Teorie konspiracyjne

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Teorie konspiracyjne

14-03-2020, 01:07

Prodi pisze:Praktycznie to samo rzeczony anatom mi mówił Asceticu, powtarzał jeszcze że inna sprawa iż nie wiadomo czy i jak wirus będzie mutował - przy założeniu, że się sytuacja w okolicach lata nieco uspokoi może wrócić skurwiel na jesieni ze zdwojoną mocą. No ale tak jak pisałem - medycyna to nie moja bania, oddaję zatem głos do studia. Halo, halo Wacku! Halo, halo Sebku!
ze mnie taki medyk jak z sibira ekonom;_) zakładam, że pierdole trzy po trzy< zawsze< co by nie było jakąś specjalną nowością tutaj. ale, ale, też biorę pod uwagę takie scenariooo, że za dwa miesiące ludzie odsapną a ta kurwa rychło i w czas znów wróci. taka wypoczęta i na pełnej petardzie. jak widzę politykierów co mówią o 70-80% zarażonej populacji to jakby mięknę. zakładam, że urealniają a nie straszą. niestety.

a właśnie. dzisiaj zrobiłem kola do ziomka co targa coś tam coś tam z włoch i hiszpanii. to coś miało zjechać pod koniec miesiaca marca. to taki miglanc któremu wierze jak księdzu, ale dziś wzbił się jak mewa w łebie. powiedział chyba prawdę. na pytanie kiedy będzie clone - powiedział - "ni huja nie wiem". dwa tygodnie burdelu u makaroniarzy i nic się nie unormowało. w kontekście tego trudno być optymistą. zostaje śpiewanie na balkonie. z lampką wina w łapie.
Poro
Awatar użytkownika
Gotyk
zaczyna szaleć

14-03-2020, 04:20

Ascetic pisze:
535 pisze:Ktoś przejął konto Maryli.

Obrazek

Obrazek

jasne. raz na tydzień mijam jej kwadrat w konstancinie. takie letkie 5 baniek. bez ruchomości wewnątrz i etatowego ogrodnika ....
https://wsieci24.pl/dramat-maryli-rodow ... ac-wydaje/" onclick="window.open(this.href);return false;

20 tysięcy miesięcznie na utrzymanie.
dcd
postuje jak opętany!

14-03-2020, 07:59

Rządowy program walki z epidemią:
https://www.dziennikwschodni.pl/pulawy/ ... 62445.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ascetic

14-03-2020, 08:46

Gotyk pisze:
Ascetic pisze:
535 pisze:Ktoś przejął konto Maryli.

Obrazek

Obrazek

jasne. raz na tydzień mijam jej kwadrat w konstancinie. takie letkie 5 baniek. bez ruchomości wewnątrz i etatowego ogrodnika ....
https://wsieci24.pl/dramat-maryli-rodow ... ac-wydaje/" onclick="window.open(this.href);return false;

20 tysięcy miesięcznie na utrzymanie.

no. ma problemy. jakby każdy polak miał takie problemy to słońce każdego dnia by świeciło by nad nami. z tego co piszą to kwestia praw własności jest z tą posiadłościa, sprzedać też taką kobyłę też nie tak prosto, ale mimo wszystko ma chyba jeszcze tą 911-kę co się nią woziła. jakieś kosztowności. etc. mocno żenująca akcja z tymi artystami. w szczególności z takimi personami jak ona.

a co do 20 tys. to nie dziwne. w konstancinie są takie posiadłości, że jakoś specjalnie nie jestem zaskoczony.

Dzień dobry, wszyscy żyją? Cudownie. Można dalej kłaść się spać. Dobranoc.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

14-03-2020, 09:18

no nie udaje mi się. pójdę jeszcze raz policzyć makaron, może to spowoduje, że powieki staną się cięższe i uda mi się je zmrużyć. przed tym mam jedno pytanie. wiadomix. tu jest miejsce gdzie każdy zna się na prawie wszystkim. pytam:

hipo-hipo-tetycznie> kończy mi się srajtaśma. mam kilkadziesiąt rolek na 3 tyłki. makaron sam się nie zje. więc będzie ostra produkcja. i tu właśnie, hipo-hipo-tetycznie kończy mi się ona. a mam dużo gazet. i co? do jakiego kubła się takie obsrane und ojszczane gazety wyrzuca? mieszane? papier? bo bio chyba nie. tylko poważne odpowiedzi, a nie takie, że przez płot do sąsiada. ok?
Poro
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

14-03-2020, 09:23

To teraz prawdziwe teorie konspiracyjne, już wystarczająco ten poważny wątek został zaśmiecony :)

