Teorie konspiracyjne
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: Teorie konspiracyjne
U mnie spokojnie. Półki pełne, ludzi mało. No nie, wziąłem trzy ostatnie półlitrowe pilsnery. Z tym, że akurat to o niczym nie świadczy, bo skończyłem te dwa pudełka schnące na półce od dwóch tygodni. Także Małopolska pluje w pysk jakiejś tam koronie.
- vicek
- zahartowany metalizator
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dccnlZu-_4A[/youtube]
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Jak już wszystkie zjeby zamkną się w piwnicach ze swoimi zapasami żywności, wtedy pójdę i kupię co trzeba bez kolejek. Taka jest moja taktyka.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
każda taktyka dobra byleby efektywna
co się sprawdzi oceni się po czasie
co się sprawdzi oceni się po czasie
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Zawsze jest jeszcze Korona Kruluff w telewizji, Wawel, Małopolska itp535 pisze:U mnie spokojnie. Półki pełne, ludzi mało. No nie, wziąłem trzy ostatnie półlitrowe pilsnery. Z tym, że akurat to o niczym nie świadczy, bo skończyłem te dwa pudełka schnące na półce od dwóch tygodni. Także Małopolska pluje w pysk jakiejś tam koronie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- TheDude
Będzie dobrze, nigga jedzie na ratunek.
- Jadę do Chin policzyć się z koronawirusem - zadeklarował w swoim niecodziennym i dość pokrętnym wywodzie. - Jestem prorokiem i zamierzam w proroczy sposób zniszczyć wirusa. Tam, gdzie jest prorok, ludzie nie mogą umierać. Nie mogę nazywać się prorokiem, kiedy ludzie w Chinach umierają.
https://menway.interia.pl/styl-zycia/ci ... Id,4365971
- Jadę do Chin policzyć się z koronawirusem - zadeklarował w swoim niecodziennym i dość pokrętnym wywodzie. - Jestem prorokiem i zamierzam w proroczy sposób zniszczyć wirusa. Tam, gdzie jest prorok, ludzie nie mogą umierać. Nie mogę nazywać się prorokiem, kiedy ludzie w Chinach umierają.
https://menway.interia.pl/styl-zycia/ci ... Id,4365971
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Uśmiałbym się do łez, gdyby ten mudżin pojechał do Chin akurat w momencie, kiedy epidemia zaczęłaby powoli wygasać. Jak nic przypisałby sobie wszelkie zasługi, a rzesza jego zwolenników powiększałaby się codziennie szybciej niż kolejni zarażeni w chwili obecnej.
-
- rasowy masterfulowicz
11 osób już, śmieszy mnie to pierdolenie że niby szukają teraz osób bliskich tych zarażonych.Za późno, trzeba było to niszczyć w zalążku a nie te zjebane linie lotnicze dopiero teraz kiedy makarony padają jak muchy zawieszają połączenia.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Wszystko przez tych co podróżują. Gdyby nie oni to by to gówno zostało w Chinach.
- Medard
Jeszcze czeka nas duża fala powrotów z zagranicy na Wielkanoc i jednoczesna fala wewnętrznych podróży do rodziny.Gunman pisze:Wszystko przez tych co podróżują. Gdyby nie oni to by to gówno zostało w Chinach.
Potem weekend majowy.
Ciekawe, czy od maja wirus spowolni rozprzestrzenianie, czy słabej się rozwija w krajach gdzie jest lato jak Australia.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No przecież że tak, dzięki temu tak wolno się rozwija w takich krajach jak Iran i Oman :DMedard pisze: Ciekawe, czy od maja wirus spowolni rozprzestrzenianie, czy słabej się rozwija w krajach gdzie jest lato jak Australia.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Lukass
^ Tam po prostu warunki takie sobie. W Australii rozwija się słabo póki co.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Hatefire
Sorry w latach 60 w Wrocławiu wybuchła epidemia ospy prawdziwej. Postawiono wojsko na rogatkach miasta i wygasła i nie przeniosła się. Niestety trzeba radykalnych rozwiązań. Lepiej zamknąć miasto niż walczyć z pandemią.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Wolność byście tylko ograniczali, jeszcze może szczepionki trzeba będzie jakieś brać.Hatefire pisze:Sorry w latach 60 w Wrocławiu wybuchła epidemia ospy prawdziwej. Postawiono wojsko na rogatkach miasta i wygasła i nie przeniosła się. Niestety trzeba radykalnych rozwiązań. Lepiej zamknąć miasto niż walczyć z pandemią.
