Teorie konspiracyjne

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Teorie konspiracyjne

19-03-2020, 11:25

nagrobek pisze:to kogo pierwszego z forume zawinie?:) jakby co to może jakaś wymiana foteczek z oddziałów jak ten z babuszki?
jak nie jak tak ;-) jak mnie kosmonałty będą zawijać na swoją planetę to jeszcze z karetki będę relacjonował co i jak;-0
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

19-03-2020, 11:42

Chyba nikt jeszcze nie wrzucał:
https://lefthandsounds.org/metal-w-czasach-zarazy" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuje takie podejście (w przeciwieństwie do nawoływania do niezwracania biletów na definitywnie odwołane koncerty czy żebractwa w stylu Townsenda).
Guilty of being right
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

19-03-2020, 11:50

Ascetic pisze:
nagrobek pisze:to kogo pierwszego z forume zawinie?:) jakby co to może jakaś wymiana foteczek z oddziałów jak ten z babuszki?
jak nie jak tak ;-) jak mnie kosmonałty będą zawijać na swoją planetę to jeszcze z karetki będę relacjonował co i jak;-0
Tomek, gramy do końca, tzo nie? :)

Ucieczka z kwarantanny , przez kiełbasę.
https://www.o2.pl/artykul/poznan-uciekl ... gn=o2-push" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ascetic

19-03-2020, 13:16

SODOMOUSE pisze:
Ascetic pisze:
Tomek, gramy do końca, tzo nie? :)

https://www.o2.pl/artykul/poznan-uciekl ... gn=o2-push" onclick="window.open(this.href);return false;

hehe, kurwa nie widziałem tego niusa. normalnie mistrzyni. jedna spierdala po małpkę na stację, druga nie chce "opierniczyć kiełby" ;-) kobity to jednak mają problemy ;-) ale tak hipotetycznie. idzie mega paka z fińszczyzną. 5 k cebulionów. jak nie odbierasz i idzie na przemiał, bo pp ma rozporządzenie, że jak nieodebrane to do kwarantanny i do syfa. co robisz? kapciuszki i se siedzisz na spokojnie z 50 typa dogorywających na sali w hospicjum, przepraszam, w szpitalu, czy wywalasz z barku okno na 3 piętrze i spierdaaaalaaaaszzz
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

19-03-2020, 13:22

z fińszczyzną powiadasz? pewnie i kominem bym spierdalał, byle wyjść:) właśnie, awizo do odbioru mam, trzeba założyć maski , płaszcz
gumowy i na pocztę na bezdechu:)
Awatar użytkownika
Ascetic

19-03-2020, 13:33

SODOMOUSE pisze:z fińszczyzną powiadasz? pewnie i kominem bym spierdalał, byle wyjść:) właśnie, awizo do odbioru mam, trzeba założyć maski , płaszcz
gumowy i na pocztę na bezdechu:)
śpiesz się ;-)

do 14tej otwarte. też kurwa się ustawili. byłke do 21 kupisz. zmacaną i z koronką, ale zawsze. a pp czy jakiś urząd albo w pizdu zamknięty, albo do 14tej. urzędnicy. służba. k-mać.
lys på slutten av lys
Nasum

19-03-2020, 13:34

SODOMOUSE pisze:

Rozstrzelałbym na miejscu. A jak nie można, to przypierdoliłbym kilka razy pałą, żeby ten wegetarianizm jej się czkawką odbijał przez miesiąc.
Awatar użytkownika
Sybir

19-03-2020, 14:45

Zróbmy sondę :V
Kobieta z Posen działała w myśl staropolskiego przysłowia "na przypale albo wcale" - mam nadzieję, że nikogo to nie dziwi ;) W stołecznych IP i SOR też zaczynają się dziać rzeczy niezwykłe, o gdańskim Copernicusie (i szpitalu w Nowym Mieście nad Pilicą) nawet nie wspomnę ;)
WAŻNE pytanie: czy maska M3 pełnotwarzowa będzie kolidować z okularami optycznymi? Czy lepiej wybrać półtwarzową?

