Teorie konspiracyjne

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Teorie konspiracyjne

13-03-2020, 15:46

SODOMOUSE pisze:...ja słyszałem o ogólnopolskiej kwarantannie, od poniedziałku. Się zobaczy.... Może być orędzie do narodu i zostajemy w chatach....

w każdym miejscu o tym mówią. dzisiaj w trakcie rozmów z 5 razy o tym słyszałem. wszyscy są zgodni, że tam was odetną. bo prądkujecie. a i może więcej stref będzie.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

13-03-2020, 15:53

uglak pisze:Wybrałem dziś się do Urzędu Skarbowego, ale spóźniłem się o jeden dzień. W przedsionku są wystawione formularze i kosz robiący za dziennik podawczy. Wszystko trzeba wrzucać do kosza, a panie za szybą nie udzielają żadnych informacji oprócz tego, że urząd jest zamknięty i żeby na dopisywać swój numer telefonu na pismach to w razie czego będą dzwonić.

Potem pojechałem na Plac Imbramowski po ostatnie zapasy (fotek nie wklejam, bo w porównaniu z Ascetikiem to bida z nędzą), ludzi sporo, ale niewiele więcej niż standardowo w sobotę, kupują dużo więcej, ale wszystko jest (wykupili mi tylko ulubioną kiełbasę). Za to ponoć wczoraj i przedwczoraj był armageddon, jutro też się spodziewają. Wieczorem skocze jeszcze po skrzynkę jakichś czeskich piw i można stawiać zasieki.

---

A z bardziej światowych informacji:
BRAZYLIA: pierwszy test prezydenta kraju wyszedł pozytywnie. Jair Bolsonaro, który kilka dni temu widział się z prezydentem Trumpem jest najprawdopodobniej zakażony koronawirusem SARS-CoV-2.
wczoraj awaryjnie odbierałem twardziela*. a tu taka atrakcja. blat i stolik, którego wcześniej nie było (50x50). żeby podpisać doksy trzeba było się wykładać na stoliku.

Obrazek

* i dobrze, bo wiem, że urzędy min. komunikacji będą zamknięte.

ps. zdjęcie słabo poglądowe bo się wstydziłem zrobić dokładniejsze.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

13-03-2020, 15:56

Ascetic pisze:nie wiem o którym adolfie mówisz. tym adolfie, czy tym forumowym? bo mnie ten forumowy interesuje. zakładam, że ma jakieś ciekawe teorie. na temat pieców wiemy jakie ma.
No też bym chętnie dowiedział od się czyja wina ten cały wirus. Gejów, Żydów, Niemców czy może feministek ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

13-03-2020, 16:06

Hatefire pisze:
Ascetic pisze:nie wiem o którym adolfie mówisz. tym adolfie, czy tym forumowym? bo mnie ten forumowy interesuje. zakładam, że ma jakieś ciekawe teorie. na temat pieców wiemy jakie ma.
No też bym chętnie dowiedział od się czyja wina ten cały wirus. Gejów, Żydów, Niemców czy może feministek ;-)
właśnie.

twardy jest. normalnie zaimpomponował mi.

ps. ale musi cierpieć jak to czyta....
Poro
Nasum

13-03-2020, 16:39

SODOMOUSE pisze:...ja słyszałem o ogólnopolskiej kwarantannie, od poniedziałku. Się zobaczy.... Może być orędzie do narodu i zostajemy w chatach....

Już kolejna osoba która to mówi... albo coś jest na rzeczy, albo to stugębna plotka która zaczęła żyć swoim życiem, kolejna miejska legenda, albo ....?
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

13-03-2020, 16:48

Plota i nic więcej, takie kurwa z niektórych tu cwaniaki w innych tematach a widać że patusy siedzicie już w pampersach.Piwnica zajebana zakupami, drzwi wejściowe zamurowane.Już nie mówie nawet o hipokryzji niektórych tu osób.
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

13-03-2020, 18:45

a co do srajtaśmy to już chyba wiem, przecież to takie logiczne:

Obrazek

:D
Awatar użytkownika
Drone

13-03-2020, 18:50

Używanie papieru toaletowego obniża znacząco RiGCz. Człowiek godny korzysta z takich rozwiązań:
Obrazek
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

13-03-2020, 19:25

Hatefire pisze:
Mogę to potwierdzić. Na 90% w pn ogłoszą stan wyjątkowy. Znam ludzi, którzy znają ludzi. Całkiem serio koledzy spróbujcie się zaopatrzyć w co możecie. Ja dziś po robocie pakuję mandżur i jadę do rodziców. Maja zapasy wszystkiego, a jakoś ten miesiąc wytrzymam z nimi.
Przede mną jeden obsługiwany jeden klient "jeszcze trochę pół sebiks ale już i pół menel", kupował dwie kraty piwa i prowadził taki dialog z kasjerką:
-bedzie żabka otwarta jak zamkną miasto?
-nikt nie zamknie sklepu, gwarantuję panu, będziemy otwarci cały czas
-ale wie pani, ja to od zaufanego znajomego wojskowego słyszałem że mają warszawę zamykać na dniach
-ok, proszę to pana reszta, miłego dnia [kasjerka ogarnięta, spokojna, widać że z dystansem]
[słyszę nagle za plecami rozmowę 2 starszych bab]
-słyszałaś, olaboga
-panie, poczekaj pan, co panu ten kolega mówił?!
rzuciły zakupy i poszły za nim xD
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Nasum