Rzecznik chińskiego MSZ Zhao Lijian napisał na Twitterze, że „być może wojsko amerykańskie przywlokło epidemię do Wuhanu”, dodając: „oczekujemy wyjaśnień od Ameryki”. Oskarżenie to nawiązuje do udziału żołnierzy z USA w Światowych Igrzyskach Sportowców Wojskowych, które w październiku ub.r. odbywały się właśnie w Wuhanie z udziałem zawodników z ponad 100 krajów.

https://edition.cnn.com/2020/03/13/asia ... index.html

Żeby było ciekawie, to włoski misjonarz jest ekspertem i też ma przemyślenia:
https://ekai.pl/wloski-misjonarz-korona ... oratorium/

Na dokładkę dla tych, którzy sądzą, ze Chiny niczego nie ukrywają:

Jest faktem, że udokumentowane dane chińskie o pierwszych zachorowaniach na koronawirusa (dokładniej na wirusa podobnego do SARS-u z 2005) pochodzą z 17 listopada 2019. Rząd zmusił jednak do milczenia w tej sprawie lekarzy i dziennikarzy i po raz pierwszy zaalarmował o epidemii dopiero 23 stycznia br.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Ascetic

14-03-2020, 09:27

Medard pisze:To teraz prawdziwe teorie konspiracyjne, już wystarczająco ten poważny wątek został zaśmiecony :)

Rzecznik chińskiego MSZ Zhao Lijian napisał na Twitterze, że „być może wojsko amerykańskie przywlokło epidemię do Wuhanu”, dodając: „oczekujemy wyjaśnień od Ameryki”. Oskarżenie to nawiązuje do udziału żołnierzy z USA w Światowych Igrzyskach Sportowców Wojskowych, które w październiku ub.r. odbywały się właśnie w Wuhanie z udziałem zawodników z ponad 100 krajów.

Jest faktem, że udokumentowane dane chińskie o pierwszych zachorowaniach na koronawirusa (dokładniej na wirusa podobnego do SARS-u z 2005) pochodzą z 17 listopada 2019. Rząd zmusił jednak do milczenia w tej sprawie lekarzy i dziennikarzy i po raz pierwszy zaalarmował o epidemii dopiero 23 stycznia br.
widzisz. a założyciel wątku zachwycony.

poza tym moje ostatnie pytanie jest jak najbardziej poważne. rosnące ceny za niesegregowanie są. a trzeba teraz oszczędzać. więc jak z tym obsranym papierem? ktoś, coś?
Poro
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

14-03-2020, 10:06

Covid, stworzyli problem by światu sprzedać za jakiś czas szczepionkę. Ciekawe jak przy covid będzie
wyglądała drabinka zależności. Przy aferze z listami z wąglikiem, wyglądało to tak. Karty rozdawał
Kartel : IG Farben, Rockefeller, Bayer AG, Hoechst ( Taake? :), BASF. Pomału, będzie też można
zrozumieć powody Brexitu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Medard

14-03-2020, 10:14

Ascetic pisze:
Medard pisze:To teraz prawdziwe teorie konspiracyjne, już wystarczająco ten poważny wątek został zaśmiecony :)

widzisz. a założyciel wątku zachwycony.

poza tym moje ostatnie pytanie jest jak najbardziej poważne. rosnące ceny za niesegregowanie są. a trzeba teraz oszczędzać. więc jak z tym obsranym papierem? ktoś, coś?
Skoro pytanie poważne, to potrzebna jest odpowiedź, codziennie godzinę spędzam z tą aplikacją :)

https://segregujna5.um.warszawa.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;

Papier brudny - wyrzuć do pojemnika na odpady zmieszane
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Ascetic

14-03-2020, 10:31

SODOMOUSE pisze:Covid, stworzyli problem by światu sprzedać za jakiś czas szczepionkę. Ciekawe jak przy covid będzie
wyglądała drabinka zależności. Przy aferze z listami z wąglikiem, wyglądało to tak. Karty rozdawał
Kartel : IG Farben, Rockefeller, Bayer AG, Hoechst ( Taake? :), BASF. Pomału, będzie też można
zrozumieć powody Brexitu.
Obrazek
przecież to oczywiste, że to wszystko uknuły szkopy. i jest wymierzone w polaczków. dla niepoznaki podrzucili to makaronom, ale chodzi tylko i wyłącznie o nas. po prostu muszą dokończyć niezałatwione sprawy. ciągle mają to na swojej krótkiej liście.

Obrazek
^^ Nadarzyn. maj 2020. koloryzowane i niedramatyzowane.
Poro
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

14-03-2020, 10:35

^ hehe takie wybuchające kulki, to chciałbym mieć
Awatar użytkownika
Ascetic

14-03-2020, 10:40

Medard pisze: https://segregujna5.um.warszawa.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;

Papier brudny - wyrzuć do pojemnika na odpady zmieszane

Medrad, czy Ty myślisz, że jak coś napiszesz to jak tak bezwiednie Ci uwierzę?

nieładnie. nie ma informacji gdzie wyrzucić. kłamczuch.