EDIT: szpital na Banacha zamknięty (pewnie do odwołania).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nasum

19-03-2020, 15:47

Przypadki skrajnej nieodpowiedzialności załamują ręce - w Sosnowcu cała rodzina poszła na zakupy jednocześnie będąc na kwarantannie.

To chyba jakiś psychiczny defekt. Może myślą, ooo, nie mam objawów od trzech dni to nie jestem zarażony. Siedze w domu, stara mi brzęczy nad uchem, alko się skończył, to wyjde z nią i bachorami gdzieś, przynajmniej nie będę słuchał tego pierdolenia przez dwie godziny.

Jakiś psycholog mówił, że na początku będzie hurra optymizm, nikt nie będzie wychodził, każdy weźmie sobie to do serca, ale później wirus spowszednieje. Wszędzie o nim mówią, każdego dnia ten temat jest wałkowany miliony razy, więc po leciutku zaczynamy tą niewidzialną barierę kwarantanny przesuwać, coraz dalej i dalej...
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

19-03-2020, 15:55

hitem jest, jedna lekarka, chyba z Gliwic. Wróciła z Hiszpanii, dostała kwarantannę, i chuja tam, wróciła do roboty na drugi dzień
przyjmując pacjentów.....Okazało się że ma Covida..... teraz szukają wszystkich pacjentów. Grozi jej do 8 lat . Nie zajebać takiej ?
idziesz se z dzieciakiem do lekarza, babcia idzie i się okazuje że poczęstuje wirusem lekaraka...no ja pierdolę....
https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-w- ... 393066113a" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
uglak

19-03-2020, 15:58

Dopóki nie będą walić mandatów od pierwszego przewinienia to tak będzie, bo ameby wiedzą lepiej.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Antton213
w mackach Zła

19-03-2020, 16:01

Dzisiaj idziemy na rekord, wstępnie 1038, a jeszcze nie wszystkie okręgi zliczone. Pełniejsze wyniki będą znane po 18tej.

Obrazek
Nasum

19-03-2020, 16:04

SODOMOUSE pisze:hitem jest, jedna lekarka, chyba z Gliwic. Wróciła z Hiszpanii, dostała kwarantannę, i chuja tam, wróciła do roboty na drugi dzień
przyjmując pacjentów.....Okazało się że ma Covida..... teraz szukają wszystkich pacjentów. Grozi jej do 8 lat . Nie zajebać takiej ?
idziesz se z dzieciakiem do lekarza, babcia idzie i się okazuje że poczęstuje wirusem lekaraka...no ja pierdolę....
https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-w- ... 393066113a" onclick="window.open(this.href);return false;
Lekarka, to stać ją na wakacje w Hiszpanii, a co, młoda pewnie, insta czeka na fotki..... Ja bym jej wjebał maksymalną karę 8 lat i zakaz wykonywania zawodu dożywotnio. Chociażby z tego powodu, że jako lekarz, miała znacznie większą wiedzę na temat drogi zakażenia, a poprzez bezmyślność wyautowała się z obiegu - teraz potrzeba każdego lekarza. No nic, poczekajmy aż to wszystko minie, ale rozliczyć takich niedojebów trzeba.
Awatar użytkownika
Ascetic

19-03-2020, 16:20

trochę zaczynam ich rozumieć....

nie jestem na kwarantannie, ale trochę od tego plaszczenia dupy to się smutno zaczyna robić. browary się kończą, po fakturkę na pocztę trzeba skoczyć a i jakiś pieniądz by wypadałoby się zarobić. te prolongaty oraz 2+2+5 to jakby na niecały miesiąc kosztów/ bez prolongat/. tym samym jutro idę w miasto. jedyne co mnie powstrzymuje, że będą na ulicach robić łapanki i wsadzać termometr do dupy. wychodzisz podziębiony, wyskakuje jakiś zjeb z termometrem, szybka akcja "pomiarnicza", wychodzi ci powiedzmy 38 i uj. nawet nie zdążysz się pożegnać z rodziną. k'wa jak gestapo. tak będzie. tak to widzę. ale póki nie jest to się jutro kopne na/w miast bo ocipieje.
Ostatnio zmieniony 19-03-2020, 16:25 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
lys på slutten av lys
dcd
postuje jak opętany!

