Teorie konspiracyjne
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Teorie konspiracyjne
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/korona ... ii/nm19frg" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak jak ktoś to już napisał, Greta może się cieszyć.
Tyle, że to krótkotrwałe zwycięstwo. Po wszystkim to ruszy ze zdwojoną siłą.
Tak jak ktoś to już napisał, Greta może się cieszyć.
Tyle, że to krótkotrwałe zwycięstwo. Po wszystkim to ruszy ze zdwojoną siłą.
-
- rasowy masterfulowicz
Te lekarze w italli to powinni dostać potrojoną pensje dożywotnio jak to sie wreszcie zakończy.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Warsaw Genomics ponoś odpaliło silniki (tak zapowiadali) i robią ten zapowiadany tysiąc testów na dobę - TAK SŁYSZAŁEM :-)))
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
Zapraszam w moje rejony. ludziów tyle co nic. a ci co się pojawiali zachowywali odpowiedni z 10-15 metrowy odstęp. pełna kulturka. później w autka i na kwadraciki.Nasum pisze:Nie Ty jeden. Pisałem ostatnio jak pojechałem na nieużytki pojeździć rowerem, bo oprócz ludzi z psami którzy czasem tam wychodzą to nigdy nie udało mi się spotkać więcej niż dwóch ludzi. Teraz nagle wszyscy się obudzili i zwiedzają to piękne miejsce... Powiedzieli, że można chodzić do lasu to zaczęły chadzać tam pielgrzymki. Czekaj aż to wszystko się skończy, powiedzą że galerie sa otwarte, to to, co działo ię w czarny piątek to będzie pryszcz w porównaniu z tym dywanowym nalotem.535 pisze:Miałem jutro skoczyć se do lasu. Tymczasem okazuje się, że las zamykają, ale wybory będą. Powiedzcie mi , że zwariowałem.
rili pik tak jakoś dziś po połydniu.

Poro
- Ascetic
https://www.onet.pl/muzyka/onetmuzyka/k ... 5,681c1dfa" onclick="window.open(this.href);return false;
dzisiaj też widziałem kilka osób, które widać, że czują spokój. jeden wsiadał do cayena. na moje oko rocznego. drugiego znam z widzenia. zawady - kwadrat tak z 200 m2 a może i lepiej. trochę się kazikowi nie dziwię, że pełen czilał i eagriment z terlikowskim. tylko na w.kanaryskie jedynie czarterem a i cygany na tej wyspie, te co mu kawunie przy zachodzie słońca podawały zapewne zarażone. myślę, że tylko to budzi u niego lekki niepokój. leciutki. a tak to piątunia z terlikowski.
dzisiaj też widziałem kilka osób, które widać, że czują spokój. jeden wsiadał do cayena. na moje oko rocznego. drugiego znam z widzenia. zawady - kwadrat tak z 200 m2 a może i lepiej. trochę się kazikowi nie dziwię, że pełen czilał i eagriment z terlikowskim. tylko na w.kanaryskie jedynie czarterem a i cygany na tej wyspie, te co mu kawunie przy zachodzie słońca podawały zapewne zarażone. myślę, że tylko to budzi u niego lekki niepokój. leciutki. a tak to piątunia z terlikowski.
Poro
Ja mam też czilałt. Właśnie odkryłem, że przez ostatnie trzy i pół roku suszyłem głowę mojej małżonce żeby zwolniła się z roboty, to ja się też zwolnię i będziemy siedzieć razem. Coś se tam zrobimy, kawę wypijemy , jedną, drugą, a może i trzecią, pojedziemy gdzieś, grzebniemy w obejściu. Na spokojnie. Na emeryta. Teraz siedzimy i się śmiejemy, jakie życie jest przewrotne, bo właśnie dostaliśmy to jak na tacy. Szkoda, że las zamknęli i granice. Pisałem już, że nie można mieć wszystkiego?
