Przyznasz, że pasuje do teatralnego stylu Genesis z Gabrielem?Lukass pisze:No :D
['] Place me into the book of death... [']
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ['] Place me into the book of death... [']
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja w sumie też nie, tyle że z Gabrielem nic mi się nie podoba, z Collinsem kilka kawałków i nawet 1 z Wilsonem ;)Medard pisze:Jedynie ze dwie płyty z Gabrielem mi się podobały, nie rozumiem popularności tego zespołu z collinsem na wokalu.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Lukass
- zahartowany metalizator
Bo ja wiem? Nie łączyłem nigdy jednego z drugim, w żaden sposób. I nie chce mi się nad tym zastanawiać. Praca zdalna leci, i będzie lecieć dość intensywnie w nadchodzącym tygodniu, o ile oczywiście któś mi korony cichaczem nie założył ;) A właśnie widziałem zdjęcia z pewnego gdańskiego osiedla. Wojskowa karetka, pełen rynsztunek sanitariuszy, żołnierz WOT (chyba).Medard pisze:Przyznasz, że pasuje do teatralnego stylu Genesis z Gabrielem?Lukass pisze:No :D
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Medard
U mnie temat z pracą zdalną ruszył tak nagle, że większość pracowników nie było do tego przygotowanych, piątek zszedł głównie na załatwianiu zdalnych dostępów, telefonicznych dyskusjach z kierownictwem o tym co właściwie mógłbym robić w domu, bo nie wszystko jestem w stanie.Lukass pisze:Bo ja wiem? Nie łączyłem nigdy jednego z drugim, w żaden sposób. I nie chce mi się nad tym zastanawiać. Praca zdalna leci, i będzie lecieć dość intensywnie w nadchodzącym tygodniu, o ile oczywiście któś mi korony cichaczem nie założył ;) A właśnie widziałem zdjęcia z pewnego gdańskiego osiedla. Wojskowa karetka, pełen rynsztunek sanitariuszy, żołnierz WOT (chyba).Medard pisze:Przyznasz, że pasuje do teatralnego stylu Genesis z Gabrielem?Lukass pisze:No :D
Jakiś rok temu oddałem służbowego laptopa, a teraz okazuje się, że nie ma tylu na stanie, by wszystkim przydzielić, a w domu nie mam całego potrzebnego oprogramowania.
- maciek z klanu
Przejebane masz medardzie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lukass
Aj, u nas to w ogóle wolna amerykanka. Administracja dostała zdalny dostęp. Mi w sumie niepotrzebny, za to przydałby się dostęp do platformy e-learningowej. Do tego potrzeba (RODO jebane) zgody na przetwarzanie danych osobowych z podpisami wszystkich świętych i papieża. Postanowiliśmy, że jebiemy i robimy chałupniczo, ale szybko i skutecznie. A co nadszefostwo z tym zrobi, to już nas w sumie gówno obchodzi. To i tak jest kompletnie niezgodne z czymkolwiek i jakby ktoś się uparł, to by podważył wszystkie przyszłe decyzje administracyjne, jakie zostaną wydane na podstawie tego, co teraz robimy. Ale coś kurwa robić trzeba, a nie czekać do czerwca, aż się ustabilizuje.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Medard
Ale w waszej branży macie gorzej, bo w kopalniach trudniej realizować pracę zdalną. I jeszcze podwórko rozkopane, a węgiel trzeba składować w mieszkaniu.maciek z klanu pisze:Przejebane masz medardzie
- trup
Mówisz że do czerwca się uspokoi? Tego roku? ja stawiam że kurz będzie można otrzepać wiosną 2021... Jak to zniesie gospodarka? chuj wie... lej po bombie będzie konkretny...Lukass pisze:Aj, u nas to w ogóle wolna amerykanka. Administracja dostała zdalny dostęp. Mi w sumie niepotrzebny, za to przydałby się dostęp do platformy e-learningowej. Do tego potrzeba (RODO jebane) zgody na przetwarzanie danych osobowych z podpisami wszystkich świętych i papieża. Postanowiliśmy, że jebiemy i robimy chałupniczo, ale szybko i skutecznie. A co nadszefostwo z tym zrobi, to już nas w sumie gówno obchodzi. To i tak jest kompletnie niezgodne z czymkolwiek i jakby ktoś się uparł, to by podważył wszystkie przyszłe decyzje administracyjne, jakie zostaną wydane na podstawie tego, co teraz robimy. Ale coś kurwa robić trzeba, a nie czekać do czerwca, aż się ustabilizuje.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Lukass
^ Sądzę, że do czerwca MOŻE ustabilizować się sytuacja epidemiologiczna. Różne skutki obecnego stanu rzeczy to będziemy odczuwać długo.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sgt. Barnes
Keith Alan Olsen[1] (May 12, 1945 – March 9, 2020) was an American record producer and sound engineer, who worked with Rick Springfield; Fleetwood Mac; Ozzy Osbourne; the Grateful Dead; Whitesnake; Pat Benatar; Heart; Santana; Saga; Foreigner; Scorpions; Magnum; Journey; Emerson, Lake & Palmer; Joe Walsh; and Eric Burdon & the Animals, among others.
Olsen produced over 100 complete albums. His production work earned him more than 39 Gold, 24 Platinum, and 14 Multi-Platinum album certifications.
Ponoć problemy z sercem...
Olsen produced over 100 complete albums. His production work earned him more than 39 Gold, 24 Platinum, and 14 Multi-Platinum album certifications.
Ponoć problemy z sercem...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- ggfh
- w mackach Zła
Jason Rainey z Sacred Reich
- trup
Dziś. w wieku 97 lat.

- Hatefire
trup pisze:Dziś. w wieku 97 lat.
Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Tak. Cytat bdb.
Szkoda. Świetny aktor. Oczywiście Brunnerem został do końca życia, ale miał sporo fajnych ról. Mi się podobał bardzo w "Bazie Ludzi Umarłych"
Szkoda. Świetny aktor. Oczywiście Brunnerem został do końca życia, ale miał sporo fajnych ról. Mi się podobał bardzo w "Bazie Ludzi Umarłych"
- Stoigniew
lubi ktoś country ??
ja niekoniecznie, ale odnotować można

ja niekoniecznie, ale odnotować można
Nie żyje Kenny Rogers, legenda country, król amerykańskich list przebojów w latach 70. i 80. i trzykrotny laureat nagrody Grammy. Artysta miał 81 lat.

- maciek z klanu
Myślę że może nie wiedzieć bo jest w drodze do Nashville
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Medard
- mad
- weteran forumowych bitew
No miazga - niestary jeszcze gość. W tym kontekście doznania i wspomnienia z roku 2018 są jeszcze bardziej cenne. RIP