Teorie konspiracyjne

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: Teorie konspiracyjne

12-03-2020, 10:57

No tylko to jest kompletnie niewiarygodne. Bo jest kwestia ile testów wykonano. Polska ma tragicznie niski poziom. Krótko mówiąc chuja wiadomo, ile osób to ma, a ile przeszło jak grypę i zainfekowało innych.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Sybir

12-03-2020, 11:01

535 pisze:Natomiast, mimo wszystko, fascynujące, ale jednocześnie nieprawdopodobne jest jak z kraju doganiającego i przeganiającego gospodarki Niemiec, czy Francji, bantustan zamienia się w magmę plądrującą półki ze srajtaśmą i ryżem.
Panie 535, ale w Reichu i na Wyspach przecież to samo było, tylko kilka dni temu.
Ascetic pisze:a że jeden lekarzyk roboty mieć nie będzie miał
Przykra sprawa, zważywszy na to, że robota pali się w rękach, a za chwilę będzie jeszcze lepiej.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-03-2020, 11:07

uglak pisze:Obrazek
czuję się uspokojony. dzięki.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

12-03-2020, 11:09

Sybir pisze:
Ascetic pisze:a że jeden lekarzyk roboty mieć nie będzie miał
Przykra sprawa, zważywszy na to, że robota pali się w rękach, a za chwilę będzie jeszcze lepiej.

to jest taki mniejszy lekarzyk. jak już z tych większych lekarzyków nie będzie kogo brać w kamasze, zasoby studentów też zostaną "wyczerpane", to i za nich się zabiorą. też na brak roboty nie będą narzekać.
Poro
Awatar użytkownika
Sybir

12-03-2020, 11:15

Studenci będą wachlować pacjentów, bo zachodni producenci wstrzymali eksport respiratorów i montują obecnie na potrzeby własne w Niemczech, Czechach i we Francji. Nie mogę znaleźć żadnego źródła, poza moim osobowym oraz wypowiedzią ministra Szumowskiego.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
535

12-03-2020, 11:33

Sybir pisze:
535 pisze:Natomiast, mimo wszystko, fascynujące, ale jednocześnie nieprawdopodobne jest jak z kraju doganiającego i przeganiającego gospodarki Niemiec, czy Francji, bantustan zamienia się w magmę plądrującą półki ze srajtaśmą i ryżem.
Panie 535, ale w Reichu i na Wyspach przecież to samo było, tylko kilka dni temu.
Z tym, że nie przypominam sobie, żeby przez cały poprzedni rok ktokolwiek i gdziekolwiek pierdolił nieustannie o cudzie gospodarczym i takich tam. Ten "cud" został kupiony za cenę wejściówki na trzydniowy festiwal muzyczny i takie same są jego fundamenty. Problem, że tępe społeczeństwo uwierzyło w propagandę sukcesu, a teraz poleje się krew. I wszystko z powodu kataru.
Awatar użytkownika
Antton213
w mackach Zła

12-03-2020, 11:35

Kryć się!!! W ten beztroski czas wirusy zapierdalają z prędkością 35-50 km/h, a w porywach do 90 km/h z zachodu! Na jednym okrążeniu ile wyciągnie, 30minut? ;)
Awatar użytkownika
Medard

12-03-2020, 11:39

Hatefire pisze:No tylko to jest kompletnie niewiarygodne. Bo jest kwestia ile testów wykonano. Polska ma tragicznie niski poziom. Krótko mówiąc chuja wiadomo, ile osób to ma, a ile przeszło jak grypę i zainfekowało innych.
Wg pokazwirusa.pl

pobrano tylko 2024 próbek w Polsce
317 hospitalizowanych

Inne kraje po kilkadziesiąt tyś. wykonanych testów
Die Welt ist meine Vorstellung.
Heretyk

12-03-2020, 11:44

pisząc już tak zupełnie poważnie, bo nawet zażartować nie można żeby się zaraz niektórzy nie zaczęli denerwować, to myślę, że faktem jest iż czeka nas jakiś poważny kryzys ekonomiczny, a może nawet coś więcej. widać to jak na dłoni. i nie chodzi tylko o wirusa ale o ogólny stan gospodarek wielu światowych "mocarstw" a także całej ludzkości w sensie ogólnym. tzn różowo nie jest na pewno, niemniej osobiście staram się zachować zimną krew. nie ma co panikować, przynajmniej na razie
Awatar użytkownika
Ascetic

12-03-2020, 11:53

Heretyk pisze:pisząc już tak zupełnie poważnie, bo nawet zażartować nie można żeby się zaraz niektórzy nie zaczęli denerwować, to myślę, że faktem jest iż czeka nas jakiś poważny kryzys ekonomiczny, a może nawet coś więcej. widać to jak na dłoni. i nie chodzi tylko o wirusa ale o ogólny stan gospodarek wielu światowych "mocarstw" a także całej ludzkości w sensie ogólnym. tzn różowo nie jest na pewno, niemniej osobiście staram się zachować zimną krew. nie ma co panikować, przynajmniej na razie

spoko. już się nie denerwuje. przynajmniej nie tak jak ci co teraz kwitną w sklepach.