13-03-2020, 19:29

Tak się rodzą plotki, miejskie legendy i panika. W sumie nic śmiesznego, bo jak te baby zaczną pierdolić o tym swoim znajomym, to idę o zakład, że w momencie jak będą to przekazywać pierwszej osobie, to już podkoloryzują, dodadzą szczyptę dramaturgii i odrobinę własnej inwencji twórczej. Jutro pewnie obiegnie Polskę informacja, że stan wojenny będzie wprowadzony w niedziele. Jest jeszcze teleranek ?
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

13-03-2020, 19:30

Śmichy, chichy, ale żebyście się Panowie nie zdziwili, jeśli jakieś mocne ograniczenia zostaną wprowadzone ;)

Na razie jest tyle:
Mateusz pisze:W związku z tym Polska wprowadza pełne kontrole na wszystkich granicach, jak przed wejściem do UE. W nocy z soboty na niedziele wstrzymane zostaną międzynarodowe połączenia lotnicze i kolejowe. Od soboty galerie handlowe będą działały w ograniczonym zakresie. Zawieszona zostaje działalność wszystkich klubów, pubów i barów.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Nasum

13-03-2020, 19:34

Może brzmi to strasznie, ale z drugiej strony mając przykład Włochów którzy zbagatelizowali sprawę, lepiej dmuchać na zimne.
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

13-03-2020, 19:35

Nasum pisze:Tak się rodzą plotki, miejskie legendy i panika. W sumie nic śmiesznego, bo jak te baby zaczną pierdolić o tym swoim znajomym, to idę o zakład, że w momencie jak będą to przekazywać pierwszej osobie, to już podkoloryzują, dodadzą szczyptę dramaturgii i odrobinę własnej inwencji twórczej. Jutro pewnie obiegnie Polskę informacja, że stan wojenny będzie wprowadzony w niedziele. Jest jeszcze teleranek ?

cytując klasyka:
"wungel je we wsi...
wojna bedzie, przed wojną tyż był..."

ale debilom nie przegadasz, oni som najmondżejsi

kurwa jak ci ludzie są popierdoleni to aż głowa boli.....
535

13-03-2020, 19:50

Koledzy , ale stacje benzynowe będą otwarte? Jakbym chciał se piwo kupić i hotdoga opierdolić na ciepło?
dcd
postuje jak opętany!

13-03-2020, 20:06

Państwowe meliny 24/7.
Awatar użytkownika
Ascetic

13-03-2020, 20:12

b. dobrze.

nie ma wjazdu ukry. (elo, ten pierwszy zgon to my im eksportowaliśmy. ale to przemilczymy)

nie ma wyjazdu jebane burżuje. nie ma madery.nie ma kanaryjskich.

nie ma wpierdalania na mieście. teraz tylko ryż i makaron.

nie ma kutasiarze konsumpcji. - emipki - musicki - nie zdążyłeś - to teraz poczekasz z miesiąc.

b. dobrze.

a pisałem, że zamkną wielko .... ??

pisałem????

tak. pisałem.

bo cynę miałem.
Poro
Nasum

13-03-2020, 20:33

Dla wielu byłby to cios ostateczny.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

13-03-2020, 20:34

No trudno. Sam se kababa zrobię...
– Złapali Bujaka.
– Eee, kogoś ważniejszego.
– Boże Święty…
– Ojca Świętego złapali.
– Słyszała pani? Jaruzelski porwał papieża!
– Nie. Kiedy?
– Dzisiaj z samego rana!
– Reagana aresztowali?!
Nasum

13-03-2020, 20:41

Ascetic pisze:b. dobrze.

nie ma wjazdu ukry. (elo, ten pierwszy zgon to my im eksportowaliśmy. ale to przemilczymy)

nie ma wyjazdu jebane burżuje. nie ma madery.nie ma kanaryjskich.

nie ma wpierdalania na mieście. teraz tylko ryż i makaron.

nie ma kutasiarze konsumpcji. - emipki - musicki - nie zdążyłeś - to teraz poczekasz z miesiąc.

b. dobrze.

a pisałem, że zamkną wielko .... ??

pisałem????

tak. pisałem.

bo cynę miałem.

Tak jest. Bardzo dobrze. Popieram.

Byle by mi płyty doszły, bo chciałbym posłuchać kilka nowych pozycji.
ODPOWIEDZ