DISEMBOWEL (Oregon, USA)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DISEMBOWEL (Oregon, USA)
Koleś z Maggot Stomp twierdzi, że jego płyty ma mieć w Europie tylko Me Saco Un Ojo Records.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
No i tak w istocie jest, ale dostaje Jesus chyba po 5 sztuk.... A jak się pisze do typa z MS, by coś zrobił z kosmicznymi cenami wysyłki, to nic nie robi. W sensie choćby refundację jak jego koledzy z US.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
bez przesady z tymi kosztami wysyłki. poza tym przy tych limitach na kasety np. nie musi specjalnie się przejmować takimi głosami. i tego nie robi. jego prawo.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
No i bardzo obra płyta wyszła chłopakom. Klasczny do bólu, relatywnie prosty death metal, w którym są riffy, jest groove i jest duch TAMTYCH czasów. Jest w tym ich graniu coś cudownie autentycznego, coś takiego co miał w sobie debiut ROTHEADS. Słychać, że Ci goście jeśli chodzi o warsztat nie są tytanami instrumentów, nie zawsze wszystko tu trafia w punkt, ale całość jest po prostu taka prawdziwa, a to dla mnie bardzo duża wartość. Jeśli ukaże się CD to kupie, nawet jeśli po jakimś czasie ta płyta pójdzie w kąt. Warto dawać szansę tego typu kapelom.
- Żułek
potwierdzam :) fajny album :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
Jest już na CD. Cena za wysyłkę kosmos.
Organizuje ktoś jakieś grupowe zamówienie? Panie @Harlequin?
-
- rozkręca się
też chętnie sie dołącze do zamówionka gdyby ktoś cos
- Harlequin
Zamówiłem 4 sztuki, ale wszystko już ma właścicieli.
-
- w mackach Zła
A czy ktoś może dopytywał czy będzie LP?
- ozob
- zahartowany metalizator
Skad brales?Van Drunen pisze:Jest już na CD. Cena za wysyłkę kosmos.
Uzywasz jakies szablony? (:Harlequin pisze:No i bardzo obra płyta wyszła chłopakom. Klasczny do bólu, relatywnie prosty death metal, w którym są riffy, jest groove i jest duch TAMTYCH czasów. Jest w tym ich graniu coś cudownie autentycznego, coś takiego co miał w sobie debiut ROTHEADS. Słychać, że Ci goście jeśli chodzi o warsztat nie są tytanami instrumentów, nie zawsze wszystko tu trafia w punkt, ale całość jest po prostu taka prawdziwa, a to dla mnie bardzo duża wartość. Jeśli ukaże się CD to kupie, nawet jeśli po jakimś czasie ta płyta pójdzie w kąt. Warto dawać szansę tego typu kapelom.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Harlequin
Brałem z bandcampa Maggot Stomp. Cena wysyłki w kosmos, ale chcę mieć ten album.
Czemu szablon? Cenie sobie takie naturalnie niepradne, ale zagrane z animuszem death metale, myśle, ze mało jest takich na rynku.
Czemu szablon? Cenie sobie takie naturalnie niepradne, ale zagrane z animuszem death metale, myśle, ze mało jest takich na rynku.
- ozob
Wlasnie widze, na Bandcamp dodali. Bedzie chyba brane.
Lubie Twoje polecajki Harlequin, ale recenzentem bylbys slabym. (:
Lubie Twoje polecajki Harlequin, ale recenzentem bylbys slabym. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- postuje jak opętany!
To po polskiemu?ozob pisze:Skad brales?Van Drunen pisze:Jest już na CD. Cena za wysyłkę kosmos.
Uzywasz jakies szablony? (:Harlequin pisze:No i bardzo obra płyta wyszła chłopakom. Klasczny do bólu, relatywnie prosty death metal, w którym są riffy, jest groove i jest duch TAMTYCH czasów. Jest w tym ich graniu coś cudownie autentycznego, coś takiego co miał w sobie debiut ROTHEADS. Słychać, że Ci goście jeśli chodzi o warsztat nie są tytanami instrumentów, nie zawsze wszystko tu trafia w punkt, ale całość jest po prostu taka prawdziwa, a to dla mnie bardzo duża wartość. Jeśli ukaże się CD to kupie, nawet jeśli po jakimś czasie ta płyta pójdzie w kąt. Warto dawać szansę tego typu kapelom.
- maciek z klanu
Gdyby ktoś zamawiał to chciałbym sztuke
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ok.maciek z klanu pisze:Gdyby ktoś zamawiał to chciałbym sztuke
wiesz co robić.
-
- weteran forumowych bitew
Mniam!

Poczekam na wydanie na 12 calach - to plugastwo jest tego warte.

Poczekam na wydanie na 12 calach - to plugastwo jest tego warte.
- Mol
dokladnie, rozmawialem z nim, ale kurwa nic do niego nie dociera. a szkoda.Morbid Marcin pisze:No i tak w istocie jest, ale dostaje Jesus chyba po 5 sztuk.... A jak się pisze do typa z MS, by coś zrobił z kosmicznymi cenami wysyłki, to nic nie robi. W sensie choćby refundację jak jego koledzy z US.
- Harlequin
No zobaczymy jak wyjdzie teraz z nim. Na meinkampfie ma napisane ze daje se 20 dni na wysyłke. Zobaczymy kiedy wysle, jak spakuje i w jakimstanie bedzie towar. Generalnie koleś bardzo nieprzyjemny i niekomunikatywny - probowałem gadać z nim na temat kosztów wysyłki w.s. Vomit Forth i Sanguisinabogg i w ogole nie pokwapił sie o odp.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
u mnie stres wywołuje co innego. = byleby doszły*. bo 62 dolares za dwie kasety i dwa sztukasy cdsów to troszku dużo-:) z drugiej strony jak to maja być ostatnie zakupione materiały .... ile można pakować w ryż, makaron i makaron. a o ryżu bym zapomniał -:)
*jakoś tam przekonany, że pocztyliony będą śmigać nie jestem. od 2 tygodni nie może dotrzeć do mnie ładny beltbucklewygrzebany z czeluści internetu. z moldawii. tego się obawiam, że przesyłki będą sobie chodzić jak im się będzie podobać.
*jakoś tam przekonany, że pocztyliony będą śmigać nie jestem. od 2 tygodni nie może dotrzeć do mnie ładny beltbucklewygrzebany z czeluści internetu. z moldawii. tego się obawiam, że przesyłki będą sobie chodzić jak im się będzie podobać.
- Ascetic
dojdzie nie dojdzie. listonoga się dotelepie albo i nie.
recenzje zawsze warto przeczytać.
http://www.metalforcesmagazine.com/site ... JtMQDUgTgA" onclick="window.open(this.href);return false;
recenzje zawsze warto przeczytać.
http://www.metalforcesmagazine.com/site ... JtMQDUgTgA" onclick="window.open(this.href);return false;
Poro