a jakby się wgłębić w moje posty to myślę, że by wyszło, że: 30 browców, 3 połowki spiritu, w huj żarcia, 7 książek z biblioteki, kilkanaście kupionych, netflix i hbo na legalu, płyty na które nie ma czasu, planszóweczki jak rodzina postanowi do mnie wrócić jednak, spacery i treningi], nauka szkolna coby nie byc w czarnej dupie jak rok szkolny wróci itd. itp. a i jeszcze sprawy na które nigdy nie ma czasu. więc jakby luzik. jedyny problem, że lubię wystawiać faktury za swoją ciężką pracę. a tu jakby szykuje się mega-dupa.tyle, że przy założeniu stałych kosztów, i nie-jebnięciu-inflacji mam wolnych środków na półtora roku, no moze rok i kilka miesięcy. mogę nic nie robić. kompletnie nic. a bez kupowania płyt jakoś da się zyć. ale jak inflacja jebnie .... to jednak może być nieprzyjemnie. zobaczymy.
Poro
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

12-03-2020, 11:55

no i prawidłowo, bogate i pazerne kurwy zostaną sprowadzone do parteru.Nad czym ubolewać? chleba nie zabraknie, wódki nie zabraknie więc na chuj płaczecie?
Awatar użytkownika
Ascetic

12-03-2020, 12:00

jeżeli to do mnie -jestem daleki od ubolewania. diagnozuję ogólne spierdolenie. także swoje.

jak już tutaj było to ciekawe i pasjonujące co się odpierdala. wyłażenie oszołomstwa katolskiego, które się chce pożywić na zasranych. nieprzewidywanie i brak analizy faktów. urealnienie "działania" "instytucji". a, że jeszcze mam przy okazji w pyte czasu. to se klepie. ale się już chyba zmęczyłem.
Poro
Heretyk

12-03-2020, 12:06

Ascetic pisze:.tyle, że przy założeniu stałych kosztów, i nie-jebnięciu-inflacji mam wolnych środków na półtora roku, no moze rok i kilka miesięcy. mogę nic nie robić. kompletnie nic. a bez kupowania płyt jakoś da się zyć. ale jak inflacja jebnie .... to jednak może być nieprzyjemnie. zobaczymy.
mam bardzo podobnie, może dlatego zachowuję lodowaty spokój. póki co
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

12-03-2020, 12:27

12:13

- Zmarła 57-letnia kobieta, u której stwierdzono koronawirusa - informuje wiceprezydent Poznania.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

12-03-2020, 12:28

Mamy pierwszą ofiarę śmiertelną, dopiero teraz zacznie się panika.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

12-03-2020, 12:32

hujowo

po tym jak odbiorę twardziela w sensie dowód rejestracyjny chciałem kupić cebuli i kiszonek. gesler mowi ze pomaga. teraz albo huje wykupią albo kolejki jak za srajtasma w PRL-u będą. zmartwiłem się.
Awatar użytkownika
Hatefire

12-03-2020, 12:53

Wacław pisze:hujowo kolejki jak za srajtasma w PRL-u będą. zmartwiłem się.
Zawsze można po arabsku. Podmywać dupę lewą ręką ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Raagoon
weteran forumowych bitew

12-03-2020, 17:54

Medard pisze:
Hatefire pisze:No tylko to jest kompletnie niewiarygodne. Bo jest kwestia ile testów wykonano. Polska ma tragicznie niski poziom. Krótko mówiąc chuja wiadomo, ile osób to ma, a ile przeszło jak grypę i zainfekowało innych.
Wg pokazwirusa.pl

pobrano tylko 2024 próbek w Polsce
317 hospitalizowanych

Inne kraje po kilkadziesiąt tyś. wykonanych testów
bzdura, 279 na chwilę obecną na przykład w Północnej Irlandii, 20 pozytywnych
Hatefire pisze:
Nie trzeba
Obrazek
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

12-03-2020, 18:06

mocny2_3 pisze:no i prawidłowo, bogate i pazerne kurwy zostaną sprowadzone do parteru.Nad czym ubolewać? chleba nie zabraknie, wódki nie zabraknie więc na chuj płaczecie?
Ti ti ti mały komuszku
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

12-03-2020, 18:29

Hatefire pisze:
nie ma śmiacia
u mnie panienki w robocie podsycają emocje bo im w biedronce i rosmanie wykupili podpaski, chyba je krew zaleje :)

a co do srajtaśmy, to taka krótka historyjka.
codziennie jeżdżąc do pracy na rowerku przejeżdżam obok magazynów które wynajmuje zakład produkujący papierowe artykuły higieniczne (srajtaśma, chusteczki, ręczniki papierowe itp.),
normalnie przejeżdżając obok magazynu stoi tam jeden, góra dwa tiry czekające na załadunek towaru,
kilka dni temu naliczyłem tam chyba 10 tirów w kolejce o poranku....

teraz znowu jest jeden, czasem dwa tiry dziennie, ale podobno dlatego że magazyny stoją ogołocone i towar jest zabierany bezpośrednio od firmy, która nie nadąża go tutaj zwozić :)
ODPOWIEDZ