Teorie konspiracyjne

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Teorie konspiracyjne

13-03-2020, 10:37

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Ascetic pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Wszystkie firmy, w których uczyłem, zostały zamknięte i przeniesione na home office. Jutro ewakuacja. Ostatni gasi światło.
to tylko gripa und dontpanik! witamina c, kiszonki i do przodu. nogami abo jakoś tam inaczej.
Idę jutro do kościoła bo kaszlę ale jestem NORMALNY, powtarzam NORMALNY

ja o kaszleniu nic nie napiszę, bo jeszcze mnie stąd wywleką. a mam piekne plany na dzisiaj. koło kościoła będę przechodził. muszę jeszcze kilka drobiazgów dokupić.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

13-03-2020, 10:46

Ascetic pisze:
mocny2_3 pisze:Moje pomorskie na razie czyste, niech sie tylko kundlom z warszawy nie zamarzy podróż w te rejony celem spierdolenia ze swojej strey zakażeń
te kurwa. sie tak nieładnie nie odzywaj burku. hał hał.

a co do wysyłki koronki. już w poniedziałek następuje eksport. zaplanowane więc nie ma odwrotu kundlu. ja nadaję z bazy*. eksport jedzie srebrnym autem.
szypki edit: jakiej bazy? toż to bunkier z makaronu i ryżu.

a jak ktoś chce się dopierdolić to do poznaniaków proszę. tam jakaś zdychalnia jest. kurwa a tacy porządni się wydawaliście być. czyści. tacy niemieccy. ehh.
Poro
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

13-03-2020, 10:48

Właśnie wróciłem z empiku z płytami i jestem przygotowany na weekend. Ale nie o tym chciałem... w sklepach pusto więc zjebom albo się skończyły pieniądze albo miejsce na gromadzenie zapasów. Dziś już można komfortowo zrobić zakupy, długo nie trzeba było na ten moment czekać.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

13-03-2020, 10:49

A tak serio to nie chodzi o panikę. Wszystko zamknięte, pracę mogę wykonywać z domu pośród lasów, posiedzieć z miesiąc w domu rodzinnym, żyć znacznie taniej niż tutaj, to dlaczego miałbym tego nie zrobić. Jakbym panikował to uciekłbym parę dni temu. Dodam ciekawostkę. Nasza szkoła przechodzi na zajęcia online i w związku z tym szefu robił spotkania online dla nauczycieli, a że ograniczenie max 4 osoby razem z nim, to była to szybka okazja by sprawdzić, na ile kto jest przygotowany. No i się okazało, że z naszej grupki tylko ja byłem. Druga koleżanka: mikrofon ustawiony tak jebutnie głośno, że jak się odezwała, to zerwałem słuchawki z głowy, a lampka ustawiona tak, że cień z tyłu niczym z Nosferatu. Druga nauczycielka, po 50, klasyka: kamerka ustawiona tak, że widać jej ćwierć głowy i gówno słychać. Czarno to widzę.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

13-03-2020, 10:50

Medard pisze:
mocny2_3 pisze:Moje pomorskie na razie czyste, niech sie tylko kundlom z warszawy nie zamarzy podróż w te rejony celem spierdolenia ze swojej strey zakażeń
Raczej robią tam mało testów, albo niewiele osób się zgłasza.

Najprędzej to, jak w całej Polsce zresztą. Mniej wykonują chyba tylko na wschód od nas.
Medard pisze:We Wawie wszystko przygotowane nawet szpital zakaźny na W(o)łoskiej, więc nie ma po co wyjeżdżać.
Na Wolskiej :D Ale Wołoska i - przede wszystkim - Szaserów przygotowują się na falę zachorowań, kilka innych szpitali, wyznaczonych przez wojewodę jako rezerwowe, zresztą też.

@Gunman: Już wczoraj można było wszystko na luzie kupić, może poza przetworami pomidorowymi i środkami higienicznymi ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Medard

13-03-2020, 11:10

Na liście szpitali przekształconych widzę w necie mswia na Wołoskiej, więc może jakiś błąd i jednak na Wolskiej.

Wiem, że na W(o)łoskiej jest oddział zakaźny, bo kiedyś mi rozpoznali półpasiec, a weterynarz ( internista) nie rozpoznał.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Drone

13-03-2020, 11:15

A wystarczyło zapytać kolegów na forum.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Medard

13-03-2020, 11:17

Drone pisze:A wystarczyło zapytać kolegów na forum.
Pewnie by poznali po samych postach bez oglądania :), ale jeszcze tu nie pisałem.
Awatar użytkownika
Sybir

13-03-2020, 11:21

Na Wolskiej jest właściwy zakaźny, w MSW - tymczasowy. Oba resortowe szykujące się do walki to dobra wiadomość - dużo sprzętu, środków i specjalistów. Trochę mi ulżyło, prawdę pisząc (mój szpital jest w rezerwie).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