19-03-2020, 16:22

Sybir pisze:WAŻNE pytanie: czy maska M3 pełnotwarzowa będzie kolidować z okularami optycznymi? Czy lepiej wybrać półtwarzową?
Maska z pochłaniaczem separująca całkowicie powietrze z zewnątrz?
Jeśli tak to okularów pod nią nie założysz.
A jak założysz to nie będzie spełniała swojej funkcji.
Najlepiej półmaska chroniąca górne drogi oddechowe plus szczelne gogle ochronne na oczy.
Nasum

19-03-2020, 16:27

Z takich obserwacji kulturowo - społecznych.... pogoda była wczoraj i dzisiaj w miare fajna, to wyskoczyłem po południu zrobić kilka kilometrów na rowerze. Wiadomo, płaszczyć dupę fajnie, ale trzeba mieć też jakiś pomysł. No więc wyjeżdżam z tym rowerem i myyk, do lasu. Myślę sobie - skupisk ludzkich tam nie ma, poza tym każdy tylko psioczył na te nieużytki ( a trochę ich tu w pobliżu jest, ot tereny po elektrociepłowni, po hucie, po kopalni... ), każdy tylko dawał lepszy pomysł na ich zagospodarowanie; parkingi, galeria handlowa, nowe bloki.... a teraz to jakaś kurwa oaza spacerowiczów się zrobiła! Nagle każdy odkrył, że te haszcze to nie tylko teren do zrobienia parkingu, ale jest tu i jakaś dolinka, jakiś las, jakiś potok... nagle wszyscy urzeczeni przyrodą. Grupki amatorów wyrobów spirytusowych też można zauważyć...
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

19-03-2020, 16:48

możliwe, że do następnej mutacji wira, to będziemy za chwilę więcej plusów wymieniali, niż minusów....Rozchodzi się jednak o to,
żeby te plusy, nie przesłoniły nam minusów :)
Nasum

19-03-2020, 16:52

SODOMOUSE pisze:możliwe, że do następnej mutacji wira, to będziemy za chwilę więcej plusów wymieniali, niż minusów....Rozchodzi się jednak o to,
żeby te plusy, nie przesłoniły nam minusów :)

Świat stanął w miejscu, fabryki zwolniły, na drogach nie ma az tylu samochodów, co prawda śmieci nie ubywa, ale jednak ludzie rozejrzeli się wokół i zauważyli rzeczy które normalnie umykały ich uwadze - no ale skoro byli cały czas w biegu, to nic dziwnego...
Awatar użytkownika
Sybir

19-03-2020, 18:11

dcd pisze:
Sybir pisze:WAŻNE pytanie: czy maska M3 pełnotwarzowa będzie kolidować z okularami optycznymi? Czy lepiej wybrać półtwarzową?
Maska z pochłaniaczem separująca całkowicie powietrze z zewnątrz?
Jeśli tak to okularów pod nią nie założysz.
A jak założysz to nie będzie spełniała swojej funkcji.
Najlepiej półmaska chroniąca górne drogi oddechowe plus szczelne gogle ochronne na oczy.
Z obserwacji jutubowych wyłania się taki właśnie obraz sytuacji, jaki opisujesz. W sumie półmaska byłaby dobrym uzupełnieniem przyłbicy, którą dzisiaj wysłała mi matka :D Martwi mnie jednak trochę fakt zastawki zamontowanej w tych maskach - nigdy nie wiadomo, kiedy i gdzie dopadnie mnie koronawirus, nie chciałbym wówczas wydychać bakcyli na pacjentów. Chyba, że są (jeszcze) dostępne konstrukcje zamknięte, bezzastawkowe, wtedy bym sobie taką sprawił, choćby na wszelki wypadek (np. w razie zsyłki do izby przyjęć).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Scorn
postuje jak opętany!

19-03-2020, 19:23

Sybir pisze:
Zróbmy sondę :V
Obstawiam siebie.

Mieszkam w kraju, gdzie na milion mieszkańców przypada prawie 1000 zachorowań. U was w Polsce 9.
heykvísl og ofn
ODPOWIEDZ