Obrazek

a strona zupełnie przydatna.

teraz kolejne pytanie. wielkopowierzchniowe wiadomo. a empik taki nie w wielkopowierzchniowym? taki wolnostojący jak na nowym świecie? też klołzsd?

wygląda na to, że sam sobie musze odpowiadać na pytania. spoko. może jeszcze komuś się przyda.

Obrazek
Poro
Nasum

14-03-2020, 11:31

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Nie No luzik, po prostu któryś ra ztez to slysze i zastanawiam się. Na południu Chin już jest wiosna i ok 20, Iran to samo a kosi ich jak nie wiem. I tak zaczyna powątpiewać bo przecież na półwyspie arabskim jest wszędzie a to sama pustynia.

W jednym z wywiadów akiś wirusolog mówił też o prawdopodobieństwie, że wraz z nadejściem wyższych temperatur częstotliwość nowych zakażeń spadnie. Wirus nie zniknie, ale nie będzie aż tak aktywny. Jest podobny do wirusów SARS i MERS które zachowują się w ten sposób, podobnie zresztą jak doskonale znana wszystkim grypa, której największy okres wylęgania to właśnie czas zimowy.
Nasum

14-03-2020, 11:40

Ascetic pisze:

no. ma problemy. jakby każdy polak miał takie problemy to słońce każdego dnia by świeciło by nad nami. z tego co piszą to kwestia praw własności jest z tą posiadłościa, sprzedać też taką kobyłę też nie tak prosto, ale mimo wszystko ma chyba jeszcze tą 911-kę co się nią woziła. jakieś kosztowności. etc. mocno żenująca akcja z tymi artystami. w szczególności z takimi personami jak ona.

.[/i]

A tutai akurat się z Tobą zgodzę. Płacz że musi płacic 20 tysi na miesiąć za dom i 5 tysi za wynajem samochodu.... kurwa mać, z jej zarobkami i poziomem życia taki płacz że ma problemy z rachunkami są żenujące. Niech jeszcze napisze że jej nie starcza do pierwszego, będzie komplet.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

14-03-2020, 13:24

a to tutaj sobie gadacie o koronce. nie widzialem wczesniej tego temate.
bydgoszcz pozostaje miastem ludzi zdrowych, czystych i usmiechnietych. oczka sie nam swiecą, bo zadne wirusy nas nie biorą:)
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Ascetic

14-03-2020, 13:27

pr0metheus pisze:a to tutaj sobie gadacie o koronce. nie widzialem wczesniej tego temate.
bydgoszcz pozostaje miastem ludzi zdrowych, czystych i usmiechnietych. oczka sie nam swiecą, bo zadne wirusy nas nie biorą:)
tak wyszło. medrad się oburza tyle, że nikt go nie słucha, nawet baba głucha.

zresztą o czym tu gadać? nudy w huj. że trauma lepsza od nowego wałka nucleus? bez sensu. już było.

a z tą bydgoszczu, chyba sprawdza się przysłowie, że licho złego nie bierze, albo złe licho. albo jakoś tak.
Poro
Nasum

14-03-2020, 13:30

pr0metheus pisze:a to tutaj sobie gadacie o koronce. nie widzialem wczesniej tego temate.

Wczoraj u kumpla mieszkającego w innej dzielnicy mojego miasta pojawiła się karetka z kosmonautami i weszli do bloku obok. Czytam czy dziś przypadkiem nie zdiagnozowano jakiegoś przypadku u nas, ale na szczęście jeszcze nie.
Heretyk

14-03-2020, 13:39

w radiu dziś słyszałem, że normalny i w miarę zdrowy człowiek przechodzi to praktycznie bezobjawowo. przykład dawali jakichś piłkarzy z włoch. wirus wykryty, ale tam trzy razy kichnął chłop i dochodzi do siebie i czuje się dobrze. chuj wie w sumie
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

14-03-2020, 14:05

Jeżeli tak jest to praktycznie każdy z nas może już to mieć. Sam kaszle chuj wie od czego. Myśle, że gorączka dopiero mobilizuje do podjęcia kroków a tak to temat do zlania.
Awatar użytkownika
Ascetic

14-03-2020, 14:06

Gunman pisze:Jeżeli tak jest to praktycznie każdy z nas może już to mieć. Sam kaszle chuj wie od czego. Myśle, że gorączka dopiero mobilizuje do podjęcia kroków a tak to temat do zlania.

iał iał - jado kosmonauty jado
Poro
ODPOWIEDZ