13-03-2020, 14:31

Ascetic pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Wszystkie firmy, w których uczyłem, zostały zamknięte i przeniesione na home office. Jutro ewakuacja. Ostatni gasi światło.
to tylko gripa und dontpanik! witamina c, kiszonki,
Jeszcze oleje, czosnek, D3+K2 i zupełny luz.
Trzeba robić popcorn bo niezłe kino się szykuje :)
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Antton213
w mackach Zła

13-03-2020, 14:37

Gdziej jest Adolf?! Czy na terenie Polski jest wystarczająca liczba czynnych krematoriów? Może trzeba będzie odpalić te zabytkowe, jeżeli ich jeszcze złomiarze nie rozkradli.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

13-03-2020, 14:48

...ja słyszałem o ogólnopolskiej kwarantannie, od poniedziałku. Się zobaczy.... Może być orędzie do narodu i zostajemy w chatach....
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

13-03-2020, 14:53

Dobry pomysł. Tylko wojsko by musiało strzelać do tych co się nie stosują i byłaby szansa wyruchać tego wirusa.
Awatar użytkownika
Medard

13-03-2020, 15:03

SODOMOUSE pisze:...ja słyszałem o ogólnopolskiej kwarantannie, od poniedziałku. Się zobaczy.... Może być orędzie do narodu i zostajemy w chatach....
Co ciekawe, Angole nie przewidują kwarantanny, zamykania szkół itp. a nawet mają pomysły, żeby wszyscy przechorowali wirusa.
Widać, chcą się pozbyć trochę nieproduktywnych obywateli, nie zapominajmy, że obozy koncentracyjne to ich pomysł:

https://superhistoria.pl/xix-wiek/61137 ... zieci.html

https://wolnemedia.net/brytyjskie-obozy-koncentracyjne/
Awatar użytkownika
Hatefire

13-03-2020, 15:05

SODOMOUSE pisze:...ja słyszałem o ogólnopolskiej kwarantannie, od poniedziałku. Się zobaczy.... Może być orędzie do narodu i zostajemy w chatach....
Mogę to potwierdzić. Na 90% w pn ogłoszą stan wyjątkowy. Znam ludzi, którzy znają ludzi. Całkiem serio koledzy spróbujcie się zaopatrzyć w co możecie. Ja dziś po robocie pakuję mandżur i jadę do rodziców. Maja zapasy wszystkiego, a jakoś ten miesiąc wytrzymam z nimi.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
uglak

13-03-2020, 15:18

Wybrałem dziś się do Urzędu Skarbowego, ale spóźniłem się o jeden dzień. W przedsionku są wystawione formularze i kosz robiący za dziennik podawczy. Wszystko trzeba wrzucać do kosza, a panie za szybą nie udzielają żadnych informacji oprócz tego, że urząd jest zamknięty i żeby na dopisywać swój numer telefonu na pismach to w razie czego będą dzwonić.

Potem pojechałem na Plac Imbramowski po ostatnie zapasy (fotek nie wklejam, bo w porównaniu z Ascetikiem to bida z nędzą), ludzi sporo, ale niewiele więcej niż standardowo w sobotę, kupują dużo więcej, ale wszystko jest (wykupili mi tylko ulubioną kiełbasę). Za to ponoć wczoraj i przedwczoraj był armageddon, jutro też się spodziewają. Wieczorem skocze jeszcze po skrzynkę jakichś czeskich piw i można stawiać zasieki.

---

A z bardziej światowych informacji:
BRAZYLIA: pierwszy test prezydenta kraju wyszedł pozytywnie. Jair Bolsonaro, który kilka dni temu widział się z prezydentem Trumpem jest najprawdopodobniej zakażony koronawirusem SARS-CoV-2.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

13-03-2020, 15:19

535 uspokaja

Obrazek
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Ascetic

13-03-2020, 15:39

Sybir pisze:[

@Gunman: Już wczoraj można było wszystko na luzie kupić, może poza przetworami pomidorowymi i środkami higienicznymi ;)

nie można wykluczyć, że większość wypiłem JA.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

13-03-2020, 15:44

Antton213 pisze:Gdziej jest Adolf?! Czy na terenie Polski jest wystarczająca liczba czynnych krematoriów? Może trzeba będzie odpalić te zabytkowe, jeżeli ich jeszcze złomiarze nie rozkradli.
nie wiem o którym adolfie mówisz. tym adolfie, czy tym forumowym? bo mnie ten forumowy interesuje. zakładam, że ma jakieś ciekawe teorie. na temat pieców wiemy jakie ma.
Poro
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

13-03-2020, 15:45

Hatefire pisze:
Mogę to potwierdzić. Na 90% w pn ogłoszą stan wyjątkowy. Znam ludzi, którzy znają ludzi. Całkiem serio koledzy spróbujcie się zaopatrzyć w co możecie. Ja dziś po robocie pakuję mandżur i jadę do rodziców. Maja zapasy wszystkiego, a jakoś ten miesiąc wytrzymam z nimi.
ja to już dzisiaj trzy lub cztery razy słyszałem i każdy człowiek z ulicy zna kogoś kto zna kogoś.oczywiście scenariusz niewykluczony..
ODPOWIEDZ