- Ascetic
ja też odkryłem nowe kolory życia. np. że praca po 10-12 dziennie nie ma sensu. tylko dresik, kawunia właśnie, książka, netfixy i inneśmixy itd. itp. jak się kapsle skończą wyjaśnię młodej, że te jej karate, angielskie, zajęcia te czy inne dodatkowe to i tak nie miały sensu. powiem jej , że te 3-4 obozy sportowe rocznie to i tak prowadziły ją do kontuzji. ten bilet do londynu to tylko tatinek wydrukował dla żartu a planowana barcelona to jej się tylko przyśniła. niech bierze ze starego dobry przykład. będzie w końcu miała dużo czasu. se posiedzimy na balkonie zwanym tarasem. może i się do browara przekona. teraz mówi, że browar śmierdzi z odległości pół metra. poczujemy ten spokój. jak pan kazimierz i pan tomasz. b. się cieszą. życie w końcu będzie mieć sens.535 pisze:Ja mam też czilałt. Właśnie odkryłem, że przez ostatnie trzy i pół roku suszyłem głowę mojej małżonce żeby zwolniła się z roboty, to ja się też zwolnię i będziemy siedzieć razem. Coś se tam zrobimy, kawę wypijemy , jedną, drugą, a może i trzecią, pojedziemy gdzieś, grzebniemy w obejściu. Na spokojnie. Na emeryta. Teraz siedzimy i się śmiejemy, jakie życie jest przewrotne, bo właśnie dostaliśmy to jak na tacy. Szkoda, że las zamknęli i granice. Pisałem już, że nie można mieć wszystkiego?
Poro
- Ascetic
sybir paczaj. nowa fucha się szykuje. tak za jakiś czas może i u nas. jak ci jeszcze dorzucą fuchę grabarza to będziesz miał dwie kolejne specjalizacje. lekarz-ksionc-grabasz. zawsze se chłopaku w życiu poradzisz. tyle umiejętności. zazdro.

Poro
- SODOMOUSE
Tak. Anna Wójcicka potwierdza to info.Sybir pisze:Warsaw Genomics ponoś odpaliło silniki (tak zapowiadali) i robią ten zapowiadany tysiąc testów na dobę - TAK SŁYSZAŁEM :-)))
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- uglak
60-latka uciekła z kwarantanny domowej. Chciała wrócić do Niemiec
http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/kr ... o-niemiec/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam nadzieję, że konsekwentnie będą dowalać tym podludziom 30 tys. kary.
http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/kr ... o-niemiec/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam nadzieję, że konsekwentnie będą dowalać tym podludziom 30 tys. kary.
Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
Jeśli to nie fejk, to w Korei Północnej mają skuteczniejsze metody na takich delikwentów.uglak pisze: Mam nadzieję, że konsekwentnie będą dowalać tym podludziom 30 tys. kary.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Lukass
- zahartowany metalizator
^ Od nas koleś spierdolił ze szpitala i złapali go dopiero w okolicach Krakowa. W sumie okazało się, że miał rację, bo chory nie był, a w szpitalu pewnie by się zaraził. Ale i tak ma przejebane.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- hcpig
Panika w narodzie została opanowana ponieważ stosowny towar powrócił na półki sklepowe.
Yare Yare Daze
-
- postuje jak opętany!
Jak to do lasu nie wolno?535 pisze:Szkoda, że las zamknęli i granice. Pisałem już, że nie można mieć wszystkiego?
heykvísl og ofn
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tak mi brat dzisiaj przypomniał, Hatefire, to kiedy miało być to zamknięcie Warszawy? W zeszły poniedziałek?;))
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Małopolscy leśnicy zaszaleli i uznali (nie wiadomo, na jakiej podstawie), że mają prawo zakazać wstępu do lasu, bo koronawirus :DScorn pisze:Jak to do lasu nie wolno?535 pisze:Szkoda, że las zamknęli i granice. Pisałem już, że nie można mieć wszystkiego?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
przypadek? nie sądzę.
https://biznes.interia.pl/gospodarka/ne ... Id,4394798" onclick="window.open(this.href);return false;
https://biznes.interia.pl/gospodarka/ne ... Id,4394798" onclick="window.open(this.href);return false;
Poro
- immortal69
- postuje jak opętany!
- Ascetic
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
45 lat / wiadomo. nie dowieźli testów a jak już były to zabrakło długopisu i nie mógł zaznaczyć poprawnych odpowiedzi - anulowany zgon/
37 lat / poznań. aktualna stolica forumowego foliarstwa. czekam na wypowiedz rzecznika tegoż/
nie dość, że wiekowi to jeszcze:
po 6 współistniejących chorób.: grzybica, łysienie plackowate, refluks, częste migreny i skolioza oraz kyfoza.
37 lat / poznań. aktualna stolica forumowego foliarstwa. czekam na wypowiedz rzecznika tegoż/
nie dość, że wiekowi to jeszcze:
po 6 współistniejących chorób.: grzybica, łysienie plackowate, refluks, częste migreny i skolioza oraz kyfoza.