Ale tak, chyba tylko radykalne metody mogą pomóc bardziej.
- Lukass
Za późno. Mamy pandemię. Zresztą, inne czasy, inne uwarunkowania, ludzie się przemieszczają. Tej doby we Włoszech ponad sto trupów. Źle to zaczyna wyglądać.Hatefire pisze:Sorry w latach 60 w Wrocławiu wybuchła epidemia ospy prawdziwej. Postawiono wojsko na rogatkach miasta i wygasła i nie przeniosła się. Niestety trzeba radykalnych rozwiązań. Lepiej zamknąć miasto niż walczyć z pandemią.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Medard
W Iranie jest obecnie wiosna trochę cieplejsza niż u nas zima.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:No przecież że tak, dzięki temu tak wolno się rozwija w takich krajach jak Iran i Oman :DMedard pisze: Ciekawe, czy od maja wirus spowolni rozprzestrzenianie, czy słabej się rozwija w krajach gdzie jest lato jak Australia.
Ale paczałem na prognozy i ma być powyżej 20 stopni.
- Hatefire
Wtedy też się przemieszczali. Tą ospę do Wrocławia przyniósł koleś, który przyleciał z Indii. Niemniej faktycznie za późno, chyba.Lukass pisze:Za późno. Mamy pandemię. Zresztą, inne czasy, inne uwarunkowania, ludzie się przemieszczają. Tej doby we Włoszech ponad sto trupów. Źle to zaczyna wyglądać.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Tam ktoś przywlókł wirusa do jakiegoś domu opieki z emerytami, stąd te duże liczby, albo może jest gorzej.Hatefire pisze:Wtedy też się przemieszczali. Tą ospę do Wrocławia przyniósł koleś, który przyleciał z Indii. Niemniej faktycznie za późno, chyba.Lukass pisze:Za późno. Mamy pandemię. Zresztą, inne czasy, inne uwarunkowania, ludzie się przemieszczają. Tej doby we Włoszech ponad sto trupów. Źle to zaczyna wyglądać.
Ostatnio zmieniony 08-03-2020, 23:12 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W Arabii saudyjskiej gdzie tez już jest wirus jest 29 stopni, ile spodziewasz się w Polsce?Medard pisze:W Iranie jest obecnie wiosna trochę cieplejsza niż u nas zima.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:No przecież że tak, dzięki temu tak wolno się rozwija w takich krajach jak Iran i Oman :DMedard pisze: Ciekawe, czy od maja wirus spowolni rozprzestrzenianie, czy słabej się rozwija w krajach gdzie jest lato jak Australia.
Ale paczałem na prognozy i ma być powyżej 20 stopni.
If you do everything right, there will be no struggle.
- Lukass
No ale co Ty porównujesz? Obecną swobodę przemieszczania się z tym, co było w PRL w latach 60.? Ja w sobotę miałem kontakt z kolesiem, który właśnie wrócił z Niemiec, a za trzy dni spotkam kogoś, kto był w Hiszpanii. To tylko wśród znajomych. O ilu dziesiątkach/setkach ludzi nie wiem, a się z nimi zetknę? A pracę mam taką, co to raczej premiuje mobilność.Hatefire pisze:Wtedy też się przemieszczali. Tą ospę do Wrocławia przyniósł koleś, który przyleciał z Indii. Niemniej faktycznie za późno, chyba.Lukass pisze:Za późno. Mamy pandemię. Zresztą, inne czasy, inne uwarunkowania, ludzie się przemieszczają. Tej doby we Włoszech ponad sto trupów. Źle to zaczyna wyglądać.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?