ved Buens Ende od zawsze. Ok, znam ich już kupę lat, ale nigdy do końca do mnie nie przemówiła ich muzyka. Czasem słuchałem, było to dobre, ale nie rozumiałem rzekomej wybitności Norwegów.
Do wczoraj.
Jeszcze dobrze emocje nie opadły, a dziś poprawiono DHG. Potęga.
heykvísl og ofn
Jest i łon.Scorn pisze: ↑13-11-2021, 13:55Nie będę kłamał, że kocham Ved Buens Ende od zawsze. Ok, znam ich już kupę lat, ale nigdy do końca do mnie nie przemówiła ich muzyka. Czasem słuchałem, było to dobre, ale nie rozumiałem rzekomej wybitności Norwegów.
Do wczoraj.
Na szczególną uwagę zasługują Mesmerized oraz brawurowo wykonany The Plunderer.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bardzo dobrze się ogląda ten zespół. Nie mówiąc już o słuchaniu. Czysta, nieskrępowana zajebistość. Kocham od zawsze, nawet gdy Wszechświat był ściśnięty w osobliwość.
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
O, dzięki za tę wrzutę, Panie 535!535 pisze: ↑03-02-2022, 09:21Jest i łon.Scorn pisze: ↑13-11-2021, 13:55Nie będę kłamał, że kocham Ved Buens Ende od zawsze. Ok, znam ich już kupę lat, ale nigdy do końca do mnie nie przemówiła ich muzyka. Czasem słuchałem, było to dobre, ale nie rozumiałem rzekomej wybitności Norwegów.
Do wczoraj.
Przeżyjmy to jeszcze raz...
heykvísl og ofn
-
- weteran forumowych bitew
Nie śmiem nawet dyskutować o geniuszu tego składu. Wielbię ten band.